Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
paxela spune:
si o zi minunata
pt mamicile care urmeaza
flicitari proaspetelor mamci , refacere rapida si bebelusi sanatosi
Alexa
37+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
kisstherain999 spune:
Buna fetelor 
Lumi ce bine imi pare ca ai aparut
. Eu una nu sunt la nascut, sunt la program de lenevit. Baietasului ii place la caldura? Nu da nici un semn?
Tinem pumnii pt mamicile care incurand isi vor tine bb-ii in brate.
kiss 
34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
ioanaradu spune:
ditu 

eu m-am trezit fff devreme si pt ca tot nu pot sa mai dorm am zis sa-mi beau cafeluta
. se mai inscrie cineva?
nici la noi inca n-are bb nici un gand, se pare. dupa prognoza dr il asteptam saptamana viitoare. deja sotul si mama sunt din ce in ce mai nerabdatori. luni sotul va pleca in delegatie pana miercuri, asa ca deja a tras semnalul de alarma ca o sa raman singura si mama si-a facut anuntata prezenta. parca vad ca bb matei o sa le faca in ciuda si-o sa mai stea cateva zile! ![]()
se mai inscrie cineva la cafeluta?
38+
Matei Stefan
cria_bv spune:
Ioana eu ma inscriu la cafeluta
Ditu hai mamico,

esti prima din Brasov, din odiseea noastra care naste.
Cria
31+ cu
Vlad
Mihaelaaa spune:

Hai Ditu!....Curaj si nastere usoara!

Sper ca nu ne vei uita dupa ce-ti ti bebele in brate si ne vei da ceva vesti despre cum sunteti
....Deci...asteptam vesti!
Mihaela
34+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
RaisaFudulu spune:

Haide Ditu! 

Haide Crissy!
sau cine stie ai nascut deja
Pentru fetele care o sa fie luate pe neasteptate:

Diana
33+
cu RAISA-MARIA
radcarmen spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand ditu iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

. Sa aveti o viata frumoasa si fericita alaturi de puisorul vostru si sa va aduca numai bucurii.
Multumesc celei care mi-a trecut datele pe forum. Mai am insa o rugaminte, daca se poate sa imi treceti si faptul ca astept un baietel. Sper ca nu stresez.
BiancaM si bebe al meu e foarte miscaret si se intinde si se invarte mereu. Dar ceea ce ma dispera cel mai tare este ca sughite bietul in reprize dimineata si seara. M-am si speriat intr-o zi si am mers la dr. sa vad daca e ok si m-am linistit.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Carmen
32 sapt cu
Vlad Gabriel
mina spune:
salut,
nu stiu daca v-a anuntat cineva...si eu is cam in viteza acum : ELIANA a nascut azi, la ora 11.00, natural, cu epidurala, doi scumpeti sanatosi Andrei si Mihai. Sa ne traiasca!!!! Atata mamica (care pe la 12 m-a sunat si era super vesela si fericita) cat si bebeii, sunt sanatosi!
Va pup si (incerc sa) va tin la curent cu noutati.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului