Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Despre ce gogosi vorbiti mai fetelor, ca imi faceti pofta....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

in fata cabinetului, in statia de autobuz, e o gogoserie.
ieri am plecat spre gogosi, dar m-am intors de la mega image, k obosisem deja.si mai aveam atat de putin.....
m-am consolat cu eugenii

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Martha imi pare rau ca ai astfel de probleme.Nu-ti face griji ca va veni dl dr cu solutia salvatoare!Iti tin pumnii sa fie totul bine!

Va pe toate!
Eu nu sunt intr-o dispozitie de zile mari. Pe 8 martie se va implini un an de cand am pierdut-o pe bebelina noastra draga si parca si acum imi rasuna in urechi cuvintele dr-lui!
Off...trecem noi si peste asta...trebuie!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

MIRELA sa-ti dea Domnu putere sa treci peste perioada asta grea si sa ne dai vesti bune cat de curand .

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Raluca multumesc mult!
Tu esti tot acasa,bebe nu vrea sa iasa di burtica? Poate il convingem cu putina galerie

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, imi imaginez cat de greu iti este, dar tot raul va fi spre bine, ai incredere si va fi bine..intre timp ai grija de tine si fa-ti analizele recomandate de dr

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Martha multumesc pentru incurajari!
Am facut analizele,acum astept rezultatele si pe urma o sa-mi fac o programare la dr.
Iti tin pumnii pentru maine!

Mickyn cum a fost pana la urma joia trecuta? A fost la cabinet sau a fost de garda ca stiu ca era o incurcatura! Pana acum nu am auzit sa fie si la cabiet si in aceiasi zi sa fie si de garda!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Fetelor, ce e cu Helenutza noastra ? Aveti vreo veste de la ea ?
Mirela, te asteptam cu vesti bune. Ce analize ai facut?

Mergi la inceput

Do mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilii,pentru coagularea sangelui.Si am facut si Timp de sangerare si Timp de coagulare pe care sigur si voi le-ati facut ca dl dr nu iarta pe nimeni cu aceste analize. Stiu ca acestea 2 se fac in special inaintea unei interventii chirurgicale dar le da si la inceputul sarcinii si inainte de nastere,in fine!

De Helenutza nu stiu nici eu nimic,poate ca bebe ii ocupa tot timpul sau sa fie oare alt motiv?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
M-am intors iar de la spital ,nici o modificare fata de saptamana trecuta ,a zis ca luni ma interneaza.

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput