Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc burticilor de sfaturi. Inteleg totusi, ca era mai bine s-o fac pe la 22-23 sapt, dar nici la 24 nu e rau.

Edith, bafta la examen!
Brazuca, concediu placut!

Si eu am mancat sarmale zilele trecute ,dar mi-a facut Luna pofta de mici, asa ca bag si eu un gratar we asta ! cica trebuie sa avem grija cu carnea tocata, ca se digera greu si putem avea probleme cu stomacul. Recunosc ca am mancat cu masura pana acum si n-am avut nimic, asa ca...pofta buna! Culmea e ca mie mi-e cam sila de carne, dar cand aud de sarmale, mici, hamburgeri... , nu stiu ce-i cu mine! exact ce nu trebuie! si stiti ce mai e raiul pe pamant la mine acum ??? sa beau un pahar de PEPSI !!! ma lupt cu toata familia la chestia asta, pe bune! au innebunit cu totii ca nu e sanatos sa beau cola sau pepsi si stau si ma rog ca milogul la cate-o masa, sa-mi puna si mie in pahar!

Cat despre kilograme : eu am constatat ca am ajuns la 75 kg cu o viteza ametitoare, adica in 2 sapt. si nu-mi explic cum!n-am mancat mai mult si nici nu am dat navala la dulciuri! asta inseamna ca am pus in 5 luni 8 kg!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

In legatura cu vopsitul mie dr mi-a spus sa nu ma decolorez la radacini...Asa ca nu mai puteam fi blonda si mi-a crescut destul de mult. Mi-am luat o noua gama L'Oreal Casting, fara amoniac si in primul rand miroase super ( eu inca am probleme cu mirosurile )
si mi-a prins bine...Si l-am surprins pe barbatu-mio care ma stia bruneta numai din poze...I-a placut.

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

aici morfofetala se face la 20 sapt. Bine normal ca e posibil sa ajungi la 21 sau 19 (in fct de dezvoltarea bb-ului).

Andicu scuze ca ti-am facut pofta. Dar las ca tu esti acolo, eu cat am suferit nu spun, numai mici visam noaptea. Cat despre pepsi si eu mai beau insa la mine in familie nu deschide nimeni gura la ce mananc si beau ca dupa cat am vomitat si am trecut si prin spital deshidratata si cu infectii cred ca mi-ar da su vodca numai sa vada ca beau. La carne nici eu nu prea ma bag, sarmale nu mi-e pofta doar de mici si cam atat.

Mi-e somn si in ultimul timp nu fac nimic la servici, ma platesc astia degeaba.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andicu sa stii ca inainte nu eram fana de mici, nu-mi picau prea bine dar acum mananc fara sa respir si nu mi-e rau deloc!!!
Mi-ati facut pofta....

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Luna, exact asa a fost si la mine
Am ajuns la spital in perfuzii, asa de rau mi-a fost, acum Robert se bucura ca pot manca si eu seara cot la cot cu el indiferent ce numai sa beau si sa mananc.
Cat despre somn...cat cuprinde si multa neatentie; nu ma mai pot concentra...mai ales daca misca BB...asa ca mai un net mai un chat.
Pe 12 martie merg la Bucuresti la Herghelegiu as avea 20 saptamani de la conceptie si 22 de la UM asa ca va putea face morfofetala. Am auzit ca e un dr f bun.
Ah cat despre mancat dr mi-a zis ca se poate manca si bea orice (inclusiv pepsi) daca pica bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by andicu
si stiti ce mai e raiul pe pamant la mine acum ??? sa beau un pahar de PEPSI !!! ma lupt cu toata familia la chestia asta, pe bune! au innebunit cu totii ca nu e sanatos sa beau cola sau pepsi si stau si ma rog ca milogul la cate-o masa, sa-mi puna si mie in pahar!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Andicu, m-ai uns la suflet! Deci nu sunt eu singura care tre sa reziste eroic! Fetelor, n-am avut nico pofta toata sarcina, n-am facut mofturi, am mancat ce trebuia, da' pentru o sticla de Pepsi as da tot iaurtul din lume... Imediat ce nasc imi iau o naveta intreaga de "otrava"! Si cum o sa fie iulie si asa de cald...

Lia S18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Daca va e pofta de ce nu beti pepsi?
Din cauza cofeinei...?

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, Lia, asa visez si eu! dar ce ma fac daca alaptez?! ca in cazul asta voi lasa lada de pepsi pt mai la iarna-primavara!

Pai, Chriszta, din cauza cofeinei, al acidului, al E-urilor din el, caci bauturile carbogazoase nu sunt recomandate mai deloc, mai ales cola si pepsi- dupa testele alea cu bucata de carne in paharul cu cola...cam astea sunt povestile de groaza cu care incearca ai mei sa ma domoleasca! le aprobam..pana acum!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nici eu nu rezist la Cola si ma simt f vinovata pt asta. Chestia e ca poftesc ingrozitor de tare, oricat stiu ca face rau la bb. Inainte de sarcina ma "lasasem" de mult de Cola, dar acum....e dezastru. Si eu am cam ajuns sa ma rog de iuby sa imi ia, si desi imi zice ca nu imi face bine, tot imi ia, ca nu rezista la nimik daca il rog eu frumos.
Totusi, pe langa Cola, eu beau si cel putin 2l de apa plata pe zi. De mancare nu mai zic ca mananc numai ce NU trebuie. Dar ce sa fac daca mi-e pofta???

18+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php#week18
E si cu poze de la eco 4D pt fiecare saptamana in parte.

18+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput