Dr. Nayel - CF 2 (14)

Dr. Nayel - CF 2 (14) | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13)

Am reusit!
Sa dea Dumnezeu sa fie un capitol plin de vesti bune!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,am cautat toate capitolele care s-au scris pana acum despre dr. Nayel si le-am pus pe prima pagina.Ceea ce s-a scris in aceste capitole m-a convins sa merg la dl dr atunci cand am fost prima data insarcinata.
Va

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna seara, fetelor! Va pe toate.Vad ca in ultimul timp nu prea a-ti fost active.Joi m-am programat si eu la cabinet la consultatie. Probabil voi discuta toate aspectele legate de sarcina cu dl doctor.Cu asistenta m-am descurcat destul de bine (probabil ca i-am spus ca sunt si eu cadru medical),chiar uneori a fost chiar dragutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Do spune:

Shine, si eu ma lupt cu aceeasi problema. Inainte sa raman insarcinata aveam 60 de kg si in luna a 9-a ajunsesem la 83 .
Dupa nastere n-am pierdut cine stie ce...
De vreo 3 saptamani am inceput un fel de "dieta", in sensul ca am plecat de la principiile lui Montignac dar le-am adaptat oarecum alaptatului. Mai concret: fara zahar (cand am pofta de dulce mananc ciocolata cu peste 70% cacao sau cu fructoza, de la standul de diabetici; sau dulceata tot cu fructoza), fara paine alba (mananc neagra sau cu tarate, doar dimineata si doar cu iaurt 0.1% grasimi sau cu dulceata de care pomeneam adineauri), fara paste, orez si cartofi...si cam atat. In rest orice. Cand am inceput "dieta" asta aveam 75 kg iar acum, dupa trei saptamani, am ajuns la 70.
Ah, inca o chestie, seara nu prea mananc iar gimnastica inca n-am inceput sa fac, astept sa treaca 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mirela, .
bravo! ce harnicutza ai fost.

do, 5 kg in 3 saptamani?
eu vreau 15 pana maine!!!1
multe fete mi-au spus ca dupa nastere au 'pierdut" 10 kg.
la mine au fost doar 4.nu sunt maniaca, dar mor cand vad vergeturile, am fundul vinetiu tot. si astea au aparut in ultimile 2 sapt. de sarcina.
acum mi se pare haios sa mai iau pe mine hainele de gravida, dar in altele nu incap.
o sa il intreb pe nayel daca pot sa fac ceva gimnastica, desi nu am timp de sala, dar macar acasa sa incerc ...Am auzit ca pana la 6 sapt, nu este prea indicat sa facem efort, desi, fac haltere toata ziua. pui sus, puiut jos, fuga in dormitor, fuga in bucatarie.
c sa nu mai spun de plimbarea zilnica in brate. pt ca nu avem carut.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Fetelor,voua ce acid folic v-a dat Nayel,de 1mg sau de 5mg?
Mie de fiecare data mi-a zis sa iau de 1mg,2/zi dar se pare ca nu mai este.Peste tot se gaseste numai Acifol de 5mg.

Mirela

Mergi la inceput

Mireluta, eu tot de 5 mg am luat (1 pe zi). N-am gasit nici eu de 1 mg. Nu vad de ce ar fi o pb sa iei de 5, acidul folic e esential in sarcina si e mai bine sa fie, ca rau nu face. In plus, eu am luat si Elevit care are si acid folic in compozitie. Eu n-am avut pb.

Mergi la inceput

Do multumesc mult pentru raspuns.
Eu iau si acum acid folic si ieri mi s-a terminat cel de 1mg si chiar nu mai gasesc.Astazi merg sa-mi iau de 5mg.
La prima sarcina am luat numai pana la 3 luni si apoi mi-a dat Materna.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
MIRELA si eu am luat tot de 5mg prima oara ,pe urma am gasit de 1.2mg iar vitamine am luat Materna dar cred ca sunt slabute in comparatie cu elevitul are concentratii mai mici iar acum a trebuit sa iau Ca+vitC si Fe.
Bebitul meu nu a vrut sa iasa pana acum asa ca joi ma duc la spital.

39+

Mergi la inceput

Raluca pai trebuie sa incepem galeria sa-l corupem pe bebe sa iasa din burtica

Joi mergi doar sa te vada sau sa nasti? Este de garda?
Bafta!

Edit:Mi-am amintit de tine cand ai intrat prima data si ai intrebat de nr. de telefon ale lui Nayel si ti-am trimis PM.Ce repede trece timpul...

Mirela

Mergi la inceput

Raluca, baietii sunt mai "somnorosi" si nu vor sa iasa de la caldurica
Iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Noi incepem galeria si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput