Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
Mihaelaaa spune:
radcarmen,bine ai venit printre noi....eu una abia acum am vazut mesajul tau....
Sigur ca una din mamicile mai pricepute iti vor trece datele in listuta noastra..-
Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel...dar doar atunci cand va veni timpul
....
Mihaela
34+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
karra80 spune:

HAIDE KRISSY tinem pumnii.....sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa.....
Noi acuma am venit de la control.....colul fata de sapt trecuta a inceput sa se inmoaie usor...deci numai e rigid...chiar permisibil asa a zis doctorul si putzin deschis....el zice ca max mai avem o sapt depinde de contractii daca vom mai avea....eco nu mi-a mai facut dar a ascultat la burta cu ceva ca o palnie
si a zis ca e ok bebelusha...stie el ce si cum....deci mai asteptam cam o sapt....m-a programat joia viit iar la control daca nu se intampla minunea pana atunci.....
Cam asta e......felicitari celor 2 mamici care au nascut azi....
...refacere rapida.....ce sa zic stam si asteptam.....

Karra 38+ 2
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
radcarmen spune:
Multumesc fetelor pentru primirea in grupul vostru, cu toate ca sunt si eu aproape de finalizare...
florin-a sa stii ca si eu am aceeasi "surpriza" ca si tine din partea puisorului meu. Nu ii place sa stea cu capul in jos. Maine am exact 32 de saptamani si inca sta in fundulet. Mai am insa sperante ca voi scapa de cezariana, dar doar Cel de Sus stie ce va fi. Oricum incerc sa ma pregatesc sufleteste pentru orice varianta.
Numai bine tuturor si sanatate, nasteri usoare si bebelusi sanatosi tun.
Carmen
32 sapt cu
Vlad Gabriel
carmen94 spune:
ocrainic.....................felicitari!bebe Luca sa fie sanatos si mancacios!
radcarmen........bine ai venit!
gabi78.........refacere rapida! TUDOR STEFAN....bine ai venit!
florin-a.............cand eram in sapt.30,am facut eco 3D.asta fiind intr-o vineri.bebe era deja intors,toate masuratorile erau ok.....numai ca marti cand am fost la controlul lunar am avut surpriza sa aflu ca bebele se intorsesese la loc.al meu misca intr-una si ma asteptam sa-mi faca o figura de asta.doctora mi-a zis ca mai are inca timp sa se intoarca,dar ptr.ca nu prea mai are locc pot sa-l ajut.sa stau 5 sau 10 minute cu picioarele ridicate.la mine a functionat metoda.uite acum citesc ca si AMMA iti da acelasi sfat.
Krissy......

.nastere rapida si usoara!bebe sanatos si mancacios!
Carmen
33cu
Darius
Rebiana27 spune:
Buna Carmen si bine ai venit in grupul nostru! Sa ai parte de o "ultima suta de metri" usoara, fara peripetii si o nastere fara complicatii! 
Azi sunt si eu mai bine, parca m-au mai lasat durerile de burtica si mijloc. Ce-i drept se apropie si meseriasii mei de finish cu baia, maine mai lucreaza la ea si gata. Arata asa de bine! Numai la gandul asta si am fost mai potolita azi cu toata alergatura. Mai ramane curatenia de dupa, ca e praf in tot apartamanetul, dar voi lua o femeie sa ma ajute (sau pe tata
).
Bebicul meu a fost destul de miscaret astazi, m-am delectat cu privitul burticii.
Cu fetele care n-au mai intrat de mult ce-o fi? Sper ca sunt bine toate si ca sarcina decurge normal. Poate intra si ne mai dau vesti!
Andra ce mai sti de Tzuna?
Rebiana
35+
Vladi Andrei
gabdyd spune:
Salutare din nou, am spus ca am de lucru dar tot nu pot sta linistita, si ma alarmeaza un lucru rau de tot:
cand misca bb mai tare si se intinde de parca vrea sa iasa prin piele, aud cateodata niste pocnituri surde, ca atunci cand iti trosneste un genunchi , mi-e tare teama sa nu se dezlipeasca placenta si de aici sa vina sunetele astea, sau doamne fereste sa se rupa membranele asa devreme, ca le aud tot pe dreapta unde mi s-au rupt si la prima sarcina. Voua v ise intampla asa ceva??? La prima sarcina nu mi s-a intamplat. Of, cu treaba asta si weekendul care vine si natia asta a noastra care nu lucreaza in weekend.Trebuie neaparat sa ajung la un ecograf ca nu mai pot.
pentru Krissy
nastere usoara si bb sanatos!!!
Diana
31+, mami de Julie
, 14.11.2003
karra80 spune:
Kmi78 ai fost la medic?da-ne o veste nu ne mai tine in suspans////parca treb sa te monitorizeze cu centurile alea....ce ai facut ? cum esti? asteptam o veste...
Karra 38+ 2
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
BiancaM spune:

Felicitari Ocrainic si Gabi!!

Sa va fie feciorii sanatosi si mancaciosi!!!
Tocmai am vorbit cu Krissy, inca cu bebe la purtator, sunt la spital si asteapta sa se nasca Sophia. Cand mai primesc vesti vi le scriu si voua.
Despre noi, ieri am fost la medic, toate bune si frumoase. Tropaila al nostru m-a terorizat ieri toata ziua. S-a intins si s-a miscat fara oprire, si cand am zis ca gata, a inceput sughitul
.
Cam atat, va
.
A, sa nu uit, sa aveti o primavara frumoasa cu multe zambete si gangureli!!
34+
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Eu m-am intors acasa ,dr nu mi-a mai provocat nasterea a zis sa mai asteptam cateva zile .
OCRAINIC si GABI felicitari pt bebici sa va traiasca sa fie sanatosi!

KRISSY

FLORIN_a si AMMA la mine s-a intors bebe la 37 w.
si
40+
,Robert Andrei

CARMEN BINE AI VENIT PRINTRE NOI