Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Florentina cel mai bine este sa-l intrebe pe el daca ii recomanda pe altcineva.Eu stiu ca am citit mai demult ca tot asa pleca in concediu si i-a zis unei fete ca atunci cand va veni momentul sa mearga la spital pt. ca acolo va gasi cu cine sa nasca. Poate,totusi ii va recomanda el pe cineva anume.Bafta!Sa ne spui cum a fost pana la urma!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Fetelor,pe unde sunteti?Paa la urma m-ati lasat singura pe aici!

Martha ti-ai rezolvat problema pana la urma?Sper ca esti bine acum!

Mickyn te asteptam cu povestea nasterii!

Eu astept urmatorul CM si apoi mai merg la un control,dupa care ne apucam de treaba! Sper sa fie totul bine!

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

hei blueeyes nu te-am parasit!11
eu am avut ceva probleme cu calculatorul, mi-a fost si cam rau, si maine am botezul!!
Florentina, asa stiu si eu, ca se cam fereste Nayel sa recomande pe cineva.
IO m-as lega de el pe 13 iunie, si sa mai plece in conced. daca mai poate..... sa-si ia concediu la pensie, ca acum avem nevoie de el.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, de abia maine am programarea pt ca merg la un alt medic si a trebuit sa astept mai mult
Acum ma simt mai bine dar vreau sa am si confirmarea dr-lui mai ales ca nu mi-a venit CM de pe 17.03..tare defecta sunt

Ma bucur ca va apucati de treaba iti doresc mult succes!!
Cu analizele ai terminat?

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Mirela asteptam vesti bune de la tine sa te bucuri si tu la fel ca noi de copilasii nostri.
Fetelor stiti cumva cand este de garda saptamana asta pt ca trebuie sa merg la control.

Mergi la inceput

Shine cum a fost la botez?A plans bebe?Sper ca acum este mai linistit,stii ca se spune ca dupa botez copii sunt ma linistiti.Sigur ca mai sunt si exceptii!

Martha sper sa vii cu vesti bune de la medic.
Eu am terminat cu analizele,toate sunt ok.

Ralucaiti multumesc pt gandurile bune.
Eu nu stiu cand este de garda.Ar cam trebui sa merg si eu la control dar mai stau putin!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, ma bucur ca esti bine si ca ai terminat si cu analizele, te asteptam cu vesti cat de curand

Eu am rezolvat in sfarsit problema, macar acum stiu despre ce e vorba, maine merg sa-mi iau si rezultatul de la secretie, apoi trebuie sa fac niste analize hormonale

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor.Cam slabuta miscarea pe aici!In fine, am reusit si eu sa intru pe forum si ( daca ma lasa bebitzu) voi povesti cum a venit pe lume ingerasul meu.
Pe data de 29 aprilie, m-am prezentat la spital pentru control.De fapt sarcina mea depasise termenul cu 6 zile, si stabilisem cu dl doctor sa vin la spital cand este el de garda. Si cum nimic nu s-a intamplat pana atunci, pe 29 martie ma prezint cu burta la purtator la dl docor. Ma vede si zice ca ar mai fi de stat vreo 2 zile si sa vin duminica cand este iar de garda.Auzind acest lucru ii spun ca nu ma misc de acolo pana nu imi provoaca nasterea, caci nu mai suport pana duminica. A ras si i-a facut pe plac nebunei.
Ma prezinta moasei (Nicoleta) si ii spune sa ma pregateasca pentru o inducere de nastere.Imi face niste ocitocina si il trimite pe sotul meu sa-mi cumpere niste calciu gluconic ( caci nu aveau la acea data la farmacia spitalului).Moasa care m-a supravegheat a fost o minune de fata si din discutiile cu ea mi-am dat seama ca intr-o nastere rolul unei moase este vital pentru viata mamei si copilului. dar despre asta poate discutam alta data.A stat nemiscata langa mine pe tot parcursul travaliului. Sa revin la oile mele..Imi face biata fata ocitocina, calciul si....nimic.Contractiile erau insesizabile si apareau destul de putin pe monitorul de ascultare al batailor fetale.Ma trimite sa ma mai plimb pe hol, imi mai face inca un calciu si ...nimic.Doctorul meu venea din jumatate in jumatate de ora sa vada cum ma simt si eu ...nimic.Nici o contractie demna de luat in seama nu aparea.Intr-un tarziu, imi rupe membranele sperand ca astfel va accelera procesul si intr-un final incepe dilatarea colului. BB-ul meu, in loc sa coboare,urca tot mai mult in uter. Si ca totul sa fie frumos, cand colul meu in fine a inceput sa se dilate s-a descoperit o frumoasa cicatrice pe interiorul colului.( de la nasterea trecuta).Dl doctor si moasa mi-au explicat ca tinand cont de conditiile existente (lipsa de dilatatie, copilul mare, cordonul sub forma de esarfa, timpul care a trecut de la inducerea nasterii fara rezultat,cicatricea de pe col) se impune operatia de cezariana.Bineinteles ca am acceptat si iaca-ma dusa in sala de operatie.Si acolo fetele s-au prezentat exemplar.Si colac peste pupaza, contractiile mele tocmai atunci s-au gasit sa apara!!Pana a aparut anestezista ( care era ocupata cu o urgenta in Terapie intensiva) mi s-a parut o vesnicie.Dar toate au decurs apoi normal si bb-ul meu a venit pe lume la ora 15, dupa un 5 ore de asteptare. A avut 51 de cm, 3870 gr si Scor Apgar 10.Evolutia postoperatorie din spital a fost buna , iar dupa 3 zile eram acasa. Mici probleme am avut acasa (mastita, hemeoroizi ,dureri gastrice, criza de lombago etc) dar acum toate au trecut.Ma bucur ca puiul meu Tudor Ionut este bine, este un mare mancacios iar lapticul este destul.
Ca impresii generale:
-conditii spital : 9-10 ( m-a deranjat caldura excesiva )
- personal 9 ( Isi faceau treaba bine indiferent daca le dadeai ceva sau nu)Asistenta sefa 5 (o acritura de femeie cu care am avut cateva schimburi de replici)
-Dl doctor 10
-Moasa (Stiu ca cheama Nicoleta)-10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, as vrea sa ma duc astazi la un control la spital. Stiti cumva daca il gasesc si pana la ce ora pe domnul doctor? Maine vreau sa plec la mare pentru o scurta vacanta si vreau sa stiu daca totul e ok si daca pot face asa o calatorie. Imi spuneti si mie daca aveti habar? Multumesc frumos!
PS: Am lasat-o special pe azi, pentru ca nu o suport pe asistenta aia de la cabinet, plus ca ma enerveaza echograful ala invechit, unde nu intelegi nimic. Asa ca prefer sa ma duc la spital si sa ii dau lui banuntii ca ii merita, decat sa o vad pe calica aia cum ii curg balele sa ii las si ei macar 100 de mii...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Martha ma bucur ca ti-ai rezolvat problema de sanatate!
Mersi pt gandurile bune!

Mickyn felicitari,se pare ca ai avut parte de o nastere usoara.Sa-ti traiasca bebe Tudor-Ionut,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Annisia imi pare rau dar abia acum am vazut mesajul tau.Sper ca ai ajuns la dl dr si este totul bine.De obicei este la spital pana in ora 2 PM.
Distractie placuta la mare!

Mirela

Mergi la inceput