Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Selene spune:
Cria, multumesc pentru galerie, dar cred ca ar mai trebui amanata un pic, macar pana saptamana viitoare, pentru ca abia vineri intru in saptamana 38. Asa ca pun majoretele pe stand-by inca cateva zile 
Karra, eu voi naste la Odobescu. Tu esti la Bega nu? Daca vrei putem sa ne intalnim saptamana asta intr-o dimineata (daca nu ne pregatesc domnisoarele vreo surpriza). Oricum, daca nu reusim acuma, sigur ne vom intalni la plimbare in parc cu
!
Alexa, voi salva numarul tau in telefon! 
EDIT: ti-am raspuns la PM ![]()
37+
AMR pana apare martisorul...
elyanne spune:
Selene mai ai putin
Bravo!
Ce 'or face gravidutele / mamicile noastre... Suzy si Tzuna?
Si la mine puteti trimite smseu sau puteti suna
Acu' sa nu se inimereasca sa fiu si eu in spital... Dar si asa trimit mai departe la alta dintre noi... si tot de duce veste ![]()
Eliana (36 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
karra80 spune:
....da ai dreptate.....acuma am citit in listutza si am vaz ca esti la Odobescu....sa vedem cum va fi vremea si poate iesim joi sau vineri.........mai vb pana atunci 
Karra 38+
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kmi78 spune:
iar am sters din gresala ce am scris.... ce nervi am !!!!!!!!!!!!
noi suntem tot acasa si tot cu bebe la purtator azi noapte am avut cred niste contractii de ziceam ca sigur azi ne intalnim cu Timeea, dar de unde ca vad ca nu are treaba....
mai intru mai tarziu poate apar vesti despre Suzy, Tzuna sau alte surprize
va pup
39+6
Selene spune:
quote:
Originally posted by karra80
....da ai dreptate.....acuma am citit in listutza si am vaz ca esti la Odobescu....sa vedem cum va fi vremea si poate iesim joi sau vineri.........mai vb pana atunci
Karra 38+![]()
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Da, vorbim! Desi poate ca nu va depinde doar de noi sau de vreme, ci si de printesici!

Kmi, incearca de acum inainte sa copiezi tot raspunsul si apoi sa ii dai copy inainte de a-l trimite. Eu asa fac, ca am patit de cateva ori sa pierd tot mesajul, dar asa e in siguranta!
37+AMR pana apare martisorul...
ioanaradu spune:
vad ca avem putina activitate astazi. oare sa fie din cauza ca nu merge pagina incarcata direct din browser? mai are cineva probleme?
38+
Matei Stefan
paxela spune:
nici la mine nu merge decat forumul ,cu link direct
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
kisstherain999 spune:
Am reusit sa intru direct pe forum pe aici
kiss 
34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
roxanici spune:
Ziua buna si de la mine
Io n-am noutati despre mine
Eliana, bravo tie ca mai rezisti....io de azi iti dadeam liber la nascut da daca mai stai o saptamana, cu atat mai bine.
Despre Suzy, ce stiu de ieri, este ca azi ii declanseaza nasterea naturala (injectie cu ocitocina sau cum se numeste) si ca va naste cat de natural se poate, deci va dura azi probabil mai toata ziua. Inca nu am primit nik de la ea, banuiesc ca are o treaba![]()
Kmi facem galerie in continuare si ptr tine 

Ah, am mai pus ceva poze cu bebelusi la panoul de onoare. Enjoy!
Aaaaah am salivat bine cand am vazut dulciurile alea din pozeeeeee
roxana
36+ cu Rares Teodor
cria_bv spune:
M-am uitat acum la belelusii nostri, ce draguti sunt.
Oare Claudi@ ce mai face, mai stie cineva?
Cria
31+ cu
Vlad