Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am rezolvat-o si pe ziua de azi: ne vaccinam miercuri :) a terminat reparatiile, dar nu i-au dat drumul la gaz, si e congelator in cabinet... tara lu' papura-voda :)
daca ne mai suportati, mai tineti pumnii o tura si miercuri :)) (la cat i-ati tinut, ar trebui sa iasa motanu' razand in hohote de la vaccin :) )

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Florentina G la ce adresa iti trimit poza?

Dorsilia sper sa se rezolve problema.
Poze Nicole
Fata mea are 6 mese pe zi si mananca intr-o zi cam 470 ml (are 2 luni)ultima masa este la ora 1 noaptea si pana la 9 dimineata doarme, cat despre luat in greutate nu mai spun... a luat cam 350 g intr-o luna.Doctorii mi-au spus ca daca nu ia 750 pana la sf lunii ii fac bariu dupa ce ca nu mananca mai si vomita in jet.

Oana CatNicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

gata! Am facut vaccinul! Nu a plans deloc!
I-am pus un supozitor si o compresa, iar acum asteptam!
Face nani, dar sper sa nu fie surprize la trezire.
Erica ii va tine pumnii lui Eric pt miercuri!
x1000!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ank, voi ati facut infanrix? noi il facem pe cel de la stat; cu putin noroc, poate nimerim si noi din lotul cu o singura intepatura, dar la ce bafta avem.....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

salutare.sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.pentru inceput sa ma prezint.sunt o mamica a unui ingeras,irina, si a unui copilas de 4 luni, andrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

da, am facut infanrixul. Vroiam sa-l facem si noi pe cel de la stat, dar saptamana trecuta am avut botezul asa ca i-am facut vaccinul cadou pt ca a facut nani la botez si a fost foarte cumintica (asa i-a promis mami:dc e cuminte primeste vaccin), desi medicul de fam a zis ca tot aia e.
L-a facut in fundulet in timp ce eu o tineam in brate cu pieptul spre mine. Nici nu cred ca si-a dat seama cand i-a bagat acul. A marait de 2 ori la sfarsit si atat! a mai facut si un pp pe mine, asa ca sper sa avem noroc!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

andrada este bucuria vietii noastre,ea a adus din nou fericirea in sufletele noastre.ingerasul irina s-a dus la doamne doamne in ziua cand a implinit 2 anisori, pe 6 noiembrie 2005.a sufrit enorm in scurta ei peregrinare pe acest pamant.am avut doi ani numai de lacrimi si tristete si pentru fiecare lacrima, andrada ne da acum cate un zambet.

Mergi la inceput

andrada s-a nascut prin cezariana pe 24 octombrie 2006 la Polizu -Bucuresti, 2.950 kg,49 cm, scor apgar 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

doamne fetelor ca ma bucur cand aud de vaccin fara probleme...noi si acum suntem marcati... sa dea dd sa fie usoare pt toata lumea de acum incolo!

va ziceam ieri ca am dat o fuga la miniblu si am luat cate ceva: ia priviti ce asortati suntem...plus bluzita noua

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de cand zic sa nu uit... panaa zi i anei ca daca te mai lasa pe forum o asteapta un cadou mic

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput