muntii bucegi demni de dosarele x???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by iileana

Fratilor, ne-am scos!
Nu numai M.Ap.N.-ul studiaza fenomenele paranormale, ci si www.libertatea.ro//index.php?section=articole&screen=stire&sid=178127" target="_blank">Dl. Traistariu isi propune asta....
Bine, el e ceva mai ambitios, vrea sa stie totul si despre alchimie, clonare, nemurire, ba chiar si despre arheologie . Cred ca nu a aflat inca de misterele Bucegilor, ca le includea si pe alea pe lista.

...si uite asa se duce frumusete de topic in zona de smenuri, birfe, susanele ....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

.
Nu vreau sa fiu rea, nici sa par habotnica (ca doar stiti ca nu-s :-))), da' mai bine dadea meleonu' la saraci (sau, daca nu il lasa inima, isi lua si el o masina ca a Costelusului) si dupa aia facea o vizita la biserica (macar aia ii dadeau gratis solutia ).

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Taraaaam

In sfarsit www.realitatea.net/63701_Romanul-care-a-spart-Codul-lui-Da-Vinci-.html" target="_blank">Misterul Mona Lisei a fost dezlegat ... si saptamana aceasta
www.universology.com/img2.jpg" target="_blank">Distanta dintre urechi impartita la lungimea sprancenelor ne da exact inaltimea piramidei lui Keops inmultita cu raportul dintre distanta Pamant - Luna si viteza luminii in jeleu de pere.

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ah, ce soarta crunta, dupa ce ca americanii www.gardianul.ro/2007/05/23/mass_media-c45/un_cercetator_roman_a_gasit_formula_pentru_a_depasi_viteza_luminii-s95050.html" target="_blank">i-au plagiat formula pentru depasirea vitezei luminii, acuma iaca se gasi si Xeno sa-si rida de marele cercetator si filosof roman....
--------------

P.S. , despre Dosarele X vorbim aicea? Iaca: azi, 28 mai, m-am trezit sa deschid un link

quote:
Originally posted by xenocid

www.realitatea.net/63701_Romanul-care-a-spart-Codul-lui-Da-Vinci-.html" target="_blank">Misterul Mona Lisei
postat in 24 mai si care face trimitere la un articol aparut in 26 mai. . Asta da viziune! Bucegii sa fie de vina?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Pot sa zic si eu doar atit? WOW! Maaaare Ti-e gradina, Doamne! Pacat ca nu are si garduri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by denizel

Xeno draga, cred ca ai sa-i fii vesnic recunoscator lui Ariel_7000 pentru ca ti-a dat ocazia asta nesperata de a-ti varsa si tu ofu' .

asta cu varsatul ofului imi aduce aminte de un banc:

- Vasile, de ce bei mai Vasile, ca nu e bine.
- Beu sa-mi inec necazurile, mai Gheorghe.
- Pai si de cand bei tu, nu s-or inecat pana acum?
- Nu, ca pacatoasele or invatat sa inoate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

denizel, eu am inteles altfel problema....presupun ca va fi ceva de genul separarii graului de neghina, adica tembelii vor ramane undeva in urma, iar cei inzestrati spiritual vor percepe aceasta evolutie... e vb de o trezire si o acceptare a noii stari.

aaa, pai nu creca e nevoie sa asteptam pana in 2012 ca sa vedem cine-s tembelii, cine-s spiritualii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput