Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Shine spune:
A venit Primavaraaaaa!
Pe bune, m-am intalnit eu cu ea afara. Am iesit cu Alexandru, si ne astepta la coltul blocului!
La multi ani!
sa fim fericite si mai ales iubite!
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
raluca22 spune:
Buna fetelor!
M-am intors acasa dar n-am putut sa intru mai devreme sa va spun pt ca n-am avut net.
Am fost dimineata la spital si m-a trimis acasa sa mai stau cateva zile.Nu mai stiu ce sa mai zic am fost luna asta deja de 4 ori la control iar saptamana trecuta mi-a zis ca neaparat sa ma duc azi la spital daca nu vine bebe si azi mi-a zis sa mai asteptam.
si mercic pt galerie!
40+
blueeyes2003 spune:
Raluca credeam ca ai nascut deja!
Lasa ca-i mai bine sa nu iti induca nasterea,cand va vrea bebe sa vina atunci va fi bine.Nu ti-a zis sa-l suni oricand?
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
raluca22 spune:
MIRELA mi-a zis sa ma duc direct la spital ca il anunta de acolo si nu e nevoie sa sun eu ,sper sa fie asa ,sper sa dau de el.
40+
Shine spune:
hi hi hi.
cand am vazut mesaj de la raluca am crezut ca si-a luat calculatorul cu ea
eu zic asa, daca te apuca ziua... si sper sa ai norocul asta, il suni tu
daca enoaptea e mai naspa
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
martha78 spune:
Raluca, wow..credeam ca esti deja cu bb acasa..eu zic sa-l suni pe dr cand va veni momentul, oricum nu se va supara si poate va sincronizati si mai bine cu venirea la spital
Nastere usoara!
ma fac din ce in ce mai mare
blueeyes2003 spune:
Ce liniste este pe aici...
Florentina cum a fost la control?
Te asteptam cu noutati!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
martha78 spune:
Aveti idee cand mai e Nayel de garda?? Trebuie sa merg iar la control
raluca22 spune:
Buna fetelor!
MARTHA joi este iar de garda pt ca m-a chemat pe mine in caz ca nu vine bebe pana atunci.
40+
martha78 spune:
Saru'mana!
Joi merg si eu daca nu se remediaza situatia..
quote:
Originally posted by raluca22
Buna fetelor!
MARTHA joi este iar de garda pt ca m-a chemat pe mine in caz ca nu vine bebe pana atunci.
40+