FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 7
cornelianeli spune:
buna fetelor
am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt super optimista,atatea vesti bune am primit in ultimul timp incat sunt convinsa ca va fi o primavara super
magdadomokos iti dau putin din optimismul meu,si eu am probleme cu tiroida si dr.zadori m-a asigurat ca daca iau tratamentul corect nu este nici o problema,asa ca fuguta la endocrinolog si totul se va rezolva.si pentru prolactina marita se face tratament...
pussi ai intrat in linie dreapta
pe toate
o zi buna
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
gabitu spune:
Pussi asa cum spune Cenusareasa reusita ta, pentru care ma o sa ne ridice moralul la toate.
Va pup pe toate si succese marete, analize, tratamente....
Gabita
adaca spune:
buna fetelor,
eu sunt cea cu gemenii Darius si Caius, a doua reusita la Szeged.
Sper ca toate fetele sa reuseasca. Ori ce s-ar intampla nu va lasati. Eu am batut drumul Ungariei 1 an de zile si multumesc lui Dumnezeu ca am reusit.Daca va pot fi de folos cu ceva astept intrebarile voastre.
Va pupam, Ade, Dari si Cai
AB
mariaaa spune:
Buna fetelor
nu am mai scris in ultima vreme ca nu aveam noutati.
Pussi iti doresc sa reusesti de data asta, fii optimista, daca si doctorul te-a incurajat totul o sa fie bine.
Andicute imbratisez, esti o graviduta super frumoasa.
Celelate fete va imbratisez si sarut, va citesc si va doresc sa va realizati visul de a deveni mamici.
Eu am citit arhiva si am vazut ca unele fete nu mai scriu. Nu mai stie nimeni nimic de Auburn, Daciana80, Rh, si celelalte?
Despre noi nimic nou, vineri facem a treia spermograma la Bega si dupa asta dr pune diagnostic. Eu mi-am facut hormonalele si au iesit toate bune. Dr a zis sa mai astept cu eco la trompe, pana stim exact ce facem, IA sau FIV.
Am o intrebare: la ultima spermograma erau 5 mil , in ce conditii se face ICSI, cam la ce valoare a spermogramei? Nu de alta dar sa ne pregatim cu destui bani.
sunshine4ever spune:
Cornelianeli : din pacate sotu a facut trei luni de zile tratament pt hipotiridism dupa cre i-a cazut valorile sub minim, dar endocrinoloaga a zis sa continuam inca trei luni de zile si iata ca i s-a marit triplu si era sub tratament, la fel a patit si cu prolactina. Eu al fel is cu prolactina sub tratametn imi scade cind am opresc cu tabletele imi creste iar ( am inceput sa cred ca ar putea fi si oun adenom de hipofiza - ma rog sa nu fie, dar in acelas timi mi-e si frica dar ce da DD trebuie sa acceptam )
Gabitu : tu acuma incepi cu AC sau deja mergi la Szeged pt fiv?
DM
gabitu spune:
Magdadomokos eu am corespondat cu dr. Zadori pe e-mail si sunt la faza cu analizele gata si... Mergem sa le vada, sa ne vada si cu ajutorul lui DD sa ne spuna ca este bine.
Dupa 20 martie voi sti cum satu. Multa sanatate tie si sotului tau si pupici.
Gabita
pussi spune:
andicusa dea DD sa fie bine!!
magda trebuie sa fi optimista si sa gandesti pozitiv!!! Trebuie sa lupatam pentru visul nostru!!
Corneliatu cum esti? Ai facut antibiograma? Ti-a modificat trtamentul?M abucur ca esti optimista
gabituleo sa incerc sa va ridic moralul cu reusita mea!! Sa dea DD sa fie bine la toate!!
adacaBINE AI VENIT!! Sa-ti traiasca baietii!! Sunt foarte frumosi, i-am vazut in poze la Ani! Nu am stiut ca si tu ai reusit din tura 2!!
mariamultumesc, trebuie sa fie bine!!
auburniubitelor, intreaba lumea de voi??? O sa le spun eu la fete, daca imi permiti, ca domnisoara Bebelusa e somnuroasa..si automat o molipseste si pe mamica
bijupe mine m-a costat 1.900 euro cu tot cu medicamente.
PUSSI
sunshine4ever spune:
Gabitu : multa baft as aai sa fie totul ok. Si eu prin e-mail am cirespondat cu dr. si maia stept sa fiou la ciclu ca in ziua 2,3 s aimi recoltez hormonalele si sa ii pot srie un mail sa vad ep ce data m-ar programa. Pe tine la ce interval te-a programat, foarte la mul timp duap ce i-ai scri srezultatele?
Adaca : ai adresa de mail? dar de messenger?
DM
sunshine4ever spune:
Gabitu : da am gasit adres de amil si m-am si folosti de ea
Adresa de messenger ai?
DM