Megastar
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
eu o prefer pe Kamelia pt ca mi se pare ca (desi nu e constanta, recunosc)are ceva special.Cred ca e o cheste de gustibus.
Nu mi-a placut din duet chiar tot, dar intrarea ei a fost f buna, de mare finete, pana si sotul meu ramas surprins. Brigitta e din ce in ce mai plata din pacate:(
Si eu sper sa castige Andreea, e cea mai calina dintre toti,plus talentata foc, Brigitta si Alexa sunt mai dure asa,(sotu zice ca borfet, da el e f f rau)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
XIO spune:
Nu sunt fana Kameliei , dar ea si Claudiu sunt singurel voci pe care le-as recunoaste de acolo.
Are un timbru aparte si pe stilul ei de muzica e subilma.
Chiar a prins-o bine Falling asta si daca s-ar axa pe muzica asta a negrilor , jazz, etc ar avea un succes teribil.
monalac spune:
pana la urma cine a fost eliminat asta seara?si care sunt cei 2 propusi pt eliminare sapt viitoare?ca am fost plecata asta seara si n am putut sa ma uit.
nemary spune:
si mie mi-a placut la aceasta editie cel mai mult de Andreea, apoi Catalin.
Mie mi-a placut cum a cantat Brigitta piesa de la duel, mai ales ca nu e stilul ei deloc. oricum Felicitari ambelor concurente, mie mi-a placut cum au cantat impreuna.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
crinuta spune:
Bineinteles ca este o chestie de gust cand vorbim despre a ne place sau nu vocea cuiva, de aici si parerile diferite, dar eu pe Kamelia in afara de jazz n-o vad cantand altceva, iar cum mie nu imi place jazz-ul, nu m-as duce sa o ascult.
Dupa mine Andreea are vocea pe care n-ai cum s-o confunzi, e extraordinara. E talentata rau fata asta, a demonstrat ca poate canta orice si se " joaca" cu vocea ei cum vrea. E tare de tot tipa, si in plus e simpatica foc, pe langa faptul ca e frumoasa.
Dupa ea il prefer pe Catalin care ma surprinde tot mai placut cu fiecare emisiune.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Stiati ca s-a schimbat regulamentul de votare? Probabil ca si de asta voturile publicului au corespuns pentru prima data cu voturile juriului.
De ce nu s-au gandit mai devreme la asta?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lilianasoare spune:
kamelia a parasit concursul Mie fata asta mi se pare ori frigida, amputata afectiv, ori prea aroganta. Nu a reusit sa-mi transmita niciodata nimic. Ba da, mint, ma simteam ca si cum mi s-ar fi topit un iceberg in cap.
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori