Mamici de iulie-august 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
brazuca, daca mai aveam vreo-una, te invitam. Eu nu gatesc deloc, mi-a trimis maica-mea de la Botosani, ca nu am incredere sa maninc carne tocata la restaurant.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Carmena spune:
Anya, Carla si Nma si toate burticutzele. Sunteti niste dragutze, va multumesc mult.
Anya daca ma simt bine, nu iau nimik. Le am in casa, pentru orice eventualitate. Eu sunt anti pastile de felul meu, e adevarat ca nici nu am avut nevoie foarte mult. Eu m-am bucura nespus sa ne intalnim sa discutam, mai ales ca nu stiu de ce in ultima vreme, ma tot macina nu stiu de ce asa multe ganduri... Si e adevarat(esti bun psiholog) a inceput sa ma macine din nou gandul alaptatului, adica dezamagirea mea de la prima sarcina.
Eu nu am casa foarte mare, un apartament de bloc cu 3 camere, dar daca vreti sa ne vedem la mine, eu m-as bucura. Sau daca nu, intr-o locatie unde nu se fumeaza...ar fi bine sa ne mai "sfatuim" asa, eu una de-abia astept.
Parca a inceput sa ma mai lase starea proasta. Azi o sa merg sa cumpar martisoare, maine incepe calendaristic primavara.
Va pupic pe toate,
Carmen16+ si Stefi 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
X-ray spune:
salutare gagici! iar am avut trezirea la 4 fix cu cosmarul de rigoare.nu am visat atat de urat de cand sunt eu pe pamant....
mamica lui arina si anya daca faci prezentarea ,fa si un suport de curs,ceva de genul pt provincie....si cand e totul stabilit dam zvon in tara,ca am si o groaza de neamuri care au nascut sau au de gand in curand si sunt din bucuresti.
alina 19+ cu bb Elisa
brazuca25 spune:
Ca sa fiu total lipsita de romantism, m-am dus ieri dupa amiaza si am cumparat martisoare ca sa nu se mai streseze sotul. Le-am luat eu ca cine stie ce fulgi colorati sau cosari nimerea el! I-am facut stoc pt toate femeile din familie, inclusiv pt mine...
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
nikole spune:
Fetelor, am trecut sa va multumesc inca o data pentru suportul vostru, sa va dea D-zeu multa multa sanatate!
Si pentru ca maine e 1 martie,va doresc sa aveti o primavara senina, pace in suflete si numai de bucurii sa aveti parte!
si binenteles, ceva trandafiri japonezi, care mie-mi plac la nebunie......pentru voi toate!
Meda, nu stiu ce o fi, dar ma duce la disperare, nu suport incertitudinea!Azi sunt cu bulinele pe mine, pana maine dimineata cand tre sa imi faca si echocardiograma, si probabilcamaine voi vedea daca corasonu e buba sau nu...
Si eu ii duc dorul lui Samadhi, aici pe forum, merg sa-i dau un BUZZ, SI NISTE FLORICELE
vacanta Filipine
vavanta Brasil
18+
mami07 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25quote:
Originally posted by mami07
Brazuca25, daca esti la prima sarcina, am citit ca este normal sa-l simti pe bebe putin mai tarziu, sunt sigura ca e bine, doar ca e mai somnoros . Apropo, stii ca s-ar putea sa fim colege de salon? Avem DPN destul de apropiat si am inteles ca tu vrei sa nasti la Judetean Ilfov, eu daca e totul in regula, tot acolo voi naste.
Oana 17+ cu Matei
Acum ramane sa vedem daca baietii nostri sunt cuminti si respecta DPN. La ce dr esti?
18+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Sunt la dr.Predoi :-)
Oana 17+ cu Matei
mami07 spune:
quote:
Originally posted by claudia75
Anya, Alina, ar fi frumos sa pot face un reportaj...Dar fiecare material publicat intr-un ziar sau care apare pe sticla trebuie sa aiba si acordul sefilor...In fine, mi-e atat de sila de ei...Cat nu eram insarcinata, se aratau foarte multumiti de mine. Cum le-am spus ca sunt insarcinata, cum si-au schimbat parerea. Nu pot sa cred cum isi pot schimba unii oameni atitudinea de la o zi la alta. Practic, asa s-a intamplat. Pana sa le dau vestea, aveau numai vorbe de bine despre mine. Imediat dupa ce le-am dat vestea, au inceput atacurile asupra mea. In fine, nu ar trebui sa-mi bat prea tare capul cu asta. Deocamdata o sa stau in medical si o sa-mi vad de mine si baietel. Acum, mai tare decat problemele de la servici ma chinuie rezultatele TT. De cateva ore stau pe net sa vad care este treaba cu trisomia 21. Am aflat ca sunt sanse mare ca rezultatul amniocentezei sa fie negativ. Si doctorul mi-a spus ca sunt cazuri in care riscul pentru sindromul Down era mult mai mare decat la mine, iar la amniocenteza rezultatul a fost bun. Insa nu aveam nevoie sa stau in stresul asta cumplit. Si sotul meu este devastat, cred ca mai tare de cat mine. Asadar nu am un umar tare pe care sa ma sprijin...
Parca era cineva pe aici care a facut amniocenteza. Cum este testul asta?
Multumesc mult pentru urarile de bine.
Claudia75 17+
Claudia, curaj, de cele mai multe ori TT este fals pozitiv.Eu am facut amniocenteza anul trecut, dar pentru altceva.Toate gravidutzele carora le iesise TT cu risc ridicat de Trisomia 21 s-au linistit pentru ca a iesit totul bine la amniocenteza. Nu te speria, nu este o procedura complicata si riscul ca bb sa pateasca ceva e f mic.Practic nu dureaza mai mult de 5 min ca bb sa fie localizat echografic in burtica si apoi sa ti se recolteze lichid amniotic. Nu nu te doare deloc pentru ca ti se face anestezie locala (cel putin la mine asa a fost).
Oana 17+ cu Matei
Chriszta spune:
Salutare fetelor cochetelor
Sa aveti o primavara minunata cu multa bucurie de la BBici si de la cei dragi
Eu zic ca pe langa ce vom primi de la soti si prieteni, meritam sa ne mai facem si noi cate un cadou, ca doar meritam...
Eu voi primi unul special maine, pt ca maine vom afla ce carucior avem roz sau bleu (asta daca BB nu ne trateaza cu fundu' - la propriu).
Eu am casa la Sacele la intrare in Brasov si ma ofer sa tinem cursurile la mine...daca profu de Bucuresti vrea...
Apropo si voi simtiti ca aveti nevoie de olita peste zi ca eu in curand va trebui sa iau WC dupa mine...
Va pup pe toate.
Cristina 17+
housepocket480 spune:
Aylin Tarcan
tu ai fost pacienta lui Constantinescu sau doar te aflai in salonul unde vroia el patul? am auzit destule despre el, si mereu la extreme, nu stiu ce sa mai inteleg. Vroiam sa merg si la Tutunaru, dar cum am vazut fetele pe aici ca nu le raspunde la telefon, cred ca tot am nevoie de unul cu care sa comunic daca e ceva urgent. Nu mai stiu ce sa mai fac>>>
Multumesc. Ana
15+
ralucapio spune:
Buna dimineata (mai pe la pranz) si de la noi.
Deci am nimerit bine cu mamica (Caludia75) care a avut nunta in Februarie. CASA DE PIATRA, sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata. LA MULTI ANI si pentru ziua ta si imi pare rau de problemele care le ai la munca. Ti-as spune sa le ignori dar stiu din proprie experienta ca nu se poate asa ca incerc pe cat posibil sa nu dau ochii cu seful (ceea ce iar nu se poate ca avem biroul unul langa altul).
Jadi, poti sa ma treci si pe mine pe prima pagina la Dr. Ionescu Crangu, Sp. Pantelimon
Mai am si eu o intrebare pentru mami de Anya si Arina, sau pentru cine ma poate ajuta ...am observat ca de cateva zile mi-au aparut niste cojitze in jurul sfarcurilor care ma mananca rau de tot. Ce pot sa le fa?
Pupici la burtici
12+