FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Miki Miki ti-am trimis un e-mail.
Liana nu prea am avut timp sa citesc, am avut o perioada mai stresanta si mai aglomerata. Sper sa fie totul bine in final.

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Am revenit, am revenit si eu...trei pentru Liana, cate unul pentru fiecare si pentru Pussilina de care sunt sigura ca peste o luna va pune semnul langa semnatura...

Eu sunt bine...adika am luat examenul, am slabit inca 2 kg, sunt o si mi-au iesit si analizele hormonale bine...I-am scris dr.Z. in dimineata asta rezultatul la ce analize mi-a dat sa fac si acum astept raspunsul, sa vedem cand ne cheama la "raport", adica consultatie...

Crinuta vorbim deseara...

Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta pe aici...

la toate unguroicele, mamici, viitoare mamici si mai ales pentru aspirante...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis ma bucur..felicitariii
crinuta acum sper ca esti bine..pup..
legaturoooo
va pupacesc pe toatee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor , sunteti foarte amabile, va multumesc mult de raspunsuri
Giani : mersi de informatie , nu eram sigura daca si ziua cu "pata" s enumara, deci numai singerarea, ok
Gabitu : voi pe ce data aveti programarea? Chiar te rog sa imi zici cam cit a fost drumul, noi nu l-am facut niciodata si vrem s anici nu intirziem. De analize nu m-a intrebat nimeni, nu am vorbit cu d-na doctor, doar la receptie unde imi ziceau ce analize am nevoie, dar eu le-am cam facut ramine doar hormonalele si spermocultura dar ast ao sa facem inainte de a pleca cu vreo sapt doua ca acu' suntem in saniter cu baia si sotul meu e foarte obosit
Fetelor mai am o intrebare : duap prima programar cam la ce interval v-a mai chemat , din pacate lucrind in ture trebuies astiu daca e nevoie sa imi schimb tura sau ba. Merci
Pupici pt toate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao gagici !
Magda noi am mers tot pe la vama Nadlac, si cum a zis Gabitu se sta f putin. Noi am facut 4-4.30' din Simleu pana in Szeged...Tu mai poti sa adaugi 1-1.30 in plus. Barbatelul are un program f bun care ne calculeaza orele de drum si ne arata traseul cel mai convenabil, adica Oradea-Arad-Nadlac. Drumul e bun, doar pana la Oradea e mai naspa...Tu vii din Cluj, asa ca s-ar putea sa fie bun pana in Oradea ! Pe noi ne-a chemat la o luna de la prina consultatie. Depinde de problemele cu care va confruntati. Ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programare ! Va fi bine !
Miki noi merge in 3 aprilie. Inca sper sa scapam de biopsie, da daca au avut ceva efect si vitaminele. Luna asta vor fi 3 luni de tratament! Tu ce mai faci ?
Cenusareasa tu in ce data vei fi la Szeged ? Cand poti te rog sa-mi spui si mie de cazarea ta. Ma intereseaza pe cand voi incepe si eu stimularea. Pana atunci noi ne cazam la o pensiune f aproape de clinica, stam doar o noapte, dar pt o perioada mai lunga m-ar interesa ceva mai ieftin. Iti tin pumnii de pa acum !
Crinuta, Gabitu, Pussi, Pis
Liana

Mergi la inceput

Mersi Ioana de informatie si iti doresc mult mult suces inaprilie sa fie cu
Crinuta, Pussi voi ce mai faceti?
Va pup pe toate

DM

Mergi la inceput

Ioana daca aflii ceva pensiune ieftina te rog sa imi spui si mie, merci

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Magda nu stiu daca ai primit mesajul de la mine...Ti-am scris acum vreo doua saptamani pe mail. Atunci ti-am zis de acel camin din apropierea clinicii. Pe noapte se platea 5-6 euro ( asta se intampla in ianuarie- stiu de la o timisoreanca. Ea statea acolo de doua saptamani). Dezavantajul e ca la acel camin baile sunt comune, in rest conditiile erau bunicele. Stiu ca sunt fete care au inchiriat apartamente, insa nu stiu preturile. La pensiunea unde ne-am cazat plateam 10.000 sau 12.000 de ft/noapte, am uitat ca n-am mai fost de 3 luni. Oricum, pana in mai te mai poti interesa. Fetele iti vor spune pe unde ai putea sa te cazezi.
Liana ce fac ? Iti dai seama ce distractie va fi cand vor incepe sa miste ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ioana imi dau seama..o sa fie un meci intre Steau si Dinamo.da io abia astept sa inceapa ca sa scap de greturile astea
danielaaa tu ce faci?cum esti?
Tia,adela voi nu mai ziceti nimik?
Leliuta,Mika bayy mamicutzelor voi nu mai spuneti nika?
Auburnnnnnnnnnnnnnnn mii dor de tine si de voleibalista
ZoRi cred ca tie iti trebe o batuta..pai se poate mama sa nu mai treci diloc pi la noi?
alooooo unguroaicelorrrr?????????lla apel ca fac prezenta
Mirelushhh cu paru roznici tu nu mai zici nimik????????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Liana iubito sunt aici desi nu am mai scris de mult va citesc tot timpul, n-am pierdut nici un cuvintel de pe aici.
Despre mine nu am deocamdata noutati, trec dintr-o stare in alta acum sunt optimista si imediat sunt pesimista. Probabil vom face FIV-ul abia in toamna.
Tu cum te simti, tot ?
Va pup pe toate

ZoRi

Mergi la inceput