Vedete fara machiaj
http://www.kudika.ro/articol/special/3863/Vedete-fara-machiaj.html
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
Raspunsuri
Iubika spune:
Si vedetele sunt tot oameni...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
AlinaCan spune:
De aia nu ies nemachiata nici sa arunc gunoiu, nu vreau sa speriu pe cineva si mai stii... papparazzi astia n-or fi si pe urmele mele.:)
XIO spune:
Nu este deranjant ca sunt nemachiate , este deranjant pt. ca de obicei le vezi la TV aratand incredibil , fug fetele la doctori ca sa araate ca si Carmen Electra , B. Spears , rezita prin operatii si mai stiu eu ce iar cand sunt gata se uita in oglinda si numai pe Spears nu o vede.
Se creeaza o imagine falsa si o parere falsa.
blue eyes spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83259
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by XIO
Nu este deranjant ca sunt nemachiate , este deranjant pt. ca de obicei le vezi la TV aratand incredibil , fug fetele la doctori ca sa araate ca si Carmen Electra , B. Spears , rezita prin operatii si mai stiu eu ce iar cand sunt gata se uita in oglinda si numai pe Spears nu o vede.
Se creeaza o imagine falsa si o parere falsa.
Pana la a ajunge la doctori mai cumperi o crema sau un fond de ten,sperand ca ai sa arati mai tanara cu 10 ani,asa cum spune reclama...
Miha
XIO spune:
da , dar cand vezi ca nu reusesti ajungi la doctor , si marturie stau femeile care se inghesuie la emisiunea aceea in care sunt transformate chirurgical sa emene cu vedetel preferate.
Ramonika spune:
totusi exista fete foarte frumoase care nu se machiaza. de ce nu se folosesc ele pentru reclame?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
roxanae spune:
Nu sunt ele de vina pt. cum arata in realitate.
Este greseala celor care cred ca ele arata asa perfect.
Black_Forest spune:
tot nu inteleg cum poti cu machiaj sa arati asa bine.
cred ca totusi daca cineva te priveste de aproape se vede stratul de fard.
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."