Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am fost la cabinet marti, pentru controlul postnatal insa nu am apucat sa va povestesc cum a fost...

Cand am ajuns nu era nimeni iar cand am iesit din cabinet cred ca venisera vre-o cinci programari.

Pe doctor l-am gasit intr-o dispozitie de zile mari, era vesel si relaxat. L-am rugat sa-mi prescrie anticonceptionale si a spus ca nu imi recomanda nimic pentru ca nu vrea sa-mi pierd laptele de la ele. L-am intrebat ce parere are de exluton si daca as putea lua si eu si mi-a raspuns ca imi poate scrie cinci retete dar e pacat sa-i spun ca nu mai am lapte cand ne intalnim.

Liana, tu ti-ai montat steriletul dupa 6 saptamani, ca mie mi-a zis sa mai astept ca si asta are efecte adverse?

Raluca, mai poti? Hai ca tinem pumnii sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Fetelor care ati nascut, voua ce metoda de contraceptie v-a recomandat? Chiar e adevarat ca se pierde laptele de la pastile?

Cred eu ca Nayel ma vrea de clienta iar...

Mirela, abia astept sa ne dai vestea cu fetitza.... Pai Patrick cu cine sa se joace in parculetul de la noi din cartier?

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna fetelor,

Florentina,
Eu am nascut pe data de 16 noiembrie 2006.
Dr. Nayel mi-a montat steriletul Mirena pe data de 27 ianuarie 2007.
Adica aveam deja 9 saptamani si ceva dupa nastere.
Plus ca eu nu am alaptat decat 3 saptamani. Si alaptat e mult spus. Mai mult de 30 ml de lapte nu produceam in 3 ore. In conditiile in care manacam Galactogil pe paine si beam apa plata 4 litri pe zi. Bebelina mea manca 90 ml/zi din a treia zi de viata. Cum e o mancacioasa de zile mari (acum la 3 luni si jumatate are 6.5 kg) a trebuit sa ii bag si supliment. Asadar la 3 saptamani, adio lapte. Da nu am fost foarte crizata si nici n-am facut vreo depresie din acest motiv pentru ca la Robert am avut doua saptamani lapte. Asa m-a lasat natura.
Faptul ca nu alaptam l-a determinat pe Dr. Nayel sa imi poata monta steriletul Mirena.
Plus ca a contat si starea uterului - daca s-a retras complet.
Plus ca a contat si starea colului uterin (care la mine arata exceptional-asa zicea el)

Asadar, cred ca e mai bine sa il alaptezi pe Patrick, fara sa folosesti o metoda contraceptiva hormonala, care poate sa aiba efecte negative asupra voastra.

Raluca,
Sa ai o nastere usoara ca fulgul de nea.

Mirela,
Cum tu esti sufletul acestui subiect, asteptam sa vina la tine o fetita sau un baiat. Nu conteaza ce e ....sanatos sa fie. Cred ca atunci cand o sa ne dai vestea cea mare, o sa ne punem pe petrecut......
Din experienta proprie, Anastasia mea de 3 luni si jumatate e atat de cuminte ca parca mai imi doresc o fetita.....

Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

In sfarsit am aparut si eu.Am avut netul defect, si dupa lungi si repetate insistente,mi l-au reparat.Joi am fost la cabinet la dl doctor.Spre surprinderea mea nu erau decat 2 persoane, si pentru ca nu sosise sotul, le-am lasat sa intre inaintea mea.BB-ul este bine, are in jur de 3 kg si va mai sta in,, casuta lui" sigur 2 saptamani.Dl doctor a fost intradevar intr-o dispozitie buna, chiar am glumit pe seama nasterii mele si mi-a garantat ca voi naste in maxim 3 ore.( asta pentru a ma convinge sa nu mai cer ca disperata cezariana).L-am intrebat cand este de garda si mi-a spus ca ,,nu mai este de garda decat pe 8,15,22,29."si cand mai este nevoie.I-am spus ca are interdictie de a iesi din Bucuresti luna asta. S-a comportat de milioane.L-a ultima nastere ( de acum 9 ani!!) mi-am montat steriletul la 6 saptamani dupa nastere ( Chiar dactorul cu care am nascut m-a chemat, pentru a preveni o nastere nedorita si periculoasa-daca ar apare atat de devreme dupa nastere.)Steriletul l-am ,,purtat" fara nici o problema 6 ani , si daca nu insistam eu sa-l scoata, mai putea fi tinut.Va pup dulce caci trebuie sa ,,bucataresc".M-ai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna fetelor,

Ca tot vorbea MICKYN de nastere in 3 ore.....si mi-am adus aminte ce mi-a zis doctorul in momentul nasterii.

Dupa ce mi-a facut epidurala, cum nu mai simteam nimic, am inceput sa palavragim, eu cu moasa Aurelia. Moasa Aurelia mi-a spus ca domnul doctor Nayel nu are nasteri normale la care travaliul sa dureze mai mult de 4 ore. Ea de cand il cunoaste nu a vazut o femeie sa stea mai mult de 4 ore in travaliu. Pe cand la alti doctori din spital a vazut si 20 de ore si mai bine.

Dupa ce am ajuns pe masa de nastere cu dilatatie 9, mi s-a cam dus anestezia si ca sa imi fac curaj sa imping, am inceput sa strig (nu tipam de durere ca nu ma durea asa tare, dar trageam aer in piept si strigam)
La care domnul doctor Nayel zice: "Ai draga, acum ce faci, vrei sa imi strici reputatia! Nu stii ca la mine la nasteri nu tipa nici o mamica!!"
Eu ii zic: "Domnule doctor ...eu imi fac curaj!"
El zice zambind: " Ei bine, atunci ia mai fa-ti odata curaj si impinge ca uite ca iese fetita ta!"

E un meserias.

MICKYN - sa ia o nastere usoara ca flugul de nea (exact cum a fost a a mea) si un bebe sanatos tun.

Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Liana iti multumesc pentru cuvintele frumoase,abia astept sa va dau vestea cea mare.Din pacate mai am de asteptat,inca nu mi-a venit CM dupa chiuretaj si am fcaut si niste analize.Dupa ce am rezultatele o sa merg la control sa vedem cum sunt si pe urma cred ca ne apucam de treaba!

Mickyn mai ai doar 2 saptamani? Ce frumos!!!Vin bebeii de martie acum.Multa bafta,esti pe maini bune

Florentina esti draguta,ar fi asa frumos sa ne intalnim cu copii la joaca in parculet.Visez si eu...

Raluca cum esti?Ai nascut sau bebe mai vrea in burtica la mami?

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Nici o schimbare la mine ,bebe se lasa asteptat.

Va !

40+,Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Raluca, las' ca-i mai bine sa stea cat mai mult in burtik..oricum nu mai e mult
Am vorbit si eu cu dr si mi-a zis sa vin joi..off imi e o asa teama

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Martha dar ce s-a intamplat? Ai vreo problema de mergi din nou la dl dr sau este doar un control de rutina?
Sper sa fie totul bine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eu n-0am nimik interesant de spus despre sub'ectu' de fatza!
doar ca as manca nishte gogosi d-alea.... cand am fost ultima data, am uitat de ele.nu puteau mai sa faca si la mine in piata o gogoserie?

uite-l si p-asta micu ce se mai rostogoleste.......

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, as vrea eu sa fie doar un control de rutina, dar nu..merg pt ca am avut niste dureri si pt ca in urma unui contact la care am folosit prezervativ am avut si o mica sangerare..ce mi se pare aiurea e ca sangerarea a aparut numai cand am folosit prezervativul; nici nu stiu cum ii voi spune chestia asta dr-lui

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput