Dr. Nayel - CF 2 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
Annisia spune:
Fetelor, nu stiu ce parere aveti voi despre asistenta doctorului, dar pe mine ma scoate din pepeni. Drept urmare i-am spus astazi frumusel si cinstit domnului Nayel ca eu nu mai calc pe la cabinet. M-a intrebat de ce si i-am povestit toate magariile care le face babaciunea aia. Nu stiu daca ma va baga in seama, dar eu mi-am facut datoria si i-am spus. Mi se pare ca ii paleste lui din imagine nesimtita aia. E o prefacuta si jumatate. In fata pare o bomboana de femeie. Acum am inteles ca se poarta asa numai ca sa ii pice si ei ceva.
Spuneti-mi, mi se pare mie sau chiar e enervanta rau fiinta aia?
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
crinuta spune:
Aoleu, nu ma speriati cu asistenta aia, ca si eu trebuie musai sa ajung la un control. N-am mai fost de peste 2 ani.
As vrea si un Papanicolau.
Unde ma duc, la spital sau la cabinet? Off
Annisia, ce ti-a raspuns Nayel atunci cand te-ai plans de asistenta? Ceva trebuie sa fi spus...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Annisia spune:
Stai mai linistita, ca nu iti da in cap. Doar e cersetoare si pe mine asta a calca pe sistem.
Doctorul mi-a spus ca imi multumeste, ca vrea sa stie si el ce se intampla la cabinet pe la spatele lui. Chiar era ingrijorat. Acum nu stiu daca o sa ii si faca aleia ceva...
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
blueeyes2003 spune:
Annisia felicitari ca ai avut "curaj"sa-i spui dl dr despre asistenta
Tare mi-ar placea sa scape de ea!
Crinuta poti sa mergi si la cabinet,incerci sa o ignori pe asistenta si gata.Poti sa faci PAP si la cabinet.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Shine spune:
annisia tot respectu'
desi mi-am propus acelasi lucru, nu am avut curaj sa ii zic lui nayel nimik.
pur si simplu m-am gandit ca probabil stie de programarile aiuristice, de faptul ca striga in gura mare care ce problema are(fapt care m-a deranjat cumplit),si bineinteles de tips-ul lu' madam,.....
si nu vroiam ca ultima intalnire cu dr. sa fie o "disputa"
BRAVO! acum imi pare rau ca nu am fost la fel de curajoasa ca tine.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Shine spune:
stati ca acum citesc tot
crinuta, poti sa te duci acolo, si daca vrei semnam "petitie" aici si i-o arati lui Nayel.
sa stie ca suntem multe nemultumite de asistenta, si ca incepem sa evitam cabinetl din cauza ei.
daca nu, ii duce mirela petitia, ca doar tre' sa frecventeze mai des cabinetul, nu?
blueeyes iti tin pumnii. Si maine am si poze de la mega super extra botez(daca nu apar si eu in ele, le pun si pe site..... nu de alta, dar ocup toata poza)
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
blueeyes2003 spune:
Shine s-a facut!Semnati "petitia" si o duc eu la Nayel.Nu de alta,dar daca tot o sa merg cam des pe acolo,macar sa nu-i mai vad fata asistentei.
Ai dreptate cu strigatul in gura mare la fiecare ce problema are.Cand m-am dus pt chiuretaj erau acolo multe femei -dutze care venisera sa-si vada bebeii si ea tot striga pe acolo ca eu sunt fata cu chiuretajul.Se uitatu tipele cam ciudat la mine,ele erau mandre de burtica lor si eu faceam chiuretaj(nu aveau de unde sa stie ca pt sarcina oprita in evolutie)Ce i-as fi facut in momentele alea!
Am asteptat pozele de la botez dar nimic!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
a_da spune:
Buna mamici si burtici!
Sunt noua pe forum, dar va urmaresc de ceva vreme. Sunt si eu o pacienta a dr Nayel si am numai cuvinte de lauda despre dumnealui. Am 31 de saptamani, inca lucrez si voi mai lucra inca vreo 2 saptamani. Sarcina merge bine, dar mi se cam umfla picioarele. Din cauza lipsei de timp nu am ajuns la controlul lunar. Sper sa reusesc saptamana viitoare.
Va pup si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!
31+
blueeyes2003 spune:
a_da bine ai venit printre noi! Ce mult ma bucur sa vad ca mai scriu aici paciente ale dl dr.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Shine unde sunt mama pozele?Imi place la nebunie sa vad poze cu bebei!
Mirela
crinuta spune:
Hehehe fetelor, sunteti simpatice foc cu petitia.
Eu nu am avut de-a face cu asistenta, deoarece exceptand o singura data, in rest ma duceam doar la spital.
Stiti si voi ca ecograful de la spital e mai performant.
Pe de alta parte vreau sa ma duc cu Rayan, sa il vada si Nayel ;)
Mirela, tu cand mai mergi la Nayel? Poate punem de o intalnire acolo.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm