Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana75 spune:
Edith, bafta la examenul de Martisor!
brazuca, concediu placut. Plecati undeva?
Pentru morfofetala de trimestrul 2 am auzit toate variantele de recomandari, intre 20 si 24s.
Am pierdut rindul unde Carla povestea de masina - te rog, mai zi o data, ca ma intereseaza. Eu vreau o masina mica care sa se parcheze usor, singura daca s-ar putea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andicu spune:
Da, eu si cu mezelurile cam exagerez; in general incerc sa-mi cumpar numai mezeluri de pui neafumate si cu cat mai putini conservanti, dar daca mergem la masa la soacra-mea, de ex, care mereu are si aperitiv la masa, nu rezist la salamuri si altele...si am tot mancat pana acum, mai mult de 2-3 ori/sapt.
Scuze, fetelor, nu am intentionat sa va fac pofta!
Andicu 21+
Poze cu burtica
Luna1 spune:
Si eu vreau masinutza noua, imi iau in vara inainte sa vina bebe, acum strangem bani. Eu o vreau p'asta (sa nu radeti de mine) ca am condus-o in Austria si m-am indragostit.
http://www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2083
Luna 16 sapt +Cosmin
mychydutza spune:
si eu vreau masina!!!!!!!!!! una mica mica. ma rog nu prea mica pt ca am 1.80 si nu cred ca incap in una mica. macar un matiz acolo.........
+15
mihaela
poze
Chriszta spune:
Noi deja avem o masina mare, dar BB si eu vom primi mai spre vara un Peugeout 107 ca mic si e tare bun pt noi daca ramanem acasa.
Are cineva asemenea masina?
Cum va intelegeti cu ea?
Cristina 17+
Ioana75 spune:
Luna, nu ma pricep, prea bine, e Smart?
Eu incerc sa ma uit dupa masini mici, dar mi-e greu, as aprecia niste sfaturi. Ieri am citit despre Fiesta, nu m-a convins.
brazuca25 spune:
Ioana75 din pacate concediu am doar eu, asa ca nu plecam nicaieri. L-am luat pt ca trebuia luat cat mai repede, mai ales ca ma si amenintase nebunul de sef ca de la 1 martie trebuie sa imi caut in alta parte. Acum urmeaza sa ma duc sa ii spun ca de maine am concediu...ca el nu stie.
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Luna, nu ma pricep, prea bine, e Smart?
Eu incerc sa ma uit dupa masini mici, dar mi-e greu, as aprecia niste sfaturi. Ieri am citit despre Fiesta, nu m-a convins.
Bingo. Da e smart, am condus-o putin in Austria si mai ca se conduce singura. in plus e foarte spatioasa in interior, nu ma intrebati cum dar si sotul meu a fost impresionat. Smart-ul cu 2 locuri e oribil insa asta forfour mi s-a parut extraordinar.
Brazuca concediu placut.
Luna 16 sapt +Cosmin
aylin_tarcan spune:
feteleee, am venit de la doftor. sunt asa de fericita! de fiecare data cand plec de acolo in vine sa sar in sus pe strada. s-a uitat pe eco asa de concentrat ca am crezut ca sunt pe moarte si apoi spune: "noi o sa ne cam plictisim sarcina asta..." si eu am crezut ca vrea sa zica ca o sa ne plictisim unul de altul de cat o sa ne vedem, dar a adaugat "ca e totul normal". deci acea extensie incompleta a membranei amniotice nu e brida amniotica, ci acea membrana (care e formata din 2 straturi chorion si amnion) inca nu a ajuns la extensia completa astfel in cat cele doua layere sa se sudeze (sper sa nu zic prostii).
in alta ordine de idei am obtinut si program redus de lucru (a vrut sa imi dea medical dar am zis ca nu vreau medical si a fost foarte uitmit intrebandu-ma atunci ce vreau).'
cam asta am facut eu azi la doctor, si m-am stresat o saptamana degeaba. va multumesc inca o data ca m-ati suportat.
Aylin, 15+
brazuca25 spune:
Felicitari aylin_tarcan!!!
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos