Megastar

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Cristina?? a iesit? Oh Doamne nu pot sa cred..si a ramas Anita???
La naiba!! si duelul de saptamana viitoare?? cine se dueleaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Brigitta si Kamelia la duel?Hmm,interesant decurg lucrurile...Au ramas sustinatorii Kameliei fara banuti?Sa speram ca duelul il va castiga Brigitta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Duelul va fi intre Kamelia si Brigitta...Ma abtin de la remarci uracioase dar, daca va fi un duel cinstit si o votare pe masura,cred ca Brigitta ar castiga detasat! sa speram ca nu vor mai fi seri penibile...
Seara de azi a fost sub asteptari...cam in ton cu vremea din toata tara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Camelia cu Brigita! va vine sa credeti? De data asta votacii Cameliei au fost in pauza dar, imi pare tare rau pentru Brigita, cred ca saptamana viitoare votacii isi vor face datoria si Brigita va fi invinsa. Pacat. As fi vrut sa vad un duel Camelia-Anita, as fi tinut cu Anita dar pierderea n-ar fi fost prea mare ...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Intr-adevar Alexa a cantat groaznic, si totusi a iesit prima votata de public. E de rasul lumii deja...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

cred si eu ca a ramas kamelia fara votanti, doar a zis si ea ca azi e ziua fratelui ei. au petrecut oamenii, ce mai, nu au mai avut timp si de ea. mai e timp si saptamana viitoare [emoticoncarescoatelimba].

n-am prins duelul, mi-a placut vocea cristinei, dar parca nu are sarmul necesar pe scena.

in seara asta am votat si eu cu brigitta, din pacate degeaba:(

catalin a inceput sa imi placa si mie, parca nu mai e smecherasul de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Intr-adevar Alexa a cantat groaznic, si totusi a iesit prima votata de public. E de rasul lumii deja...

Ai vazut ca si ea a fost vizibil socata...

Pe mine m-a 'amuzat' si locul 3 parca al Anitei la votul publicului...

Chiar ca devine tot mai 'interesant'

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

da, ce sa zic, am ramas fara cuvinte. o finala foarte slaba, toti concurentii raciti/obositi.
din pacate Brigitta a picat iar la duel, dar eu cred ca daca oamenii care o plac se mobilizeaza va ramane in continuare in concurs.
mie mi-a placut cum au primit-o Alexa si Catalin pe Anita, Catalin nu a bagat-o in seama iar Alexa i-a intins mana

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si referitor la Dna Aura, am observat si eu ca nu o prea place pe Brigitta si ma intreb, care o fi concurentul preferat al dansei
sa fie oare Kamelia? ca prea o incurajeaza si ii spune ca arata superb...

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by nemary

si referitor la Dna Aura, am observat si eu ca nu o prea place pe Brigitta si ma intreb, care o fi concurentul preferat al dansei
sa fie oare Kamelia? ca prea o incurajeaza si ii spune ca arata superb...

ce altceva i-ar putea spune?????

Mergi la inceput