Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Am intrat si eu sa dau raportul!!!!!!!!!!!!

Azi am fost la doctor,doar ce ma ajuns acasa si ne-am odihnit si noi putin.Vineri ma interneaza sa nasc!!!!!!!!!!,cu toate ca DPN este in 10 .03.2007.
Avem emotii,nici sa scriu nu mai sunt in stare si bebita se agita destul de tare ,o sa mai scriu daca mai pot maine.

Majoretele le pun la traba pt fetele care nasc azi si zilele viitoare si sa le pun si pt mineeeesa imi revin.

Va pup

38 si 2z+briana elisabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Intradevar slabuta activitatea, noutati nu avem...
Au treaba nu gluma majoretele care le-ati pus pentru mine; dar asta le e treaba ;

s-au mai anuntat doua mamici Raluca si Ditu , asa ca

Am vazut si bebei din album ce grasunei sunt toti cu falcutze n-ai zice ca unii au fost mai mari si altii mai mici; SA TRAIASCA!!!

Eliana zici tu zici da' sa vezi de nu ajungi si tu la 38 de sapt se incapataneaza si ai tai, dar e bine las' ca au ei loc acolo fiind si mai micutzi;

39+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare , si (sa nu ratez vreo categorie )

evident ca nu mi-a dat prin cap sa incerc direct forumul, de obicei intram pe pagina principala, asa ca am ramas cu vreo 2 zile in urma

Oricum, am primit rezultatele la analize, trebuie sa iau fier, sa o las mai moale cu ciocolata si sa mananc mai multa carne In plus, am si ceva infectie urinara rezistenta la ampicilina, sa vedem ce facem si cu ea...

Alte noutati n-am, bebe se zbenguie toata ziua, din fericire noaptea ma lasa sa dorm... dar e tare pretentios la spatiul lui, cum i se pare ca ma indoi si ii reduc din el cum face scandal... cred ca seamana cu tati caruia nu-i ajunge patul nicicum

Multumesc florin-a pentru sirop, l-am luat, azi ma simt mai bine...

Niste majorete pentru fetele aflate pe ultimii (centi)metri:

Am schimbat si noi semnatura, crestem... mai incet decat as vrea, dar sigur

EDIT: am gasit link-ul asta cautand haine pentru gravide (nu stiu in ce sa ma imbrac la cununia civila care va fi in curand) si m-am gandit ca o sa va placa:

http://www . parinti . com/modules.php?name=News&file=article&sid=63
(fara spatii, vreau doar sa pacalesc robotelul )

Va ,

Diana 32+ cu ... Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

felicitari tuturor mamicilor si sa le fie BB-i sanatosi,norocosi si fericiti.
fetelor eu sunt suparata ca mi-au racit amandoi copii.Cred ca au luat raceala de la soacra-mea. Si i-am zis ca eu o aud dupa voce ca nu s-a facut bine si sa nu vina la noi.Da...dar ea a venit. Si sa-i vedeti pe amandoi cum abea respira. Cel mic ma sprie insa..ca este prea mic de raceala..mult prea mic. Am mai incercat eu sa mai intru dar nu am reusit.Nu ma intrebati de ce ca nu stiu. Acum o sa intru pe net sa citesc cate ceva despre raceala la copii mai mici de o luna.
Va pup si sa fiti bine

Ana Maria,Radu-Cristian si Alexandru-Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetele!!!

Paula bine ai revenit acasa multa sanatate tie si .

Am si eu o intrebare mi-a spus cineva ca nu prea am voie sa mananc capsuni fiind insarcinata dar nu mi-a zis de ce ,stiti careva daca e voie sau nu?

Intr-adevar avem niste bebelusi tare frumosi si grasunei,sa dea DD sa fie bine si sanatosi cu totii.

Am fost si eu la medic cu rezultatul analizelor de trim. trei fierul nu vrea sa urce nicidecum mi-a schimbat iarasi medicamentele ca sa am putere la nastere sa imping.

PT. TOATE FETELE CARE URMEAZA

si numai bine

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Ancris multa sanatate la ala micu...si ai grija numai primi pe toata lumea in vizita stiiu ca e geu ca toata lumea vrea sa-l vada da nu e bine pt bebe sa vina lume multa in vizita chiar daca e vb de neamuri pe ei ii refuzi cel mai usor.....eu de pe acuma incerc sa le zic si la toti prieteni, neamuri etc...ca in primele 2-3 sapt pana se formeaza imunitatea sa nu-i prind pe la usa ca nu-i primesc sau daca vor sa vada fetitza eventual in poze si de la distanta....i-am avertizat....in primul rand copilul si dupa prietenii si rudele nu?

Karra 38+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!

KMI
DITU

39+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetelor
revin si eu, sper ca de data asta sa nu mai sterg tot. Nervi oricum am ca iar a inceput nenorocitu' asta de vecin.Am inceput prost saptamana, noroc ca-s optimista din fire.Injur de citeva ori si-mi trec nervii. Cu nasterea cu cezariana m-am mai linistit. Sa-i fie lu' bebe bien, in rest nu mai conteaza.
Roxana, ironia sortii ma tot intrebam de ce pe fetele cu cezariana le programeaza inainte cu doua saptamani de termen...am aflat, pe pielea mea. Asta e, sper sa fie bine. Eu fac tot ce pot sa-l ajut,daca o mai avea loc, iubirea mea.Tati ii promite deja biciclete, masini, gagici...sa vedem il si crede.
Chiar, o singura nastere naturala.Si aia in strainatate.
M-am gandit la un moment dat ca poate e in interesul dr sa-mi faca cezariana, ia mai multi bani de la asigurare si termina mai repede cu noi.Sper sa nu fie asa.
Doamne ajuta sa fie bine.
Haideti fetelor, care mai naste? Abia astept sa mai vad un ingeras in album, am intrat in ritm nu ne lasati asa. Nu aveti niciuna nr de tel al Tzunei sa vedem ce face? Kmi78, mai asteptam mult? Chiar , tu cu ce dr nasti?
Ditu, imi vine sa te intreb de ce te interneaza sa nasti vineri cind mai ai doua saptamani...da' mai bine nu mai intreb, cine stie ce urmeaza
Fetele cu cezariana, cum va descurcati cu copiii? Doare operatia, e totul ok? Sa-mi iau notite ca o sa fim doar noi doi.Sper sa ne descurcam. Aveti lapte, va lasa sa alaptati din prima zi?
In rest sunt ok, nu am dureri,ma simt doar greoaie.Dormim bustean! Lenea cit casa, mi-e lene si sa fac de mancare.Noroc cu sotu'.
Va pup mergem la niste cumparaturi
Cind revin poate faceti niste surprize.

Hai printzeselor!
Suzy, a venit bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Laura cred ca poti manca fara grija capsuni. Eu stiu ca bebelusii pana la o anumita varsta nu au voie din cauza semintelor pt a nu face alergie.
Oricum bb e destul de mare nu cred ca ii pot face rau niste capsuni.

kiss

34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUna fetelor!
Sunteti asa dragute... Mi-au dat si lacrimile cand am vazut ca toate va interesati de mine. Ce sa zic... Sunt bine. Am fost rasfatata azi la prieteni (ca si prietena mea e insarcinata in 8 sapt si sunt f interesati de ce se intampla cu mine). Contractiile sunt tot asa neregulate chiar si dupa calciul in vena de dimineata. Am vb si cu dr si mi-a zis sa ma duc dimineata la maternitate sa ma vada. Cred ca se gandeste ca mi s-ar putea deschide colul mai mult chiar si cu contractii de astea anapoda. Acum a inceput sa ma doara si spatele in partea de jos dar continuu. O fi semn ca se schimba ceva peste noapte? Oricum peste noapte ramanem tot la prietenii astia ca suntem mai aproape de maternitate.

ELYANNE- ma bucur mult ca ti-au oprit contractiile si ca bebeii mai stau acolo.

SUZY mama ce faci? Ai nascut sau te chinui de dimineata?

Va pup fetelor si va anunt daca ma internez.

pentru Suzy si restul

O seara buna.

Mergi la inceput