Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
RaisaFudulu spune:
Uitasem sa pun majoretele la treaba pentru burtici 

Cine stie KMI, KARRA ne faceti o surpriza azi de martisor?
Diana
33+
cu RAISA-MARIA
valide spune:
Pe firul martisorului subtire, acum cand primavara a sosit, eu va transmit doar fericire si orice vis fie implinit.
LA MULTI ANI SI BEBEI SANATOSI
Eu sunt Ok, inca mai merg la serviciu pentru ca nu am vrut sa intru in prenatal, urmand sa am mai multe zile pentru postnatal. Chiar daca sunt aproape in saptamana 37 ma simt foarte bine si pot veni si la munca.
Fetele care sunt in prenatal imi puteti spune cum vi s-a calculat salariu pentru ca eu nu m-am lamurit cu noua lege. Cele care au salariu mai mare le-a afectat mult acest calcul pentru salariu in prenatal?
Va pup
doina.todor spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am mai scris de mult, dar am citit tot si am vazut si pozele cu bebeii cei noi, sunt extraordinar de frumosi sa va traiasca si sa fie cuminti. Sunt foarte emotionata si curioasa sa il vad si pe puiutzu meu care sper ca va fi cel putin asa de frumos ca ai vostri.
Mamici FELICITARI! si pentru nasterile naturale si pentru cezariene, amandoua cred ca sunt la fel de complicate si grele. Important este sa fiti voi bine si sa puteti sa va bucurati de copii.
Curaj celor care urmeaza!
Noi suntem relativ bine cred ca bebele meu se cam grabeste dar totusi sper sa mai astepte pana dupa 10 martie cand teoretic este la termen si nu este nici un risc pentru el.
Va pup pe toate!
Doina 36+ si BB Radu
cria_bv spune:
Valide pentru concediu prenatal/postnatal se ia in considerare media venitului pe ultimele sase luni lucrate.
Cria
31+ cu
Vlad
vcarmen spune:
LA MULTI ANI SI O PRIMAVARA FRUMOASA FETELOR! Un gand bun si un ghiocel pt voi
FELICITARI TZUNA,SELENNE refacere usoara .
LA MULTI ANI bebelinelor, sa aveti mult noroc in viata.
si acum sa va dau si eu raportul aseara am fost la doctor si am numai vesti bune. bebe are deja 3200 de g, si este cu o saptamina mai mare decit masoratorile lor,iar pe 14 martie o sa mergem sa inducem nasterea. Asta daca nu ne face vre-o surpriza si vine mai devreme el singur. aseara de la consultul vaginal am avut niste junghiuri de am crezut ca ma intorc la spital,dar acum vad ca au trecut.
bebe se misca mult si in special seara si noaptea. ieri la doctor in timpul ecografiei se misca asa de rau ca a trebuit sa luam o pauza.
Carmen si bebe ANDREI-BOGDAN
carmen76
phili spune:
felicitari tuturor mamicilor care au nascut zilele astea!!!!multa multa sanatate si numai bucurii sa aveti de la bebelusi!!!!
un martisor de 1 martie pentru toate mamicile

noi suntem bine,asteptam venirea pe lume a bebelusului desi mai avem cale lunga....mai ales ca e baietel.
va pup si aveti grija de voi!!
+32
ne rugam in continuare pentru mamicile care urmeaza!!!

karra80 spune:

Nimik nici o surpriza....a mea sta inca cumintica...nu da nici un semn ....deseara mergem la control sa vedem ce ne zice nenea doctorul......contractii nedureroase am...in continuare dar in rest nimik merg la baie tot ma uit dupa dop
ce disperata....sunt da asta e dupa ce am vaz pozele cu bebei abia astept sa o tin si eu pe a mea in brate.....sotzul pleaca la noapte spre Bucuresti si maine se intoarec dar tot tarziu...si ia-m zis ca sambata avem program sa pregatim patutzul pt bebelusa ca noi inca nu l-am desfacut si poate asta asteapta.....azi si mane voi mai smotrui putzin prin casa asa strictul necesar ca sa nu ne prinde cu casa necuratzata...poate asta si asteapta sa fie totul ok....vedem de luni incolo...dupa ce va fi totul gata....ca abia astept....
Va pupic dulce si va trim la toate cate un martisor virtual....

Karra 38+ 2
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
arissa spune:
Buna dimineata!
Va doresc tuturor o primavara superba! Multa fericire alaturi de "ghioceii" vostri.
Felicitari tzuna, elly si misha pentru bebei!
Fetelor, daca am colul "binisor deschis" (citez doctorita), asta inseamna ca pot sa nasc oricand? Sau pot ajunge la termen asa. Ea mi-a zis doar ca asta este un lucru foarte bun si atat.
carmen94, am luat si eu un laptic cu cereale
.
kmi, bebe al tau e constiincios si vrea sa vina exact la termen.
Va pup, stau cu F5-ul la indemana sa vad cine a mai nascut.
37 +
Maya
vcarmen spune:
Am uitata de galerie pt viitoarele mamici scuze

de asemenea vreau sa trimit un pupic
si o floare
pt mamici care probabil ne citesc cind apuca .
si mai am si o intrebare fetele voi ati spalat si aparatorile de patut ca cele pe care le-am luat eu au o vatelina in interior si nu stiu daca se spala.
CARMEN SI BEBE ANDREI-BOGDAN
ioanaradu spune:
Dragele mele
si mamicute,
Va trimit un martisor virtual!
Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.
Va doresc primavara in suflet mereu si intreaga viata sa va fie asemenea unui buchet de ghiocei presarat de iubire, fericire si bucurii si bebei cat mai sanatosi!
38+
Matei Stefan