Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
blueeyes2003 spune:
Helenutza frumoasa povestea nasterii! Tu ai nascut natural fara epidurala?Wow...esti curajoasa!
Iti multumesc ca te-ai gandit la mine.Sper sa se indure DD de noi si sa ne dea si noua un bebe cat mai curand,este cel mai de pret dar pe care il poate primi o femeie!
Shine nu-ti face griji,sigur o sa slabesti asa cum erai inainte.Erai tare slabuta!
Mirela
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/13994/.png" target="_blank">Come on baby!
Helenutza23 spune:
Mirela, da, asa am nascut, natural si fara nici o anestezie nu stiu daca am fost curajoasa, dar vroiam sa nasc natural pt ca imi era teama de anestezii sau cezariana. DAR mi-a fost frica, m-a durut rau, o noapte intreaga, ti-am zis, am vrut sa il sun in disperarea mea pe nayel sa imi faca ceza. ideea e ca trebuie sa fi pregatita pt durere... la a 2-a nastere o sa fiu sigur si voi naste la fel de natural
Shine tu vrei bataita, nu? cum, tu tot asa nu prea papi? lapte ai? ..despre spalatul pe maini...macar erau mainile tale nespalate nu ale alteia
Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =
Shine spune:
mirela, acum am vazut ca ai poze la semnatura, si am vazut si ticker-ul. Multa bafta, sa vii cu vesti bune cat mai curand.....
Helenutza vrea bb2. Bravo!
pe mine ma stiti ca fac numa' prostii asa ca nu ma mai certati ca nu mananc....macar am revenit la starea de dinainte de a fi gravida: sta ciocolata in stive in casa si nu ma intereseaza,si intr-adevar manac putin pentru ca pur si simplu nu imi este foame.si daca mananc un mar, deja simt ca am burtoiu plin
mai asteptam vesti de la fetele gravidutze
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Do spune:
Bine ai revenit Helenutza
Sa iti traiasca baietelul, seamana cu tine !!
Fetelor, si eu am ignorat-o cu succes pe asistenta: ea a zis una, eu am facut ce am stiut...chiar m-a durut in cot de ce zicea ea si, ca sa-i inchid gura, cand sunam ptr programare si ma intreab "ce aveti?" ii spuneam nonsalant ca nu stiu, ca daca as sti n-as mai veni...logic, nu? asa ca raspundeam simplu "vin ptr control", oricum habar n-are pe ce lume se afla.
In alta ordine de idei, ma inscriu si eu pe lista cu intalnirea la cabinet...nu de alta dar tocmai s-au aratat "cei rosii" acum doua zile si dr mi-a zis ca ne vedem dupa ce apar "'mnealor" si uite ca au aparut dupa 6 luni jumate.
Acum sa vedem, ca pe 19 avem botezul la Moldovita (asa a vrut tac-su) , noi nu ne-am grabit, plus ca am avut probleme cu nasii...nasei i-a murit mama si pe 19 mai ii face parastasul, asa ca a trebuit sa cautam altii , nu de alta dar totul era aranjat, vila inchiriata si platit si ceva din avans...
Helenutza23 spune:
Do am vazut si eu pozele cu voi. puiul tau iti seamana si e duulce rau! al meu nu imi seamana deloc..fff putina lume zice ca imi seamana am fost mama purtatoare
bafta la control si petrecere frumoasa la botez, cred ca o sa fie super la Moldovita. aveti cale lunga de batut dar cred ca va merita...
pup fetele nayeliste
blueeyes2003 spune:
Helenutza ce frumos ca deja te gandesti la bb 2! Nu pot sa cred ca bebe Horia nu seaman deloc cu tine!
Shine iti multumesc pentru gandurile bune. Acum sunt optimista si ma rog sa se intample sa raman cat mai repede insarcinata,desi de fiecare data au trecut 4 luni pana cand s-a intamplat.Poate infaptuieste DD minunea mai repede de data asta!
Se apropie perioada de testare si parca vad ca vin uratzii aia!Sa nu stea nimeni in calea mea atunci!
Nu am stiut ca nu ai vazut pozele de la semnatura.In tot cazul,nu ai pierdut mare lucru.
Do petrecere frumoasa la botez!Sa pui si poze sa vedem si noi!
Sper ca in 2 saptamani sa ajung si eu la control.Aseara l-a visat sotul pe Nayel,cica eram cu el si ma intreba cand mai vii la control?Cred ca ma asteapta!
Mirela
blueeyes2003 spune:
Fetelor voi stiti pana la ce ora sta dl dr la cabinet?Trebuie sa ajung urgent astazi cu mama si nu poate decat dupa 17:00.Oare sta pana la 18 sau 18:30?
Eu de obicei mergem la 15:00 si nu stiu mai tarziu cum este.
Mersi mult!
Mirela
Shine spune:
mirela,
din experienta mea, .....
uneori ma programam la 5, si intam pe la 5:30....5:45.
in principiu, cred ca programul este pana la 17, dar daca sunt multe programari se mai lungeste...
ori o suni dulce pe madam, stii tu cine, ori incerci direct la nayel un telefon pe la 4:30-5
bafta
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Shine multumesc mult!
Bineinteles ca am sunat-o pe madam si a zis ca astazi nu poate sa ne primeasca,ca e aglomerat,bla,bla...Atunci i-am zis ca-l sun pe dl dr si venim oricum.Si dintr-o data s-a facut loc...cica sta cam pana la 18:00.
Mirela
Helenutza23 spune:
am vazut si eu ca daca ii spui madamei ca il suni pe nayel direct, imediat se rezolva, isi schimba si intonatia :)
sper ca a fost ok la control!