Mamici de iulie-august 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Felicitari Brazouca te invidiez...
Stie cineva in ce perioada sunt reducerile de primavara in Austria sau in alta parte din Europa????

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

dupa vreo 2-3 zile pauza.
Claudia, CASA DE PIATRA ! felicitari pt nunta si va doresc o viata fericita impreuna si fara griji! imi pare rau ca treci prin asemenea momente de stres! si eu iti zic ca am auzit la o gramada de burtici ca le-a iesit TT fals pozitiv si de fapt, copilul nu avea nimic! sa dea Dumnezeu sa fie si la tine la fel! imi inchipui si prin ce hal de stres treci la servici! nu poti sa faci or eclamatie la ITM? si eventual sa-i inregistrezi cu un reportofon? si intre timp, nu ai pe nimeni sa te ajute sa-ti schimbi temporar locul de munca in asa fel incat sa nu ai intrerupere pe cartea de munca? am mai auzit cazuri de-astea cand isi gasesc fetele persoane binevoitoare care le trec pe statul de plata numai ca sa-si poata lua CIC-ul. Sper din toata inima sa rezolvi toate problemele si sa fii o mamica fericita!
Liadorian, felicitari pt vestile bune!
Mami de Anya, sustin si eu ideea Alinei! pt noi, provincialele, ar fi minunat daca va indurati sa ne faceti rezumate la intalnirile voastre! si eu sunt foarte pro- alaptat! de fapt, am inceput sa studiez si realizez ca avemmare nevoie de sfaturi capabile si indrumare ca sa putem alapta corect si de durata, fara sa avem probleme si fara sa ne chinuim. Pana acum, mie mi se pare cea mai grea faza cu alaptatul dupa nastere decat cu ingrijitul bebelusului! si chiar vreau sa citesc si sa aflu cat mai multe in privinta asta!
Nikole, multa sanatate si sper sa nu ai problemele pe care ti le banuie dr !
Anto, multa bafta la cerclaj si sa vii acasa linistita!
Deni, ce mai face gravidutza fericita? s-a mai calmat?

Am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat sa repet iar analizele de sange si urina. Tensiunea o am 10/6 , a zis ca e micuta, dar ok in sarcina. Marti merg la dr obst-gineco si abia astept sa-l vad pe bebe la eco! dr de familie mi-a zis ca e f bine dezvoltat dupa consult, are batai de inima normale ( l-a ascultat cu stetoscopul prin burtica )si se simte cum se agita acolo. E asezat pe orizontala si capul e in stanga, unde se simte ca e zona mai compacta; acum inteleg de unde venea boxul sub buric si in partea dreapta, ca acolo sunt mainile si picioarele!
Am si eu o intrebare pt cine stie : pana la cate saptamani e mai concludenta eco morfo-fetala ? ca eu am sunat la dr ca anunt ca vreau sa-mi faca pe 06 martie si m-a programat separat pt asta pe 22 martie, cand o sa am deja 24 saptamani. E ok? nu e prea mare deja? voi vorbeati de morfo-fetala la 20-22 saptamani!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

andicu mie medicul meu mi-a spus ca la morfofetala se vede cel mai bine eventuale probleme intre 19 si 24 sapt...Eu am facut-o la 19 sapt.
Dar vezi ca fiecare medic are metodele lui...
Chriszta mersi! Si mie imi vine sa-mi fac poze tot timpul..
O sa mai pun una cand am timp, pentru ca m-am vopsit si acum sunt satena!!!

Poza 20 sapt

Mioara 22+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu sunt programata la morfo-fetala pe 27 martie, adik 22+ sapt. Dar cred ca e OK si mai tarziu in sarcina.

18+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna fetele.

Un gand bun si numai bine de martisor pt toate mamicile si fetitele din burtic.

Claudia-casa de piatra si multa fericire pana la adinci batrineti.Imi pare rau ca ai pb la servici.

Brazuca- da o fuga la BV ca sa papi sarmale,mai am vreo 20 asa ca te invit la masa.

Fetelor eu maine am examen asa ca de martisor si am o groaza de emotii.Tinetimi pumnii.

Anto-tin pumnii pt cerclaj.
Nikol-multa sanatate.
Alina mami de Anya-buna idee cu cursurile ptalaptat ca si intalnirea,puteti veni in BV va gazduiesc si eu la ocasuta sau ap de bloc unde doriti voi.

multe de martisor.

edith17+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Mioara cu ce te-ai vopsit?
Eu de obicei ma fac cu L'oreal si de la coafor mi-au zis ca nu e nicio problema. Cica sa nu te faci primele 3 luni dupa aceea e voie. Iti iese la spalat? sau s-a prins bine?
Mersi.

Cristina 17+

Mergi la inceput

taedi multumesc pt invitatie! Pacat ca e asa frig ca as fi tras o fuga pana la tine pt niste sarmale! Asa nu imi ramane decat sa o sun pe mama sa o rog sa imi faca si mie!
Bafta la examen! iti tinem pumnii!

18+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Tin pumnii la mamicile ce vor merge la dr. astazi si sper ca sperieturile vor fi neintemeiate.Si eu voi merge astazi sa vad daca mai stam in pat sau ne mai si plimbam. La eco, dr. Hergelegiu mi-a spus ca am un col scurt (3 cm) si ar fi bine sa mai si stationam intre doua prize de pilule.
Vad ca toata lumea se lauda cu multe kg in plus, eu nu am pus decat vreo 800gr si ma bate gandul sa urmez dieta Ioanei cu "fiole" zilnice din aceeasi zona.
Acum voi spune pt Andicu ce am tot adunat eu despre eco morfo fetala. Mai in toate cartile scrise in afara Romanicii noastre se recomanda aceasta eco la 18-20 sapt. La noi marea majoritate a dr. o fac la 21-23 sapt. Eu am facut-o la 18 sapt si 3 zile la Herghelegiu care m-a informat ca la aceasta varsta se vad cu greutate buzele si nasul (cu toate ca pana la urma le-a vazut) si ca nu trebuia sa ma grabesc fiindca el face morfo-fetala pana la 26 sapt.
Cu mana pe inima, recunosc ca am facut-o cat mai devreme posibil fiindca tot timpul eram stresata si asa m-am mai linistit putin.

Pe Carla o rog sa-mi povesteasca pe PM despre masina nou achizitionata fiindca si noi umlam de nebuni dupa asa ceva si nu ne hotaram.

MEDA si 18+

Mergi la inceput

Iar vb de vopsit? Imi faceti pofta...pana la urma cred ca ma duc si eu la coafor sa ma mai fac macar suvite ca prea sunt curcubeu in cap!

18+ David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pupici pe burtici la fete frumoase.

Anto sunt cu gandul la tine.

Eu sunt fericita ca am descoperit un magazin romanesc si am fost aseara si mi-am luat 5 kg carne de mici. Nu radeti ca nu mai puteam daca nu gaseam.

Va pupicesc.

Luna 16 sapt +Cosmin

Mergi la inceput