Dragele mele mamici,
In primul rand vreau sa felicit si eu noile mamici, sa le doresc refacere rapida si sa pupacesc toti bebelusii lor!!!!!!!
Am revenit si eu acasa joi cu micuta.Sunt foarte fericita! Am citit mesajele voastre plangand!Chiar ati reusit sa ma faceti sa plang.Va multumesc foarte mult ca mi-ati stat alaturi si la bine si la rau .Va doresc multa, multa ,multa sanatate!
Sunt obosita insa am vrut sa vedeti ca desi am patru ore dormite nu uit am uitat de voi
Am sa va rog sa faceti o mica modificare.Apgarul Anei a fost 10!!!!!!
Stiam ca la cezariana nu se da 10 insa doctorul mi-a explicat ca nici nu apucase sa o scoata si ea deja tipa.
Sentimentele de mama pe care le traiesc sunt unice! O alaptez si plang de fericire! Este o minune aparuta in viata mea!
Despre nastere va promit ca am sa va scriu cum scapa micuta de nenorocitii astia de colici care o fac sa planga cu niste lacrimi de iti rup sufletul. Cu toate ca suntem obositi si eu si sotul meu nu ne vaitam.
Ne este teama ca l-am mania pe Doamne, Doamne care ne-a daruit un inger de fata.
Va doresc multa multa sanatate si daca imi permiteti un mic sfat DORMITI cat mai puteti!
loradin