Mamici de martie - aprilie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
paxela spune:
tzuna
felicitari sa iti traiasca comoara mica sa fie sanatoasa
Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
magdutah spune:
Si acum sa dau si eu un pic raportul!
Mai intai mii de scuze ca nu am mai scris de mult!
Nici de citit nu préa am avut cum ! Am facut azi ochii mari
cand am vazut cati copilasi au venit deja pe lume.
Noi suntem singuri acasa. Tati a plecat in deplasare, dar luni o sa fie iar langa noi! Cateva zile nu am avut net acasa, iar din birou mie imi e greu sa intru ...
Cat de curajoasa nu am fost eu si l-am trimis pe tati in deplasare-- la 2 zile mi s-a facut un pic frica sa nu trebuiasca sa ma duc la spital. 12 ore m-a durut un rinichi. A inceput seara la 6 si m.-a lasat dimineata. Nu stiam ce sa fac, daca sa ma duc sau nu la medic ... dar fiind noapte am stat linistita in pat ! A trecut insa si asta... Pana acum nu am avut probleme serioase , trebuia sa se intample exact cand e plecat tati !!! 

_Va pup pe toate si va urez nopti fara peripetii !
Magda
35+
paxela spune:
Misha_tp,Elyy2003,
felicitari
RALUCA22 nastere usoara si refacere rapida

pentru viitoarele mamici ![]()

ce frumos de maine incep bebelusii primaverii, martisoarele pt mamici![]()

Alexa
36+ Ana Delia
si
Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
Felicitari Tzuna si Misha_tp
Sa va bucurati de bebelusii vostri, sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti cat mai repede
roxana
36+ cu Rares Teodor
elyanne spune:
Felicitari Misha!
De maine se deschide oficial sezonu' de mamici de martie-aprilie 2007
Sunt curioasa care va fi bb-le (poate bb-ii) nascut pe 1 martie... care vrea sa-i faca mamicii cel mai frumos cadou de martisor.
Se pare ca bb-ii mei sunt cuminti si vor sa apara in martie...
Eliana (36 sapt.) cu
Mihai &
Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)
madybulancea spune:
buna fetele...vreau sa felicit proaspetele mamici. Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si cuminti.
Despre noi ce sa spunem?!!! Am ajuns acasa, in sfarsit...Suntem mai bine, colul cica s-a mai inchis si bebe s-a mai ridicat, ca era tare jos cand ne-am internat. Nu am suportat perfuziile cu gynipral asa ca m-a trecut pe pastilute de gynipral care au mers. Ne-am mai facut injectii cu nospa si ne-a mai dat si utrogestan. Acum ne rugam la DD sa fie totul bine si sa stea bebe la caldurica cat mai mult. Acum trebuie sa stam cumintei in patut si sa nu mai facem efort.
V-am
si aveti grija de voi.
karra80 spune:
ANDREEA superba bubulina ta...o dulceata...doamne m-am amorezat
....ce mutritza frumoasa are....sa-ti traiasca sa creasca mare si sanatoasa.......
Karra 38+ 1
MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
roxanici spune:
cu cat vad mai multe poze cu voi si bebelusii.....ma apuca asa....vreau si io pe bebe al meu sa am si io jucaria meaaaaaaa![]()
roxana
36+ cu Rares Teodor