Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Moooaaaaaaama, Shine, cate ai mai facut noaptea trecuta!!
In ritmul asta nu mai trebuie nici o dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Shine cred ca esti tare obosita acum dupa cate ai facut azi-noapte! Macar de poti acum sa te odihnesti,asta daca te lasa bebe Alexandru.

Fetelor sunt curioasa voua ce v-a spus Nayel in legatura cu vopsitul parului in timpul sarcinii(asta daca l-ati intrebat)
Eu l-am intrebat la prima sarcina si mi-a zis ca este ok cam de 3 ori pe parcursul sarcinii,dar nu in primul trimestru.

V-am pupat!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Eu am intrebat cum e cu vopsitul parului. Faza e ca eu am comis-o in saptamana a 2 a, ca nu stiam ca sunt insarcinata (prestasem cu spor cu o luna inainte si nu se intamplase nimic si m-am gandit ca mai e de asteptat dar...). Si m-am vopsit cu vopsea cu amoniac ...de, baba vroia rosu rosu.

Dr Nayel mi-a zis cum stii si tu, Mirela. Maxim de 2-3 ori si se referea la vopsea cu amoniac dar a adaugat ca pot sa ma vopsesc in fieacre zi cu vopsea din plante, gen Hena
As fi facut-o dar nu-mi plac nuantele.
Am gasit insa in farmaciile Catena o marca f buna, fara amoniac si rezorcina, Color&Soin se numeste. Eu cu asta m-am vopsit de 3 ori si a tinut binisor, n-am ce sa-i reprosez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Annisia imi provoaca nasterea.
Mickyn sigur e maine de garda ,saptamana trecuta a fost miercuri pe 21.
Fetelor maine la 8 merg la spital ,sa-mi tineti pumnii.

39+

Mergi la inceput

Do mersi mult!

Raluca iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara,un bebe sanatos si mancacios si tu sa ai mult laptic si o recuperare rapida!
Fii curajoasa,totul va fi bine! Te asteptam cu noutati!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

raluca22
sa ai o nastere usoara ca a mea, si sa te intorci acasa cu bine

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

raluca22: Nastere usoara si un bb sanatos si mult laptic. Asteptam vesti si povestea nasterii..
Shine : Cunosc un stomatolog la Valea Ialomitei ( capatul trolebuzelor 90 si 91). Este tanar, sociabil, destept, lucreaza corect si steril, cu preturi acceptabile ( ca peste tot). Mi-am tratat o carie si mi-a facut detartrare la 5 luni. A trebuit sa-mi dau jos si o lucrare si am lasat-o asa pana dupa nastere cand voi putea sa-mi fac radiografie.Apoi s-a tratat toata familia la el-sotul, fata (8 ani), tata. Toti au fost super multumiti. Daca vrei nr de telefon da-mi un mesaj pe PM.
blueeyes2003: acelasi lucru mi-a spus si mie in legatura cu vopsitul( 2-3 ori pe perioada sarcinii).
Am sunat ieri la cabinet sa-mi confirme daca dl doctor face consultatii azi, auzind ca este de garda. D-na asistenta mi-a spus textual :,,daca v-am programat inseamna ca va face consultatii".Deci banui ca este de garda dar va face si consultatii.Daca nu voi face un scandal monstru prietenei nostre: .Si apoi voi vb si cu dl doctor. Va pupacesc si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eu nu stiu cum este cu garzile astea, dar cand am nascut eu, Nayel era la spital si a avut sigur o cezariana,+ 2 nasteri normale.
si daca nasterile normale, nu erau programate, cezariana sigur a afost programata, k am vorbit cu cea care a avut ceza.
Probabil ca mai are si zile in care se duce si cand nu e de garda?

Mickyn, e perfect. chiar la valea ialomitei stau, da-mi te rog un nr, si cand reusesc, ma programez si eu la el.
merci mult

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

La multi ani de Martisor tuturor!
Din partea mea o floare pentru fiecare cu ocazia primei zile de primavara!

Eu stiu ca dl dr este in fiecare zi la spital pana in ora 13,indiferent ca are nasteri sau nu.Sigur are si nasteri programate chiar daca nu este de garda!
Dar nu am mai auzit pana acum sa fie de garda si sa faca si consultatii la cabinet. Cred ca este o incurcatura,sau nu?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Mai fetelor daca pana azi am avut dubii ca unii medici pediatri de acolo sunt niste scarbe si niste "senilaturi" azi mi s-a confirmat. Ieri pe la 15 am sunat-o pe madam Sicoe sa o intreb cand ne putem duce la vaccinul hepatic si a zis ca ieri a fost de grada dar ma pot duce in orice zi. Azi dimineata dupa 2 ore de drum ajung cu bebe acolo si imi zice ca nu am vb cu ea...imi venea mie sa ii zic catvea dar era multa lume acolo. Apoi ii zic ca imi trebuie pt indemnizatia de nastere un certificat constatator ca am nascut prematur si imi zice sa vb cu aia de la Registratura...la 2 minute dupa nu isi mai aduce aminte...va puteti imagina...si daca ati sti cati bani i-am dat cat am stat in spital...

Nayel nu zic ca nu e medic bun dar faptul ca mi-a spus dupa ce mi-am revenit din anestezie ca e posibil ca copilul sa nu traiasca iar eu sa zic merci ca mai traiesc m-a facut sa am o reticenta fata de el, motiv pt care deja am cautat un alt medic...

Cineva a zis pe site ca e posibil sa fie de la listeria...nu zic nu, dar el trebuia sa observe si sa fie mai atent pt ca eu am varsat toata sarcina si pe nas si pe gura si mereu ii spuneam iar el nimic...ori un hematom de 320 ml de sange nu se formea de la spital pana acasa...

Mergi la inceput