Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya, multumesc frumos de raspuns. Eram curioasa in principiu, i-am dat o singura capsuna pana acum si oricum hotarasem cu sotul sa nu-i dam nimic alergen pana la 3 ani desi testul a iesit ok.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

M-am luat azi cu treaba si n-am mai intrat pe forum. Plus ca m-a apucat curatenia de primavara la birou si am aruncat sapte paduri de hartii :-(

Da,mi-am facut un hobby din subiectul cu retete pentru piticodrom. Pentru ca ma ajuta si pe mine ca aide-memoire.
Ilinca primeste la cresa meniuri-meniuri, gatite de bucatar si supravegheate de dietetician si, desi nu credeam, se vad rezultatele. Adica, la cresa medicul pediatru vede saptamanal copiii. Si cum Ilinca era cam silfida pentru varsta ei cand am inscris-o la cresa, pediatrul s-a consultat cu dieteticianul si au recomandat sa primeasca un aport sporit de proteine si cate o tartina cu ceva pe langa fructe la gustari. Si vreau sa va spun ca se vad rezultatele, in doua luni a pus Ilinca un kg si jumatate pe ea. Si nici nu s-a mai imbolnavit in perioada asta.

Mergi la inceput

Noi avem tricicleta si iesim aproape zilnic in parc cu ea. Are pedale care se pot bloca, dar Ilinca deja pedaleaza cat de cat. Are la dispozitie un intreg parc de triciclete si la cresa si banuiesc ca acolo se antreneaza la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

country girl ce fain ca in Belgia aveti cresa.
nemtii nu au putut inventa asa ceva,as fi putut merge si eu la munca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ina atunci felicitarile mele pt ca ai schimbat cresa! Dar si pentru budinca...daca nu era ea o fetita cuminte nu papa atata sa se faca mare!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa va zic ca i-am schimbat medicul lui Vladut. Am renuntat la tipa de la policlinica Vitan (despre care as avea multe de spus dar eu am ales-o...) si am renuntat si la Medicover din cauza orarului pentru ne-abonati... Asa ca l-am inscris la medicul fratelui si al cumnatei. Cu m-am consultat la Craciun cand a avut bb laringita si chiar daca e medic de familie mie imi place de ea. In plus are o fetita cu 1 luna mai mica decat Vlad, asa ca sigur e bine informata cu privire la copii mici .
Am fost aseara la consult si se pare ca febra e totusi de la dinti. Nasol cu febra, dar prefer sa fie de la dinti...

Ina cand citesc ce ne povestesti de cresa... ma apuca asa un chef de emigrare... Ca sa nu mai amintesc de gandurile "frumoase" la adresa creselor din Romanica...

Anya nu cred ca va fi cazul, dar oricum o sa-l amenint

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Noo, stati asa ca nu-s toate cresele in halul asta. Numa' alea de fonctionneri comunitari care-s mai cu motz
Probabil ingrijirea asta compenseaza metoda educativa care-i cam SF. Adicatalea e o metoda aplicata de unul Laczi in orfelinatele din Ungaria dupa razboi si care-si propune sa dezvolte "copii cu personalitate independenta". Pusai intre ghilimele, intrucat asta e sinonim cu nu facem activitati prea multe cu copiii, ca sa nu-i ingradim cumva. Ci-i lasam sa faca singuri de joaca cu una alta sau eventual sa se ia la tranta dreapta
Ma rog, am mai protestat noi parintii est-europeni pe ici pe colo si se pare ca se mai ajusteaza metoda. Dar oricum, tat-su Budincii a ramas traumatizat cand a auzit faimoasa viziune educativa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_specht

country girl ce fain ca in Belgia aveti cresa.
nemtii nu au putut inventa asa ceva,as fi putut merge si eu la munca,

Si mie mi s-a parut super sistemul asta belgian cu cresele. Adevaru-i ca-s scumpe si deja la 2-3 copchii mai bine stai cu ei acasa. Dar daca ai doar unul si nu se ajunge familia dintr-un salariu, cresa e salvatoare.
Dar Germania e recunoscuta pentru imaginea de mama si gospodina a femeii

Mergi la inceput

Am citit si eu cele scrise de Anya despre fructe. Sarumana pentru sfaturile pertinente. Esti o adevarata comoara pentru grupul asta.

Eu sper sa nu se fi suparat nimeni de sfaturile Anyei. La urma urmei sfaturile pot fi ascultate sau nu, dar nu-i cazul sa ne suparam pe cine ni le da cu buna credinta.

Fara legatura una cu alta: Unde umbla madam' Popescu? Ca-mi ramase datoare cu un raspuns despre Raluca-Cuca.

Si ce mai stiti de Ioana? Miruna e bine si cum merge sarcina? [Hai mah, Ioana, da si tu un semn. Ca daca nu am sa cred ca te-ai suparat cand cu schimbul de opinii vis-a-vis de cum crede fiecare ca-i e mai bine copilului la varsta asta, in colectivitate sau acasa, ori eu nu te stiam pricinoasa]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Nici eu nu i-am dat deloc la Luca capsuni...Deci si anul acesta sarim peste...
Ziceam k mi s-a terminat dulceatza pentru Luca...si m-am gindit sa ma apuc sa-i mai fac citeva borcanele...ce sa fac altceva? din comert voi folositi???

am fost azi la vaccin,a plins bine, ramasese restant cu un ROR...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput