FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 26
sunshine4ever spune:
dariaioanaxx : orvosi konzultacio-12000Ft = consultatie medicala
nogyogyaszati vizsgalat-7000 Ft = examen ginecologic
UH-7500 = examen cu ultrasunete adica ecograf
Acu am si eu o intrebare toate acestea se fac la priam intilnire? Prin telefon de la receptie cind am facut programarea nu mi-a zis doar de 12000 ft consultatie?!
DM
chivutamonica spune:
Cenusareasa,exact ce ai spus tu asa mi-au spus si mie,m-au c-am speriat dar nu inteleg daca totusi au fost 4foliculi si Mika,zice ca ar fi bine ,atunci de cei de aici zic ca nu mai cred ca prin stimulare nu mai pot face mai mult? Tin sa va spun ca mie mi-au dat numai prenatale cu DHA si nu stiu de unde mama lor au dedus ca mai multi nu ar fi si ca fiind FSH,marit s-ar putea sa intru mai repede la menopauza,eu nu cred asa ceva dar totusi m-au pus pe ginduri astia mai ales ca citisem de la voi ca in Ungaria,se fac si cu 2 sau 1.Ce sa mai zic sau ce sa cred?
Mi_ka,ar fi bine sa pot venii in tara ,ar vrea si sotul dar nu pot ca depind de el cu serviciul si nu si-l poate lasa asa,aici nu sunt concedii ca la noi ,trebuie sa muncesti in plus ca sa-ti faci zile libere.Asta-i problema noastra dar miine asi venii acolo sa-mi rezolv si eu problema asta fierbinte.
Cenusareasa,poate vezi tu cum e cu formula aceea matematica sa stiu si eu de ce trebuie cu 4 fol. sa ajungi la donator,gindul asta ma omoara.
Va,pe toate.MONI
dariaioanaxx spune:
magda- asa stiam si eu dar socoteala de acasa ...prin consultatie acum cand vad cum sta treaba se intelege doar discutia preliminara cred din birou, eco-este eco vaginala si consult ginecologic-n am sesizat ca mi ar fi facut dar in fine asta e, sa se termine bine, asta e important, ca banii se duc si vin in viata, ce ramane dupa noi e mai important, mersi pt. traducere, ciao
miki-miki spune:
Chivutz raspunsul ala cred ca era pt mine nu pt Mi-Ka. Spune-mi te rog dc ai facut analiza FSH si cat a iesit . Dc nu ai facut-o pe baza unui simplu ecograf nu se poate spune ca nu produci foliculi buni . Cifrele sunt cele mai importante, ele arata clar cu ce te confrunti. Sa stii ca sunt fete care au facut FIV cu FSH mare , peste limita si au bb. Tia parca avea FSH-ul mare si dc gresesc va rog sa ma corectati.
Miki
sunshine4ever spune:
dariaioanaxx : nu ai pt ce oricin cind ai nevoi cu placere. Da bani vin si trec in viata dar unii ii cistiga cam greu, dar asa cum zici si tu sa se termine bine, si eu asta sper pt ca la al doilea nu stiu d eunde vor fi bani de nu reusesc din prima....
Iti doresc mult succes, si sa fie cu te pup
DM
Mi-Ka spune:
Tia, pupam fetita frumoasa cu ochii ca cerul
miki-miki, sper ca "confundarea" sa fie cu noroc pentru tine...sigur e semn bun , iar chivutamonica tre' sa-ti dea mielul
Pupici la burticile andicu, auburn, daniela 76 si Liana30 si la viitoarele burtici szegediste
_
Printesa noastra,Alexia
chivutamonica spune:
Mi_ki,sigur ca acel raspuns era pt. tine dar ma zapacesc gindurile astea,si tot caut sa vad unde D-zeu mi-am pus analizele ca acum am dosare intregi de plicuri si analize ca mor cind le vad.O sa-ti scriu rez. la FSH,cind il gasesc daca nu l-am lasat la laborator,mai stie ,m-am c-am saturat.Daca e asa cum spui tu de de unele fete ca au facut cu FSH marit aici de ce naiba sunt asa de panicati si iti spun ca sansele sunt mici si numai cu donator poti face.Ca sa gistige si aia bani ,ca doar platesc si stimularea ei si etc.
Chiar nu stiu cum sa fac de aceea m-am oprit dupa toata povestea cu analizele si colesterolul mi-a fost mare si acum repetind la med.internist sa zic asa,mi-a scazut foarte mult s-a mirat si el,cum asa dupa 2 sapt de la primul rezultat.
CEI DE FACUT,asta ma intreb,ce ma sfatuiti in cazul meu?
Vreau si eu bb,al nostru nu de la donator,cred ca-mi intelege-ti dorinta?
de 8 MARTIE,LA TOATE FEMEILE!
MONICA
chivutamonica spune:
MI_KA,O SA VA DAU CITE 2 MIEI LA FIECARE ,NUMAI SA VINA BB.SI LA MINE.
Sper ca nu v-am suparat!Ca atunci va dau un buchet de flori,sa va treaca supararea.
,MONI
Mi-Ka spune:
chivutamonica, pot sa ma prefac suparata ca sa primesc florile?
Sigur o sa dai mieii anul acesta, asa ca tine-te bine ca io nu uit nimika
_
Printesa noastra,Alexia
miki-miki spune:
Chivutz nu m-am suparat , m-a mai confundat cineva odata tot cu Mi-Ka. Dar vreau si mielul si florile. Cauta analiza si dc nu o gasesti repet-o. Acolo nu poti face analize decat dc iti da trimitere dr? Am auzit ca e f complicat sistemul. Eu am spus ca TIA a avut FSH mare la FIV dar e vb de TIA (moderatoarea). Intra si la sub celalalt de FIV si intreaba fetele dc mai stiu pe cineva care a facut FIV si avea FSH mare. Acum conteaza si cat de mare este ac FSH pt ca dc e f f mare inseamna ca nu mai ai rezerva ovariana dar la tine cu 4 foliculi fara stimulare e f ciudat.
Mi-Ka un -ic pt Alexia. Sper sa ai gura aurita si sa-mi poarte noroc "confundarea" si sa vina norocul de la tine pt ca tu ai fost norocoasa.
Miki