Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DE TZUNA!!!! sa aveti o fetita sanatoasa si papacioasa!!!
Ruptura de col, deci nici dilatarea rapida nu e buna? of cate mai sunt .... ma gandeam ca la o dilatare asa rapida e travaliu mai scurt si deci e mai bine, usor, dar se pare ca din contra; bine ca s-a terminat cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

...nimic, KARRA dar dupa cum spuneam inca tre' sa avem rabdare nu este sarcina depasita, imi pare rau pt majorete ca trev=buie sa munceasca atat pt mine, si la tine nu e o pb daca va mai sta la burtica mai ales ca ziceai ca conceptia a fost dupa trei sapt;

ANCRIS ce probleme ai deja , multa sanatate la pitici!!!

RALUCA22 oare tie de ce ti s-a spus sa mergi pt inducere ca doar ca si mine nu ai depasit cu mult sau mai bine zis inca nici nu ai depasit termenul; oricum BAFTA!!!
iar fetele la treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari Tzuna pentru fetita! Rwfacere grabnica si bebe mancacios si sanatos!

Fetelor care urmeaza sa nasca saptamana aceasta, programat sau neprogramat, Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi si pe bebelusii vostri si totul sa fie perfect.

Valentina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Elyy si Tzuna! Multa sanatate si refacere rapida.
Bb-ii sa aiba o viata minunata, sa fie norocosi, fericiti si sanatoasi!

Andreea bine ati venit acasa. Am vazut pozele cu bebelina

Eliana (36 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Elyy felicitari...sa va bucurati sanatosi de bebele vostru

Bravo Tzuna!...esti o mamica curajoasa...un exemplu pentru miulte dintre noi..Mariuca bine ai venit pe lume...sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti

Bine ai venit acasa Andreea

Ancris iti doresc multa sanatate pentru puiutii tai

Acum mmajoretele pentru cine urmeaza sa aduca martisoare pe lume in zilele urmatoare

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ana multi pupici la cei doi feciorasi sa se insanatoseasca grabnic!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 36+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Fetelor mai avem o mamica...am gasit la mamici de ianuarie-februarie 2007

Ne-am intors de la maternitate ieri. A fost greu, dar a trecut. Va voi povesti mai tarziu, daca va mai avea cineva rabdare sa citeasca povestea nasterii. Sa treceti, va rog, in lista si datele noastre: Alexandru Stefan, 38 saptamani si 2 zile (39), cezariana cu anestezie generala (am incercat nasterea naturala dar pentru ca mi se rupsese apa la patru dimineata - col inchis - si la 8 nu aveam contractii, mi-au pus nu stiu ce in perfuzie ca sa am contractii dese de ajunsesem ca in doua ore sa am contractiile de aproape un minut durata si la intervale de 1-2 minute, care ma epuizasera complet, iar colul se dilatase de doar 2 degete. Am cerut cezariana si anestezia rahidiana nu a prins. De abia cea generala a dat rezultate, dar am pierdut f mult sange). Rezultatul final insa e cel pe care l-am asteptat de cativa ani: avem baietel, 22 februarie, 3400 g, scor apgar 8 si repet: Alexandru Stefan, cezariana cu anestezie generala.
Nu am citit nimic din urma, dar va multumesc pentru sustinere.

Misha

Felicitari Misha!

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Felicitari Tzuna pentru nasterea 100% naturala! bb Mariuca bine`ai venit! sa fi sanatoasa si papacioasa

Andreea, bine`ai revenit, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Se pare ca majoretele sunt productive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Felicitari tuturor mamicilor !!!!!!!!!!!!

Sanatate multa copiilor !!!!!!!

Magda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

viitoarelor mamici !!!!!!!!!!

Magda 35+

Mergi la inceput