Tribulus Terrestris de la ce firma??
Pentru cele care ati folosit acest medicament pentru soti .De la ce firma este preferabil sa fie?
Multumesc
Raspunsuri
princess spune:
De la Laboratoarele Medica.
Poti comanda on line aici:
http://www.naturaplant.ro/produse/2152/Tribulus_Terrestris
Tot aici mai gasesti multe pastilute bune pentru sterilitatea masculina (daca asta este problema). Da o cautare dupa criteriul afectiunii.
Multa bafta si sa fie bebe cat mai repede!
Alina mamica de ingeras scump si iubit RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
aurelia77 spune:
Da asta este problema ne laudam cu o spermograma de 7,5 mil/mil mibilitate a+b 20%,forme normale 20%.Fara nici un motiv aparenty Toate analizele hormonale eco si altele sunt bune.
Multumesc mult Sa va traiasca bebelusul
princess spune:
Aurelia, pai chiar aveti cu ce va lauda! Noi am avut doar 5 milioane si iata ca acum avem un puiut de 5 luni!
Fruntea sus si nu dispera! Relaxati-va si veti vedea rezultatele repede!
Un sfat: luati produse naturiste ca: ginseng, propolis, apilarnil, bio seleniu zinc, ulei de catina, vitamina e, acid folic.
Veti reusi cat de curand!
Bafta!
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
aurelia77 spune:
Princes
Aveti un bb minunat.Tu vrei sa-mis pui ca ati reusit doar cu naturiste si pe cale naturala ca eu nu pot sa cred asta.
Sa va traiasca si sa va bucurati de bb ele vostru
princess spune:
Aurelia, pe cale naturala am reusit sa avem acest bebe scumpic. Asa a vrut Doamne-Doamne!
In privinta tratamentului, eu am facut stimulare cu CLOSTILBEGYT si PREGNYL timp de 2 luni, iar sotul meu a luat PROVIRON si PREGNYL.
Insa am luat pe langa medicamente multe pastilute cu plantute!
Nu am ramas insarcinata in timpul tratamentului asa cum ar fi trebuit, ci o luna dupa.
In luna in care am ramas insarcinata trebuia sa facem inseminare artificiala, dar nu a mai fost nevoie.
Iti doresc succes!
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
KoraPop spune:
Tribullus Terrestris se gaseste la un plafar pe langa Hanul lui Manuc ( zona Unirii) in Bucuresti.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!