FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 27
Delfinutza spune:
Sa aveti parte de o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii.Sa vi se implineasca toate visele si sa ploua cu gravidute.Ptr toate doamnele multe
Delfinutza
nmirela71 spune:
Un 8 Martie fericit va doresc fetelor!
Kora si merci pt floricica.
Daria citesc ce scri si nu-mi vine sa cred,!am sa-l chem la raport pe D-nul de pe TIR.!!![;)Cand ne-am antalnit eu glumeam mereu iar tu erai f.serioasa,tot aceeasi Daria scrie pe forum cu care am fost eu la cafea? Deci care e treaba cu biologul si cu Chivu?Cu ce trebuie sa le ajute pe paciente?Sti eu trebuie sa traduc mie trebuie sa-mi spui tot Ti-am raspuns la email.
Fetelor ,cand am fost cu Daria la nea Chivu,chiar spunea ca are enorm de multe paciente romance si din aceeasta cauza nu mai are timp pt. unguroaice, asta fiind o mare problema.de aceea cam vreo 3 saptamani nu ar vrea sa dea programari la romance. Nu era nimic stabilit,Nu e sigur ca a si pus an aplicare ,dar sar putea ca de aceea nu raspunde la mesaje.
Ma refer la paciente noi nu la cele care ati mai fost deja la el.
An legatura cu progesteronul pe reteta romaneasca nu stiu ce sa spun.De doua ori am antrebat odata mi sa spus ca nu ,azi cealalta farmacista mi-a spus ca da .Carei adevarul?
Gravidoasa azi a antrebat nea Chivu de tine cum esti si cand faci ECO.Astept raport gemenii sipt mamica lor
Mirelus cu parul roz
ioana78 spune:
Ciao gagici ! Sper ca ati avut o zi de 8 Martie superba !
Aveti un spor la scris ! Daca nu intru doua zile am ce citi !
Pussi azi e prima injectie, asa-i ? Sunt alaturi de tine ! Ai sa vezi da DD te ajuta si in 3-4 sapt. o sa ne zici ca testul e II ! Am eu o presimtire ca va fi bine ! Pentru toate !
Liana
Chivuta nu te descuraja ! Iti doresti f mult si asta e un lucru bun pt ca iti da putere sa lupti ! Ai sa vezi ca vei reusi !
Miki noi mergem in 3 apr la Szeged. Barbatelul ia seleniu, zinc, naprasnic, vit A , vit C si laptisor de matca. Luna asta nu i-am mai dat maca ( poate am gresit, dar oriude am citit scria ca-i buna pt crestera apetitului ...io vreau sa creasca ). Ce zici, sa-i mai dau maca ? Imi place ca esti f documentata si la orice problema vii cu solutii !
Mirelus cand vin la Szeged tare mi-ar placea sa te intalnesc !
pupici la toate unguroaicele gravidute si la cele in devenire
dariaioanaxx spune:
magda- ai dreptate cu banii, eu pt. FIv trebuie sa fac refinantare la un credit ca fac rost de bani, dar trebuie sa gandim pozitiv ca o sa reusim pana la urma!
mirela- trebuie sa tii cont de faptul ca eram f.stresata cu gandul la consultatie si nu mi ardea de glume atunci, te pup mersi pt. e.-mail, saluta i pe prichindeii, David si Laura, ciao
sunshine4ever spune:
Ciao fetelor, sa avem o zi superba si un weekend superb
Mirela: unde ai disparut? ti-am scris pe mess si e-mail.
Pussi: tin pumnii pt o reusita 100% si pt rstul fetelor care a inceput deja stimularea
Daria: pai da e mul tpt unele buzunare dar suportam dar nu conteaza pina cind e cu rezultat
Va pup pe toate
DM
pussi spune:
Buna dimineata!!!
M-am injectat!! Sa fie intr-un ceas bun!!
Ioana78Sa dea DD sa fie cum zici tu si pe 3 cand mergi sa Szeged sa fiu!! Sa produceti si voi jucausi si miscatori, numai buni pentru ovococitele tale!!
Magdam-am descurcat cu acele, a fost chiar usor
Mikadespre Printesa nimic???
andiculeunde il plimbi pe Fat Frumos??? L-ai dus la gagici de 8 Martie??
Legaturilor cand mergeti la eco???
pup toate unguroaicele
PUSSI
gabitu spune:
'Neata
Pussi sa fie cu noroc.
Magda si Daria toate cred ca facem eforturi pentru a face acest FIV. La noi acum 2 ani era ceva irealizabil, acum....
Chivutamonica eu am FSH-ul mare si am emotii la consultatie. Asta este cu DD inainte. Al tau cat este ca nu am gasit o valoare aici.
Va pe toate
cenusareasa spune:
Pussi sa fie intr-un ceas bun!Facem galerie!
Eu cred ca valoarea FSH-ului nu dicteaza neparat cum se comporta organismul la o stimulare.Pina nu faci stimulare n-ai de unde sa stii citi foliculi apti de a elibera ovocite bunute poti dezvolta.Sau poti dezvolta foliculi multi dar prosti calitativ,fara ovocite adica.
la mine nu mai vin rusii!ma enerveaza...prima oara cind ii astept si eu cu nerabdare si ei intarzie!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
internet spune:
Mi-ka si noi va pupam, am vazut ce mari ati crescut
Pussi sa dea DD sa fie bine.
Adela unde ai disparut??
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos