Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor dar vad ca predomina baieteii.Fetitele intarzie sa apara,dar lasa ca revin eu in forta cu o fetita!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

MIRELA SI DO !
Joi este de garda si merg sa nasc.Mirela,intradevar a trecut repede dar asteptam sa vii si tu cu vesti bune .

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Raluca, iti va provoca nasterea sau faci cezariana? Sa fii atenta la conditiile din spital, la personal si sa ne povestesti si noua. Nastere usoara iti dorim si te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Fetelor,sigur este joi, de garda dl doctor?Saptamana trecuta, cand m-a programat asistenta mi-a zis ca pot veni joi la 17, la cabinet? Poate ca nu stia programarea garzilor pe luna martie!Cred ca miine am sa sun sa-mi confirme, iar daca este de garda poate merg la spital pentru control.Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Fetelor dar vad ca predomina baieteii.Fetitele intarzie sa apara,dar lasa ca revin eu in forta cu o fetita!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

bravo, asa te vreau

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

ta-na-na-nam.
ce . credeati ca dorm? nuuuuuuu, noi ne uitam pe pereti, dupa aia trebuie sa intind rufe, sa spal vasele, sa strang alte rufe si eventual sa calc, si apoi , probabil vine alta masa pt bb.
eu nu mai mananc azi, mai bine dorm, lasa ca mamanc maine....
Annisia, sper ca nu te-am speriat de tot cu povestea din spital. Mai, sunt si lucruri bune pe acolo, dar eu ma asteptam numai la d-astea bune, si probabil d-aia m-au socat alea rele.
nu stiu daca am zis, dar colegele de salon, abia puteau sa se iste, le durea/ ustura cusatura la episio... cum ii zice.
iar eu stateam in fund de n-aveam treaba, Traiasca Nayel, ce sa zic.
Mirela eu ot de 5 mg am luat acid folic, pentru altceva n-am gasit
o sg data am gasit la sensiblu de 1 mg, dar nciic nu stiam ca de 1 mg trebuie sa iau, daca nu ma intreba farmacista ce concentratie vreau.
de obicei, eu aratam reteta si primeam de 5 chiar daca pe reteta zice de 1
incepe iar concertul..
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Foarte corect zice Shine....nici eu nu stiu ce mi-a facut Nayel, dar toate fetele erau invidioase pe mine in salon. Nu stiu ce mi-a facut, dar nu ma durea si nu ma ustura nimic. Mai mult ma durea burta de la crampe decat de la cusatura sau de la fire. Le auzeam noaptea cum gemeau sau cum ma rugau sa le dau si lor cate ceva ca sa nu se mai ridice din pat si imi parea rau de ele.
De aceea am zis ca acest doctor e de nota 10. Tot respectul pentru cum stie sa asiste o nastere. Are o mana de aur. Daca as mai face un copil tot la el ma duc. Cred ca daca toate mamicile s-ar simti fizic si psihic atat de bine dupa nastere, ar fi mai multe minuni pe lume.
Noapte buna
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

stiti ce ma gandesc?
daca tot avem acelasi ginecolog, nu imi recomandati si mie un stomatolog?
a mea s-a mutat in militari si ajung greu acolo.
Ma intereseaza pentru Dr. taberei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Eu te pot ajuta cu ....cumnata mea: Simona Dutu....care este medic stomatolog. Numai ca are cabinetul in Pantelimon la OMV, ceea ce e mult prea departe de tine.
Sigur gasesti si in Drumul Taberei, numai de incredere sa fie.
Bafta mare
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Shine, eu stiu un stomatolog bun, dar la Medsana tocmai am fost si eu la o consultatie

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput