FIV in Ungaria 10
Raspunsuri - Pagina 16
crinuta71 spune:
Miki Miki ti-am trimis un e-mail.
Liana nu prea am avut timp sa citesc, am avut o perioada mai stresanta si mai aglomerata. Sper sa fie totul bine in final.

pentru toate
Pis spune:
Am revenit, am revenit si eu...trei 

pentru Liana, cate unul pentru fiecare si ![]()
![]()

pentru Pussilina de care sunt sigura ca peste o luna va pune semnul
langa semnatura...
Eu sunt bine...adika am luat examenul, am slabit inca 2 kg, sunt o
si mi-au iesit si analizele hormonale bine...I-am scris dr.Z. in dimineata asta rezultatul la ce analize mi-a dat sa fac si acum astept raspunsul, sa vedem cand ne cheama la "raport", adica consultatie...
Crinuta vorbim
deseara...
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe aici...![]()
![]()
la toate unguroicele, mamici, viitoare mamici si mai ales pentru aspirante...
Pis 
Liana30 spune:
Pis ma bucur..felicitariii
crinuta acum sper ca esti bine..pup..
legaturoooo
va pupacesc pe toatee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"

sunshine4ever spune:
Ciao fetelor , sunteti foarte amabile, va multumesc mult de raspunsuri
Giani : mersi de informatie , nu eram sigura daca si ziua cu "pata" s enumara, deci numai singerarea, ok
Gabitu : voi pe ce data aveti programarea? Chiar te rog sa imi zici cam cit a fost drumul, noi nu l-am facut niciodata si vrem s anici nu intirziem. De analize nu m-a intrebat nimeni, nu am vorbit cu d-na doctor, doar la receptie unde imi ziceau ce analize am nevoie, dar eu le-am cam facut ramine doar hormonalele si spermocultura dar ast ao sa facem inainte de a pleca cu vreo sapt doua ca acu' suntem in saniter cu baia si sotul meu e foarte obosit
Fetelor mai am o intrebare : duap prima programar cam la ce interval v-a mai chemat , din pacate lucrind in ture trebuies astiu daca e nevoie sa imi schimb tura sau ba. Merci
Pupici pt toate
DM
ioana78 spune:
Ciao gagici !
Magda noi am mers tot pe la vama Nadlac, si cum a zis Gabitu se sta f putin. Noi am facut 4-4.30' din Simleu pana in Szeged...Tu mai poti sa adaugi 1-1.30 in plus. Barbatelul are un program f bun care ne calculeaza orele de drum si ne arata traseul cel mai convenabil, adica Oradea-Arad-Nadlac. Drumul e bun, doar pana la Oradea e mai naspa...Tu vii din Cluj, asa ca s-ar putea sa fie bun pana in Oradea ! Pe noi ne-a chemat la o luna de la prina consultatie. Depinde de problemele cu care va confruntati. Ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare ! Va fi bine ! 
Miki noi merge in 3 aprilie. Inca sper sa scapam de biopsie, da daca au avut ceva efect si vitaminele. Luna asta vor fi 3 luni de tratament! Tu ce mai faci ? 
Cenusareasa tu in ce data vei fi la Szeged ? Cand poti te rog sa-mi spui si mie de cazarea ta. Ma intereseaza pe cand voi incepe si eu stimularea. Pana atunci noi ne cazam la o pensiune f aproape de clinica, stam doar o noapte, dar pt o perioada mai lunga m-ar interesa ceva mai ieftin. Iti tin pumnii de pa acum !
Crinuta, Gabitu, Pussi, Pis 
Liana 

sunshine4ever spune:
Mersi Ioana de informatie si iti doresc mult mult suces inaprilie sa fie cu 
Crinuta, Pussi voi ce mai faceti?
Va pup pe toate 
DM
ioana78 spune:
Magda nu stiu daca ai primit mesajul de la mine...Ti-am scris acum vreo doua saptamani pe mail. Atunci ti-am zis de acel camin din apropierea clinicii. Pe noapte se platea 5-6 euro ( asta se intampla in ianuarie- stiu de la o timisoreanca. Ea statea acolo de doua saptamani). Dezavantajul e ca la acel camin baile sunt comune, in rest conditiile erau bunicele. Stiu ca sunt fete care au inchiriat apartamente, insa nu stiu preturile. La pensiunea unde ne-am cazat plateam 10.000 sau 12.000 de ft/noapte, am uitat ca n-am mai fost de 3 luni. Oricum, pana in mai te mai poti interesa. Fetele iti vor spune pe unde ai putea sa te cazezi.
Liana ce fac 
? Iti dai seama ce distractie va fi cand vor incepe sa miste ?! ![]()
Liana30 spune:
ioana imi dau seama..o sa fie un meci intre Steau si Dinamo
.da io abia astept sa inceapa ca sa scap de greturile astea![]()
danielaaa tu ce faci?cum esti?
Tia,adela voi nu mai ziceti nimik?
Leliuta,Mika bayy mamicutzelor voi nu mai spuneti nika?
Auburnnnnnnnnnnnnnnn mii dor de tine si de voleibalista![]()
ZoRi cred ca tie iti trebe o batuta..pai se poate mama sa nu mai treci diloc pi la noi?
alooooo unguroaicelorrrr?????????lla apel ca fac prezenta![]()
Mirelushhh cu paru roznici tu nu mai zici nimik????????
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"

ZoRi spune:
Liana iubito sunt aici desi nu am mai scris de mult va citesc tot timpul, n-am pierdut nici un cuvintel de pe aici.
Despre mine nu am deocamdata noutati, trec dintr-o stare in alta acum sunt optimista si imediat sunt pesimista. Probabil vom face FIV-ul abia in toamna.
Tu cum te simti, tot
?
Va pup pe toate
ZoRi