FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Ceau Liana,
noi suntem bine, ne pregatim de 8 Martie, suntem la final cu sedinta . mei fac numai prostii, vorbesc mereu si mai putin demoleaza casa. Tia si Daria nu stiu ce fac, le-am lasat un mesaj pe mes, dar nu am primit nici un raspuns. Ultima oara le-am vazut sambata, dar noi eram cu si ele cu caruciorul.
Draga Liana sa fii cuminte, sa ai mare grija de bebelasii tai.

Te tucam(ca in Banat)
Ade, Dari&Cai.

AB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda noi avem programarea pe 20 martie la 14,00. Sigur o sa iti spun cum a fost drumul si cat am facut. Bafta si voua.
Pussi ce mai faci? A venit "invazia rosie"?
Liana pupici pe burtik
Daria sper din tot sufletul ca a fost bine la consultatie. Cand poti sa ne dai mai multe detalii.
Mirelus cu parul roz ce mai faci? Sper ca sunteti toti sanatosi .
Pupici la toate mamicile, si mai alea aspirantele "unguroaice".

Gabita

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!
Tia nu i-am pus gand rau ca-s fata cuminte, sa sti. Dar trebuia facuta si operatiunea "freza"!!
Crinutaunul mare!!
andiculece face fotbalistul???
Legaturilor tot cu catalogul si prezenta?? Vad ca mamica voastra vrea sa va faca profesori!!!
PisFELICITARI pentru examen, pentru kilograme si pentr analize!!!Ma bucur ca esti bine! Sa ne ti la curent!! In ce ma priveste, desi tu esti sigura ca voi reusi(ceea ce-mi ridica moralul) mi-e o frica de test....de mi se strange stomacul si acum cand scriu!!
Zoricut Nu mai fi pesimista ca te ...la tine fiecare FIV are etapa lui, asa ca acum astept sa te plangi in vara lui 2008"NU AM LAPTE" ti-am mai zis-o
magdama bucur ca esti oficial szegedestita!!! Sa fie intr-un ceas bun programarea!!!Cu drumul, eu merg prin Cenad..e mai aproape pentru mine
ioana78ma bucur ca ai inceput din nou sa scri, sa nu mai faci pauze. Bafta pe 03.04, dar pana atunci..sa stai aici
gabitunatiunea sovietica nu a venit, cred ca maine..sau poimaine trebuie sa vina. Eu zic ca joi e cel mai bine..ca stimularea incepe in Z2...e o chestie si cu CM asta
dariaioanate asteptam cu vesti bune!!
Cornelia, ioana 76unde sunteti???
Cenusareasaunde esti??? cauti pantoful??

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Aici mi-s!Cum stai cu moralul pussi?Bine,da?ca altfel ti-lnoi!

Eu azi noapte am visat numai punctii,foliculi si ovocite!O fi din cauza ca tre sa vie rusii?!

Cum a iesit frizura,pussi?esti ca un nou nascut acum??

gabitucum stai cu pregatirile?are you ready?Tinem pumnii!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
N-am mai scris de ceva vreme, ca n-aveam noutati, dar citesc tot, tot! Nu pot sa stau fara sa vad ce faceti voi!
Eu stau destul de bine cu moralul ca am vazut ca primavara asta a inceput cu multe reusite din FIV si sper sa fie cu noroc si sa le urmam si noi toate!
Am facut si ultimele analize, cele hormonale, astept rezutatele si gata dosarelul pt. FIV!
Doar ca n-am facut estradiolul, ca mie pe mail dr. nu mi l-a scris. Oare conteaza mult, poate sa-mi dea tratamentul si fara el? (macar AC) Eu l-am mai facut anul trecut o sa-i duc rezultatul de atunci, macar.

Fetelor, va pup pe toate!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

ioana du-te cu tot ce ai mai vechi sau nu,asistentele copiaza la xerox tot dosarul si el il rasfoieste,daca vede ceva interesant subliniaza cu markerul...asa a facut la noi;evident important este ce ti-a cerut el,daca nu ti-a cerut estradiolul inseamna ca nu-l vrea,deocamdata...nici la mine nu l-a vrut.

Cind ai programarea??

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cenusareasa multumesc pt raspuns, m-am mai linistit, deja ma gandeam ca daca ma amana ca n-am facut si estradiolul, dar daca nici tie nu ti l-a cerut inseamna ca nu e obligatoriu.
Programarea este pe 26 martie(pt. mine si pt. Cornelia)
Abia astept, parca nu m-as duce la doctor, ci in concediu!

Pupici!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasais frumoasa...cu moralul..e fluctuant, dar asat ete.
ioana76eu l-am avut facut, dar nu cred ca va fi o problema, daca are nevoie de el..te pune sa il faci ca oricum mai ai 2 Cm pana incepi stimularea!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

pup toate unguroaicele
chiar daca intru mai greu, sa stiti ca va citesc tot timpul si sunt alaturi de voi si va tin pumnii la toate aspirantele.
eu stau destul de bine la capitolul greata, adica nu lipseste niciodata, cateodata ma apuca in masina un dor de si numai la stop sa am si spectatori, nu pot pleca de acasa fara o punga ceva...
dimineata la prima ora foame mare... si seara somn de voie,cu cat mai devreme cu atat mai bine. maine merg iar la eco, mi s-a facut dor de bebe si ma duc sa-l pozez iar, va povestesc si voua. Acum trebuie sa plec la lucru, vorbim mai tarziu.
pup dulce : toate mamicile, toti bb, si toate aspirantele...

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, azinoapte pe,la 2 am sosit acasa, mirelus a fost cu mine si era cam ocupata ieri poate de asta nu a intrat pe forum, sa va spun acum... in loc de 11.00 cand aveam prog. am intrat pe la 13.30, dr. era f. ocupat cu punctii si altele, dupa discutia preliminara am mers la eco unde a ramas f. mirat ca aveam 5 foliculi destul de mari, 2 pe un ovar si 3 pe celalalt din care cel mai mare avea 18 mm, m-a intrebat daca am luat ceva de stimulare recent si bineinteles ca i-am spus ca nu am luat, singurele med. de stim. au fost cele de acum 9 ani pana sa raman insarcinata cu Andrei, a zis ca e ceva ciudat, mi -a dat Ac si sa revin in a 11-12 zi a ciclului viitor, mi a facut impresie buna,Mirelus este o fata super, vreau amanunte daca ati mai avut vreuna foliculi asa mari fara stimulare, el a zis ca nu a mai intalnit...va mai scriu mai taryiu ca acum plec cu Andrei la meditatie, va pup si astept rasp.

Mergi la inceput