Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
brazuca25 spune:
Ce bine ma simt ca nu sunt singura cu nevoie la toaleta fff des. Noaptea fac ture, ziua la fel. Cred ca bb loveste chir in vezica pt ca ma inteapa si nu prea am cum sa ma tin mult. Dar am si inceput sa beau multa multa apa...asa ca e normal sa fac des.
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
aylin_tarcan spune:
housepocket480, eu nu eram pacienta lui. el era seful de sectie. de asta spun, ca nu stiu nici cum e ca medic, nici cum se comporta cu pacientele.....dar un om care se poate comporta asa....no comment. ar fi fost culmea sa fiu pacienta lui si sa faca asa ceva.
am pecat la doctor.
fetele
Aylin, 15+
Ioana75 spune:
aylin, te astept cu vesti bune! Sa nu uiti listuta acasa.
nikole, multumim de urari, sa ti se intoarca inzecit.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
estecri spune:
buna fetelor,
Ma lovesc si eu de o problema. De 4 zile ma arde pe gat de nu stiu de capul meu(de multe ori chiar dureros) - pana acum nu am avut probleme. Stiti cu ce pot sa tratez arsurile astea?
Carmena - Elevit iau si eu (probabil ca medicii de la elias asta recomanda ...si eu mananc bine drept urmare m-am si ingrasat 5 kg pana acum(vai de capul meu cand o sa le dau jos!!!) Eu am mai renuntat la ele adica iau cate una la 2 - 3 zile.
Va pup pe toate
sorina 16+
Ioana75 spune:
Am luat legatura cu Anto. E in spital de simbata, si mai sta. Va da ea detalii cind se intoarce. Miine face cerclaj, asa ca are nevoie de incurajarile noastre, macar in gind.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Samurai-lady spune:
Un Martisor si de la noi,de departe,dar atat de aproape in familia gravidutzelor DC.
ANTO,suntem alaturi de tine si tinem pumnii
Samurai-lady 17 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
mioara2004 spune:
Buna fetelor!
Nikole multumim de urari, cred ca toate asteptam primavara. Aici e asa frumos si soare!! Samurai-lady mersi de martisor...Acolo este obiceiul asta???
estecri eu pentru arsuri beau lapte; in plus trebuie sa mananci mai putin si des si mai usor. Eu am arsurile cand mananc mancaruri mai grele....
Anto iti tin pumnii!!
Poza 20 sapt
Mioara 21+ Doru Andrei
Chriszta spune:
Fetelor,
Ati vazut ce poze frumoase are Mioara cu burtica. Nu-i asa ca avem burtici f frumoase? Haideti sa facem poze cu burtici in prag de primavara si sa le punem pe internet... ca sunt asa de dragute...
Nu trebuie sa punem neaparat toata persoana ajunge doar poza cu burtica dar sa mentionam a cui este...
Maine aduc poze cu burtica...
Cristina 17+
brazuca25 spune:
Sunt f fericita!De maine intru in concediu de odihna!!
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Anya20 spune:
multumim ioana pentru informatiile despre anto. ii tinem pumnii sa fie totul ok. ma gandeam eu ca e ceva serios daca nu ne-a mai scris.
ar fi o idee sa ne adunam la sacele...dar mi-ar fi greu sa plec din bucuresti ca n-am cu cine s-o las pe anya.
cred ca tot la cineva acasa ar fi bine. carmena, am notat
daca doriti, facem o listuta si mai asteptam oferte de "cazare".
asa o sa fim mai multe care stim sa raspundem la diverse intrebari.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana