Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am venit si eu acum de la control. Se pare ca bb mai vrea la caldurica. Doctorul a zis ca daca nu apar semne pana atunci, sa merg din nou pe 11 la control - cu bagajul la mine. Asa ca........ mai avem putintica rabdare

Ane 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Revin si eu cu inca 3 poze la album...banuiesc ca vor fi printre ultimile. Nu stiu daca mai reusesc sa fac si sa le pun pana nasc.
Azi am mers pe jos dupa luni de stat in casa, ca sa nasc mai repede ca nu mai suport greutatea burtii
Nu am crezut ca voi zice asta vreodata

Krissy

Va pup
39+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Am uitat sa strig cateva fete de pe aici: Laura_Oana, Alionusca, Madmat si...Kiss.Unde sunteti fetelor ??? Sper ca nu la nascut

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Lumi_nag despre Laura_oana pot sa-ti spun ca nu a nascut inca.

Incurajari pentru KRISSY

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

intru repede sa va spun ca nu am nascut si nici nu se intrevede nimic, sa vedem cand o vrea; la control e ok bebe, m-a cam durut, si ma gandeam ca dupa control cum s-a umblat pe la col se declanseaza nastere dar dupa cum ziceam inca nimic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI si pe mine m-a durut destul de rau...la control si eu speram ceva ceva dupa ce m-a controlat da vad ca nimik...tre sa asteptam cand vor vrea printesele sa vina.....

Karra 38+ 2 MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Raluca22 imi dai sperante.
Eu azi am cam sangerat un pic, cred ca am exagerat totusi cu statul cu fundu'n sus.Am ajuns la reprize de jumatate de ora si simteam o presiune urata in partea de sus a corpului.Am dormit un pic si cind m-am trezit am vazut ca am o scurgerea rozalie pe tampon.Am stat in pat si s-a orpit, acum ma uit si vad ca iar am.Sper sa fie ok.Ma duc in pat
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

HAI KRISSY,MULT CURAJ!!!!!!
33+ARTHUR

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetele,

Trimitem si noi un martisor virtual tuturor burticilor si mamicilor de pe odisee. Felicitari Ocrainic, Gaby78, Tzuna, Selene, Suzy pt bebelusi. Sa fie sanatosi si mancaciosi, iar voua recuperare rapida! Curaj Krissy, abia asteptam vesti!

Andreea20, fetita ta e o dulce, si intr-adevar seamana cu tine, mai ales ochisorii! Sa va traiasca! ASteptam mai multe poze si cu alti bebelusi. Monica_b spre exemplu... vrem sa vedem pinguinii, poate macar matusica poate sa ne puna o poza, doua cu ei, daca parintii nu au timp.

Ma treceti si pe mine cu cezariana programata pe 12 aprilie, va rog?

Mie mi-a fost f. rau saptamana asta. Se pare ca am luat un virus, aici se cheama stomach flu, de am si am fost prietena cu baia doua zile. M-am deshidratat tare, dar m-au pus pe picioare sotul si mama cu supa si sucuri, si acum sunt mai bine. Mi-era frica sa nu afecteze pe bebe, dar se pare ca nu, chiar ea a fost foarte jucausa tot timpul asta. In fine, parca a trecut cat de cat.

Tre sa va spun o poveste care ne-a lasat cu gurile cascate aseara. Aseara ma uitam la stirile locale, si dintr-odata a aratat o tipa care a nascut pe autostrada in drum spre spital. Le-a luat interviu de la TV la parinti in spital, si erau f. fericiti dar in stare de soc, va dati seama. Cand m-am uitat mai bine, mi-am dat seama ca tipa respectiva e colega de servici cu sotul meu. Dupa cum au povestit ei, erau in drum spre spital pt ca i se rupsese apa, si pe autostrada si-a dat seama ca nu ajunge, si si-a dat pantalonii jos spunandu-i sotului ei ca ea naste. Sotul cat pe ce sa faca infarct, a sunat la 911 si a tras pe dreapta, dar pana s-a dat el jos din masina, bebeul a alunecat efectiv afara. O nastere super rapida, si super usoara pt aceasta mamica. Au invelit bebe-ul in haina, pana a aparut salvarea si i-a dus la spital. Mama si bebe sunt f. bine, sanatosi, bebe a avut cam 3,200 gr.

Acum sotul meu si mama au intrat in panica, mama ii dadea sfaturi lui ginerica al ei, sa pregateasca un sac cu cearsafuri curate, un bidon de apa, trusa de prim ajutor sa tina in masina, ca daca doamne fereste mi se intampla si mie asa . Aseara, dupa stiri, nu ma lasau nici sa rad prea tare, sa nu patesc ceva .

Pupici la burtici, mamici si bebici!

Sori 33sapt. cu bebe Alexia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar da pun majoretele la treaba
Felicitari proaspetelor mamici

Noi ne pregatim de marea intalnire,AZI NASC,o sa-mi vad printesa.

Va pup

Mergi la inceput