muntii bucegi demni de dosarele x???
Raspunsuri - Pagina 7
iileana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
"Credeti ca exista viata sexuala dupa moarte?"
...dupa moartea cui?...
Depinde de religia la care aderi.
Vezi, studiaza si tu pe aici, ca sa alegi in cunostinta de cauza.
Edit: P.S. Sa-mi zici si mie spre care te-ai orientat
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileana
D'asta invit si eu expertii sa ne 'seminarizeze'.
Eu unul stiu deja cu cine imi voi petrece eternitatea si nu sint nici pe departe din Subphylum Vertebrata
Alin
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
D'asta invit si eu expertii sa ne 'seminarizeze'.
Acum ai fost rautacios...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
iileana spune:
...si dupa aia ai devenit macabru.
...cred ca, pentru azi, o sa ader la adevarul lui Ariel, ca macar ala e vesel si simpatic....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
xenocid spune:
quote:
...si dupa aia ai devenit macabru.
Pai vezi cum e? Si mie'mi scoate lumea ochii ca am ajunsa sa cred numai ce imi convine. Nu'mi convine deloc, da' daca asta e adevarul ce sa fac?
Alin
iileana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
ce sa fac?
R:
Sabina spune:
Ileana,
bre, cu hippi n-avem decat fetita:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iileana spune:
Zabinelu, imaginea " " poate fi, foarte bine si corect, atit fetita cit si baietel...
------------------------
Oricum, pentru a preintimpina scandalizarea lumii, precizez ca sugestia cu pricina nu trebuie luata (neaparat:) ad-litteram, ci in principiu.
iileana spune:
Revenind la topic:
Ariel, vezi ca diseara, la 9, pe National Geographic o sa fie un documentar despre nucleul pamintului.
De-abia astept sa vad lumea interioara a planetei si pe cei care o populeaza .
xenocid spune:
Din seria nemuritoare "Nici o zi fara prostii"
Bucegii contraataca
Slavä Entitatilor Eterice anomaliilor magnetice atipice malefice se afla sub controlul profesionistilor din Armata Romana plecati la lupta cu tratamentele naturiste cu apa energizata.
In sfarsit detinem si noi arma secreta - prima armata din lume care'si face dusmanii sa moara de râs!
Alin