mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

eu sunt in probe la un cabinet stomatologic incerc sa-mi gasesc un loc de munca acceptabil si am convocat bunicii sa vina cite o luna fiecare sa stea cu Maria vom vedea in continuare ce va fi ?????????la ce virsta cresa?????????nu prea stiu ce sa fac
de mincare eu ii dau Mariei mincare ce mincam si noi
eu am ciorba de miel si sarmale, urmeaza fasole sa o faca soacramea ca o face buna
ce faci DOINA??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

violeta, am primit pozele de la tine, mie m-i se pare ca te cunosc... unde ai terminat liceul? in ce an?

apartamentul din Racadu costa 89.000 euro si are 3 camere, e la et.2, chiar langa parc.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, eu am fost ieri la Bucuresti si am depus actele pentru viza de China, m-am intors astazi, cam acum doua ore.Incerc acum sa mai ma racoresc, caci de odihnit o sa ma odihnesc doseara.Eu tot fasole am facut, mama a inceput sa o faca si eu am terminat-o, de facut, dar de cat de cald mi-a fost nu mie foame deloc...Va pup!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Daniela am terminat liceul in 1993 la IPTE
DE CE NU ITI FACI CASA CU CEI 90000 PE CARE II DAI PE APARTAMENT ITI FACI CASA
nu imi place la cabinet veau altceva
busuioc iti spune ceva ca sa ma cunosti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacs spune:

Violeta, ma bag si eu in discutia ta cu Dana: si eu am terminat IPTE-ul, dar in 1990. Dana a terminat in 1992. Cred ca, macar din vedere, ne cunoastem.
In legatura cu apartamentul din Alexandria, daca nu te superi, cred ca ma deranjeaza etajul. Chiar daca pana acum am locuit numai la et. 6 as vrea sa ma apropii de pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Alinutule, eu am terminat in 1991, dar pe violeta sigur o stiu, macar din vedere, din poze mi-am dat seama...

violeta, nu ai o prietena buna in oras, care are acum 2 copii, o tipa mai inalta,sotul ei lucra intr-o vreme la ursus... imi scapa numele, poate e totusi o confuzie, m-i se pare ca te stiu bine...

ca sa ne facem casa, ar dura mult de tot, si nu putem sa mai stam asa...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacs spune:

Dana, asta este. Se mai intampla si la case mari. Erm convinsa ca ai fost in generatie cu Cristina S.

Mergi la inceput

da daniela se numeste lili nu mi-ai trimis poze cu tine sa te vad fata este foarte dreguta despre casa ce sa-ti spun voi decideti tu pleaca de acolo rupete odata si vedeti voi ce faceti aici daca aveti apartamentul acela in care sta sotul tau
alina cred ca ne cunoastem din vedere este orasul atit de mic incit nu ai cum sa nu stii pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, am si eu o prietena in Alexandria, pe care nu am mai vazut-o demult si nu mai stiu nimic de ea, poate o cunoasteti voi: Luiza Burlacu este numele ei.

Mergi la inceput

dori nu stiu ,nu cunosc
doina hai la cafea

Mergi la inceput