FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 6
gabitu spune:
Fetelor va reamintesc intrebarea mea cu antiradarul. Mi-a raspuns numai Andicu .
Liana, Pussi, Mirelus cu parul roz pot avea in bagaje antiradar ca stiu ca nu este voie sa le folosesti in Ungaria.
Multumesc
Gabita
Mi-Ka spune:
Iubitele mele szegediste, mii de multumiri pentru urarile voastre .
Va iubesc pe toate si sa nu va schimbati nicicand!!!
Delia 21, maica, da' ce memorie mai ai...pupici multi la Rudy si ia sa mai lase blondele in pace, ca suntem geloase
Am mai vrut sa spun ceva...dar am uitat ce...pana una alta haideti da dau o si o
_
Printesa noastra,Alexia
mirabela11 spune:
LA MULTI ANI MI-KA, iti doresc multa sanatate , fericire si noroc.
Pupici pentru "printesa"
Mirabela 11
cenusareasa spune:
Fetelor salutare,
N-am avut acces la DC zilele astea si io-te ce multe lucruri am pierdut!Pussi ai ajuns la Szeged?Doamne ajuta...nici nu stii cit de mult imi doresc sa reusesti,reusita ta inseamna 200% moral ridicat pentru noi!Suntem cu tot sufletul alaturi de tine
gabitulete pregatesti de drum?Tin pumnii si tie...sa-mi spui cite ore ati facut pe drum!Unde v-ati hotarit sa va cazati?
ioanamultumesc mult de urare!Sa dea Dumnezeu sa ne-mplinim cu toate visul!
la toate szegedistele si o mentiune speciala pentru cele Sa cresteti mari si sanatoase cu burtici cu tot!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
pussi spune:
gabitucu antiradarul nu stiu, oricum in Ungaria se circula super corect 50KM/h localitate si 90KM/h in afara, asa circula toti, daca depaseste cineva e clar ca-i masina cu nr. Ro. Si de la vama pana in Szeged sunt cam 34 km. Pe mine nu m-a controlat la bagaje decat o singura data..dar nici nu prea am bagaje
magdaimi pare rau ca e asa de complicat la voi!! dar trebui sa lupti!! O sa ai BB tau
cenusareasa sper si eu din suflet sa va reusesc sa va ridic moralul 200%
PUSSI
cenusareasa spune:
subscriu si eu la ce zice pussi,in Ungaria se circula foarte corect asa ca n-ai nevoie de antiradar,desi eu cred ca pt RO il vor folosi ei.Mai bine mai incet decit sa intri in vizorul politiei lor!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
bijuTM spune:
Buna fetelor,
Mai am o rugaminte mare la voi: am vazut ca ati postat la inceput preturile la clinica din Szeged dar am impresia ca nu mai stiu eu sa citesc ...Eu la clinica la Munteanu am platit ~ 3000 EUR (ICSI) toata distractia (mai putin ~ 500EUR analize -> Bioclinica, si tratament ~ 2000 EUR-> farmacie). Din preturile de la szeged am calculat pentru acelasi lucru ~1600 EUR (fara analize/medicamente). Cam pe la suma asta ati iesit la Szeged? Chiar asa hoti sint in Romania?
Va multumesc pentru raspuns si sa va ajute Dumnezeu la toate!
andicu spune:
Pussilina, bravo mama, asta asteptam sa ne spui! de-acuma, tinem pumnii stransi si facme galerie!!! ca de data asta sigur faci cinste la sfarsit! dr Chivu nu vorbeste degeaba!
tuturor!
Andicu 21+
Poze cu burtica
sunshine4ever spune:
salutare fetelor
BijuTM : sa stii ca si eu am scris e-mail al Szeged cu toate analizele si detaliile necesare la care Dr mi-a raspuns ca la noi ar fi aprope sigur sa facem si ICSI si totul m-ar costa cam 2000 de euro cu medicamente incluse. Iar aici ( in Cluj ) ne-au zis ca ar fi in jur de 2500 - 3000 de euro.
Pussi : si de ce nu pentru toate fetele care merg la Szeged
Va pup
DM
gabitu spune:
quote:
Originally posted by cenusareasa
subscriu si eu la ce zice pussi,in Ungaria se circula foarte corect asa ca n-ai nevoie de antiradar,desi eu cred ca pt RO il vor folosi ei.
Cenusareasa da pentru Ro am nevoie de antiradar dar nu stiu ce sa fac cu el in Ungaria. De asta intreb. Il bag in bagaje sau il las unde ma cazez.
Voi sta in Timisoara la o cunostinta si sa fi sigura ca va spun cat fac pe drum. Dau raportul la intoarcere .
Tu cand incepi AC-urile, nu mai tin minte mai mergeti odata pana la incputul stimularii?
Pupici
Gabita