Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
absoluta spune:
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuu ce pooooot sa vad.......incredibil de emotionant..........am vazut pozele a patru ingerasi.......ce minunatii.....
Felicitari mamicilor care isi tin minunile in brate si putere celor care urmeaza.....
Sincer... chiar sunt emotionata.....nu-mi gasesc cuvinte pentru a mai scrie...ceva rar la mine...dar asta e, se pare ca un copil ne schimba total![]()
ElenaGiulia spune:
Mamicilor sa va traiasca bebelusii frumosi si scumpi sa fiti super santosi si norocosi

Pentru cele care urmeaza

va tin pumnii!!

Acuma dau fugutza in patut ca am niste dureri in partea drepta a burtii care nu ma lasa de vreo ora.Va pupic pe toate

33+
ARTHUR
wolf elena
ElenaGiulia spune:
AMMA vezi poate visezi ceva si cu bebe al meu e intradevar baiat si sta in burtik pana pe28 martie?

wolf elena
carmen94 spune:
inainte de toate vreau sa felicit si eu toate MAMICILE!!!!SA VA TRAIASCA BEBEII!sa fie sanatosi si mancaciosi!
acum eu va invit la ceiutul,lapticul sau cafeaua de dimineata!
AMMA....am citit ca esti ingrijorata ca bebe nu este intors,pregatit de iesire.si eu am avut aceeasi problema.doctora mea m-a sfatuit sa stau 5,10 min.cu picioarele ridicate.incearca si metoda asta.la mine a mers.
noi suntem bine.cu ceva dureri de spate si usoare contractii neregulate!
va pupic pe toate!nastere usoara celor care urmeaza!
Carmen
32cu
Darius
kisstherain999 spune:
Va doresc o primavara minunata plina de fericire alaturi de puiii vostri. 
kiss 
34+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
ditu spune:
Buna dimineata
Cine vine la un ceai??? Ca noi ne-am trezit de la ora 4 ca avea chef de joaca,nu mai avem rabdare ,dar o sa ne vedem maine

.
DANUTA T-mersi de sfaturi,o sa retin ce mi-ai zis.
Cineva ma intreba de ce nasc mai repede cu 2 saptamani,am niste probleme si doctorul a hotarat marti cand am mers la control ca mai bine imi face cezariana si cum fac imediat 39 de sapt.a hotarat sa nu ma mai amane.
Majoretele le pun la treaba pt fetele care nasac astazi dar si pt cele care vor naste zilele viitoare

.
ANDEEA 20-bine ai revenit printre noi si refacere usoara si cat mai rapida,sa iti traiasca prntesa Rianna.

VALIDE-bine ai revenit printre noi

Va pup

38 si 5z+
Briana Elisabeta
ralualexandrei spune:

Un martisor si o floare si
la burtici!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
cria_bv spune:
Neata,
Un ghiocel pentru toate fetele din partea mea.
Felicitari Elyy si Tzuna 

sa fiti sanatoase, sa va reveniti repede si sa va bucurati de minunatiile voastre.
Andreea bine ai venit acasa.
Cria
31+ cu
Vlad
Lumi_Nag spune:
Neata la mamici, burtici si bebici.
Felicitari tuturor mamicilor de pana acum si multa bafta si nastere usoara celor care urmeaza.
Nu am mai intrat pentru ca nu am avut net dar acum am si am recuperat cu cititul si am vazut si ingerasii de februarie
.Abia il astept si pe al meu, iar daca pana marti nu vrea sa apara cumva avem si programare la dr pentru primul control ginecologic din sarcina mea
.
Voiam sa va mai urez (desi stiu ca asa va fi datorita a ce avem in burtici) o primavara frumoasa si astenii usoare ![]()
Fetelor eu credeam ca bebe cu cat creste cu atat nu mai are loc sa se zbenguie, dar al meu e mai neastamparat ca niciodata.
39+
It's easy living with eyes closed
RaisaFudulu spune:
Un ghiocel pentru burtici, mamici si proaspetele bebeline

Andreea superba bebelina ta...sa va traiasca si sa fie sanatoasa
Azi cine aduce un martisor mamei si noua de ce nu...azi ar fi primul bebe din sezonul nostru martie-aprilie
Diana
33+
cu RAISA-MARIA