Megastar
Raspunsuri - Pagina 22
tessie spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Stiati ca s-a schimbat regulamentul de votare?
N-am stiut...Adica in ce sens?Daca e asa este foarte bine.Oricum,ma bucur ca a iesit Kamelia...chiar si in momentul anuntarii rezultatelor a dat dovada de o aroganta ...
In finala eu ii vad pe Andreea si Catalin.Mi se par cele mai bune voci.
crinuta spune:
Uite, am dat copy de pe forumul Megastar:
Pe scurt:
1. primele 10 voturi de pe un numar de tel pt concurent x = 10 puncte
2. urmatoarele voturi de pe acelasi nr de tel pt concurent x = 10%/voturi in puncte
Exemplu: Vot Catalin de pe nr de tel Y de 10 ori = 10 puncte
Vot Catalin de pe nr de tel Y de inca 60 de ori = 10%/60 = 6 puncte
TOTAL: 70 voturi de pe telefon = 16 puncte !!!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Sunt de-a dreptul socata, fara grai.
De problema legata de voturile publicului se izbesc si nemtii.
Deci, acum am vazut reluarea de aseara si am ramas gura casca cand am vazut ca a iesit cea mai buna de la ei, o tipa mulatra, care dupa cum zicea si juriul " canta in liga ei", detasandu-se clar de ceilalti.
Culmea e ca ... a iesit ea si a ramas cea mai slaba din concurs, una care canta atat de pisicesc si de fals, incat ma irita numai cand o vad.
Cum este posibil asa ceva? A ramas si juriul la ei gura casca, pur si simplu nu le venea sa creada.
Deci eu bagam mana in foc ca acea tipa va castiga la ei, pentru ca nu trebuia sa te pricepi la muzica ca sa iti dai seama ca era 10 clase peste ceilalti.
Scuze ca am fost oarecum off topic, dar trebuia sa va impartasesc si voua asta.
Crinuta si Rayan
Oana spune:
Am fost in concediu 2 saptamani si nu am mai putut comenta pe marginea Megastarului. Dar asta nu inseamna ca nu l-am vazut. Si pentru mine a fost o surpriza plecarea Cristinei, dar a Kameliei nu prea, multa lume o voia afara. Ce sa mai zic la seara de musichall-uri a fost clar ca cei mai buni au fost Andreea si Catalin cum a spus si juriul. Apropo de schimbarea modalitatii de votare si chiar din cauza asta voturile publicului au coincis cu ale juriului sau a fost doar o coincidenta??
Evident imi pare rau ca a cazut Claudiu la duel dar sper sa o scoata in sfarsit pe Anita din concurs. Daca cumva Doamne fere' pleaca el o sa o sustin pe Andreea mi se pare clar cea mai talentata si frumoasa pe deasupra. Urmatorul ar fi Catalin in clasamentul meu si cam atat ca ceilalti nu ii consider demni de titlul de megastar.
I pup you,
crinuta spune:
Oana, chiar ma intrebam unde esti.
Ai apreciat exact ca mine. Tot aceasta este si ordinea mea.
Ieri cand am ascultat-o din nou pe Andreea mi s-a facut pielea de gaina, asa de frumos a cantat.
Pe deasupra e cea mai frumoasa, placuta dintre toti.
Crinuta si Rayan
cl spune:
Ma bucur ca a plecat Kamelia din concurs. Dar am admirat faptul ca a facut-o cu demnitate, desi a si bravat putin: "am zis tuturor sa nu ma mai voteze"; asta nu o mai cred, cred ca s-a mobilizat lumea sa o voteze pe Brigitta. M-a dezamagit insa Brigitta. Am votat-o pentru duel (ioi, rau am ajuns ), dar nu prea mi-a placut prestatia ei din seara respectiva. Andreea a fost cea mai buna si apoi a fost Catalin. S-ar putea sa-i vedem pe ei in finala. Brigitta ar fi a treia, ca valoare. Cei mai slabi dintre cei ramasi mi se par (in ordine): Anita, Alexa si Claudiu.
crinuta spune:
Pai cam vedem lucrurile la fel, si am vazut si pe forumul Megastar destui care considera vocea Andreei cea mai buna din concurs.
Da, tot pe locul 3 o vad si eu pe Brigitta.
Crinuta si Rayan
simmonna spune:
Cred ca a fost editia care mi-a placut cel mai mult. Mi-a placut ca a plecat Kamelia acasa, mi-a palcut ca a intrat Anita in duel, mi-au placut mult Andreea si Catalin.
In schimb Brigitta-Kamelia a fost cel mai slab duel de pana acum. Iar prestatia Alexei, sub orice critica, nici nu ma asteptam sa primeasca note asa mari.
brazuca25 spune:
A fosr cea mai buna Andreea! Sper sa iasa castigatoarea! Ma bucur ca in sfarsit i s-au recunoscut si ei meritele!
23+ Maria
poze cu noi