Dr. Nayel - CF 2 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

tot eu....
Mi-a prescris Microlut. Incep eu sa google-esc si ce gasesc? mesaj de la Tina, care zice ca i-a prescris medicul microlut si nu il gaseste.
Asadar . Florentina, pana la urma l-ai gasit sau nu? ca sa stiu daca ma mai enervez cautandu-l sau traiesc periculos pana termin cu alaptatul...

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Am venit si eu de la dr, insa nu stiu daca am rezolvat ceva. Mi-a facut eco intravaginala..parea totul in regula, dar nu e..Nayel a zis ca ar fi o inflamatie, dar pare mai mult de atat
Cand am ajuns acasa mi-a aparut din nou sangerarea si mult mai mare ca data trecuta, ma gandesc ca am o rana pe undeva de ma irit asa usor si cred ca nu se vede ecografic

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Martha imi pare rau!Totusi, nu ti-a dat nimic?E doar o inflamatie si atat?
Nu te nelinisti,sigur exista o solutie la aceasta problema!

Eu trebuie sa iau Utrogestan timp de 10 zile pt ca se pare ca nu vine CM!Sper doar sa nu devin dependenta de aceste pastile!
Voi stiti ceva? Orice informatie m-ar putea ajuta!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Mirela, e bun utrogestanul pt regalarea CM si rau nu-ti face mai ales daca-l iei vaginal

Asa mi-a zis ca e o inflamatie, de altceva nu mi-a zis, dar eu am mai avut si inainte inflamatie si nu am avut niciodata sangerare.
Ca tratament mi-a dat gynozol, no spa si flamexin, dar mi-e teama ca am o leziune pe col..cervicita si nu fac tratamentul corespunzator

Mergi la inceput

Martha mersi pt info!
Legat de problema ta,mai bine mergi si la cabinet sa-ti faca si tuseu si poate simte ceva,nu stiu,poate intr-adevar ai o rana si trebuie cauterizata.Am vazut ca face la cabinet si cauterizari!
Multa sanatate!
Oare cand mai este de garda?

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Da, cred ca asa o sa fac, mai astept sa vad cum ma simt, desi pana acum nici o schimbare
Oare de ce la spital nu face si tuseu??

Mergi la inceput

florentina, La multi ani pentru ziua de ieri.

M-am trzit si eu azi,.... nu intelegeam de ce am tot primit ieri nmesaje de la multi ani... credeam ca-s pentru bb.

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Shine, mersi mult pentru urari... sa inteleg ca si tu esti o floare? La multi ani si tie atunci!
Am citit povestea ta... intr-adevar au fost neplacute situatile prin care ai trecut, cel putin cand am citit ca ti-a fost dat sa interactionezi cu Luminita Munteanu mi-a parut sincer rau pentru tine. Era singura care purta ecuson cu numele si desi n-am avut de-a face cu ea o urasc! Sotzul a avut niste divergente mari cu ea... nu a vrut sa-l lase la mine... s-a oferit sa-mi aduca ea pachetul in salon... in conditiile in care eram numai doua pers. in salon si era o liniste de nedescris, a doua zi de Craciun. Am inteles ca e persoana non-gratta pe acolo, nimeni nu se intelege cu ea.

Referitor la Microlut... poti considera ca nu ti-a prescris anticonceptionale... eu le-am cautat peste tot, pana si la firma care le distribuie (Organon) si se pare ca nu sunt la noi pe piatza. E chiar aiurea... Daca te-ai uitat la data cand postam eu mesajul despre ele poate ai observat ca era inainte sa raman gravi cu Patrick si cand ca si tine traiam periculos . Dupa ce am nascut, cand ma cosea pe masa am deschis subiectul si i-am reprosat in gluma ca e responsabil pt. Patrick fiindca ne-a prescris pastile imposibil de gasit. Apoi cand am fost la controlul de 6 sapt. i-am reamintit de ele si l-am intrebat daca mi s-ar potrivi si in situatia actuala si daca stie el un loc de unde le-as putea procura. S-a uitat intr-o carte pe care o avea pe masa si dupa ce a rasfoit-o cateva minute mi-a raspuns sec si zambind "da, nu sunt!"

Raluca22, sa itzi traiasca minunea mica! Imi pare rau ca lucrurile nu au mers cum te asteptai si mai ales ca ai ramas dezamagita dupa toata povestea. E bine sa auzim cat mai multe pareri si e si mai bine ca exista acest forum unde se pot expune.

Martha, daca e nevoie face si tuseu la spital! Eu cunosc un caz concret. Ai grija de tine!

Micky, nastere usoara si sper sa te intorci de la spital cu o impresie buna, un bebe sanatos si mancacios!

Va pup pe toate!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Florentina La multi ani pentru ieri,multa sanatate si fericire si sa-ti traiasca minunile!

Shine ce s-a intamplat cu mesajul tau?Am citit dar nu am putut sa raspund,iar acum a disparut. Am fost la Nayel pana la urma si mi-a zis sa iau Utrogestan timp de 10 zile.Am zis ca o sa-l incep de astazi dar ieri mi-a veni in sfarsit CM!
Mai bine ca si asa m-am cam ingrasat de la cele pe care le luasem in timpul sarcinii.
Si tu ai nume de floare? La multi ani si numai bine iti doresc,si fiindca astazi bebe Alexandru face 2 lunisoare ii urez multa sanatate,si o viata plina de bucurii!

Va !

Mirela

Mergi la inceput

blueeyes, speram k nu a vazut nimeni mesajul
l-am sters!!!!. uite asa:DElete!
mi-am dat seama ca am fost rautacioasa, si nu-i frumos... suntem in post!nu am avut somn in noaptea respectiva, si dupa ce am numaratv douaj de mii de oi si miei si berbeci, m-am gandit ca ma pedepsete DD ca am fost rea.

dupa aia am vazut ca era luna plina,

Mergi la inceput