muntii bucegi demni de dosarele x???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Din seria nemuritoare "Nici o zi fara prostii"
Bucegii contraataca

Dincolo de manipularea comisa de Dl. Xeno , care, rautacios as usual, plaseaza scurt stirea in categoria celor ridicole, proprietatile acelui loc ar putea fi verificate de oricine, nu? Vad ca e data si harta cu locatia precizata, cine se ofera sa faca o drumetie in Bucegi pentru lamurirea obstei?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
cine se ofera sa faca o drumetie in Bucegi pentru lamurirea obstei?

Ileana, de dragul adevarului , stii ca as face-o.
Dar...stii tu...www.clicket.com/images/us21031.jpg" target="_blank">problemuta mea .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by iileana
Dincolo de manipularea comisa de Dl. Xeno , care, rautacios as usual, plaseaza scurt stirea in categoria celor ridicole, proprietatile acelui loc ar putea fi verificate de oricine, nu? Vad ca e data si harta cu locatia precizata, cine se ofera sa faca o drumetie in Bucegi pentru lamurirea obstei?

"Deocamdata nu vom divulga locatia exacta", spune Rudan.

Cu alte cuvinte Ileana sa'mi pierd eu Zioa umbland de nebun prin creierii muntilor ca poate am noroc si calc in ceva geobenefic.

Denizel tu ce vrei sa sa spui? Ca e prea cald ca sa'ti iei costumul de urs sa speriem turistii? Am eu unu de Australopithecus Afarensis

Alin

Mergi la inceput

quote:

sa'mi pierd eu Zioa umbland de nebun prin creierii muntilor ca poate am noroc si calc in ceva geobenefic.

Un adevarat om de stiinta asa ar face. Mai ales ca zona incercuita pe harta nu-i foarte mare. Si abia dupa verificari repetate ai putea sa vii aci sa-i faci de ris. Parerea mea.

Denizelu', bine ca n-ai zis de cealalta www.rnpdsbacau.ro/foto/cocos.jpg" target="_blank">problemuta, cine stie ce ti s-ar fi raspuns.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

quote:
Denizel tu ce vrei sa sa spui? Ca e prea cald ca sa'ti iei costumul de urs sa speriem turistii? Am eu unu de Australopithecus Afarensis

Vaaaaaai, ce-am putut sa rad! Merci, Xeno!
Io de fapt voiam sa rad cu Ileana de mine insami si am pus ursu' ala :-))

Cat despre costumul ala, nu trebe sa ti-l mai pui . Ma sperii destul si fara el .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Denizelu', bine ca n-ai zis de cealalta problemuta, cine stie ce ti s-ar fi raspuns.

Mai ramane sa spui de www.brasovtravelguide.ro/imagini/pict/sinaia-pelisor.jpg" target="_blank">asta si gata, viata mea e pe tava forumului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

quote:

sa'mi pierd eu Zioa umbland de nebun prin creierii muntilor ca poate am noroc si calc in ceva geobenefic.

Un adevarat om de stiinta asa ar face. Mai ales ca zona incercuita pe harta nu-i foarte mare. Si abia dupa verificari repetate ai putea sa vii aci sa-i faci de ris. Parerea mea.

Ileana tu vazusi cine sint adevaratii omi(de) stiinta, autorii memorabilei descoperiri? E un urinoterapeut de la MISA, si nimeni altcineva decat personajul cartii de dadu nastere subiectului de fata, cercet#259;torul Vasile Rudan de la Departamentul 0

Chiar nu stiu ce dracu' mai cauta pe acilea pentru ca trebuia sa plece in centrul Pamantului conform www.roportal.ro/discutii/ftopic5954.html" target="_blank">cartii:

Autorul afirma in incheiere ca se faceau pregatiri intense secrete pentru o expeditie mai întai prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet si în final prin cel central catre interiorul Pamantului. Plecarea urma s#259; aiba loc în septembrie 2003."

Voi nici creme de noapte nu v'ati cumpara de la Institutul particular de cercetare "Terra" da' in schimb ma trimiteti pe mine sa'mi fring gatu' pe coclauri. Sa mor eu daca voi nu tineti cu ursu'!

Alin

Mergi la inceput

, imi recunosc greseala, am omis sa dau o cautare dupa numele onoratului domn. Cred, totusi, ca-i mai bine ca omu' haladuieste numai prin Bucegi, daca ajungea la "Tabloul de comanda al Romaniei" si apasa pe butonu' rosu ?????

....Mai departe se afla un tablou de comanda infatisand simboluri geometrice precise de diferite culori. Exista si doua manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se afla un buton rosu mai mare decat restul....

P.S.

quote:
ma trimiteti pe mine sa'mi fring gatu' pe coclauri.
Ei, lasa, nu te mai alinta acuma, un pic de silvoterapie nu strica nimanui.

Mergi la inceput

Fratilor, ne-am scos!
Nu numai M.Ap.N.-ul studiaza fenomenele paranormale, ci si www.libertatea.ro//index.php?section=articole&screen=stire&sid=178127" target="_blank">Dl. Traistariu isi propune asta....
Bine, el e ceva mai ambitios, vrea sa stie totul si despre alchimie, clonare, nemurire, ba chiar si despre arheologie . Cred ca nu a aflat inca de misterele Bucegilor, ca le includea si pe alea pe lista.

...si uite asa se duce frumusete de topic in zona de smenuri, birfe, susanele ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:

Fratilor, ne-am scos!
Nu numai M.Ap.N.-ul studiaza fenomenele paranormale, ci si www.libertatea.ro//index.php?section=articole&screen=stire&sid=178127" target="_blank">Dl. Traistariu isi propune asta....
Bine, el e ceva mai ambitios, vrea sa stie totul si despre alchimie, clonare, nemurire, ba chiar si despre arheologie . Cred ca nu a aflat inca de misterele Bucegilor, ca le includea si pe alea pe lista.

...si uite asa se duce frumusete de topic in zona de smenuri, birfe, susanele ....

Las' ca poate o citi p-aici.

Mergi la inceput