Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
pe reality e o emisiune cu familii cu multi copii..deodata... sa vezi acolo 4 patutzuri, 4 scune de masina (nu stiu in care masina incap toate...), un dulap de biberoane....
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
OanaCat spune:
Bafta la vaccin va tinem pumnii stransi.pentru bb si mamici.
NicoleOana Cat
Poze Nicole
veronici spune:
quote:
Originally posted by RUXMAX
Fetelor carora le-a revenit CM-ul, o intrebare- tot asa hemoragie ati avut, ca eu schimb tamponul la 2-3 ore .
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06
Pana acum mi-a venit de 3 ori CM de cand am nascut(ca eu nascui mai de mult!!!) si de fiecare data a fost abundent.E ca atunci cand curgea restul de sange din uter dupa nastere,nu?
poze rares
mamica de Rares Stefan
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....cat de mult ati scris...iar am ramas in urma...si eu care ma plangeam ieri ca era miscare slaba pe forum...!
Yagmur...imi pare rau ca e racit Luchita...o sa se faca el bine....fii tare...va pup pe amandoi!
Kokorina.......si tie si harbujeilor!
Si eu vreau la mare....Vad ca multe dintre voi v-ati gandit la luna August...pana la urma cred ca facem intalnirea aia de care zicea Dandusa...!
Bambo...ce ochi frumosi are Antonia si ce gene...scumpa tare....
Desiree...si eu sunt de acord cu tine intr-o mica mare masura.....oricum si eu ma gandeam uneori ca atunci inainte de a naste au dat navala pe ultima suta de metrii o groaza de fete.....si care dupa ce au nascut nu mai au dat nici un semn...oricum daca ne uitam la lista de la inceput....cate suntem in total si cate activam....!Buuunnnnn...apoi mai e o chestie...de exemplu eu nu raspund la unele mesaje...pentru ca nu stiu ce sa le spun la fete sau nu sunt informata...in rest daca e ceva ce stiu sigur nu tin numai pentru mine ci va informez si pe voi...
Florentina_g si eu vrea alta poza....pot sa-ti trimit?????...
Laura13....suntem alaturi de familia ta...doamne ajuta...
Fetelor....nu mai pomeniti de tigari...ca asa imi e de pofta....
Danita.........frumoase cuvinte...si mie mi-au dat lacrimile.....
Asiza.........primit PM...trimis si eu...multumesc
Am si eu o intrebare??????.....Voi ati schimbat numarul la Pampers?????
Tuturor sarbatoritilor de azi ...
Rares de Veronici
Amalia de Nana
Irina de Deny 75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Scriu mesajul asta de 1 ora...tot cu intreruperi si tot nu am reusit sa-l termin....revin...Mark are astazi program de marait......ufffffff
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
.....oricum si eu ma gandeam uneori ca atunci inainte de a naste au dat navala pe ultima suta de metrii o groaza de fete.....si care dupa ce au nascut nu mai au dat nici un semn...oricum daca ne uitam la lista de la inceput....cate suntem in total si cate activam....!
he, he... deci n-o gandesc numai eu...
3,5 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
dianocica spune:
alexandra noi suntem la nr3 dar cred ca ne am cam avantat cu ultimul pachet...prevad un nr 4 sapt viitoare ca are niste bulane... dupa ce am vazut caruciorul tau....al nostru e smart...
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
ruxandra_sb spune:
Ruxmax, eu am avut o data CM si m-am speriat rau. Curat hemoragie era, schimbat la maxim 1 ora, alea, alea..
N-am mai patit asa ceva, nici dupa prima nastere. M-am speriat, am sunat un prieten dr ginecolog si mi-a zis sa iau Ca si niste anti-inflamatoare. Dupa 2 zile "in suvoi" s-a mai domolit. Sper sa n-o tina tot asa..
Dia, off, off cu lapticul.
Dianocica, cand am dat erau niste tanti care se maritau.. una cu alta, adica.
Ah, sa-ti traiasca barbatul!
OanaCat, cu placere. Schimbam si Apgar-ul.
3,5 luni
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by alexandra_25
.....oricum si eu ma gandeam uneori ca atunci inainte de a naste au dat navala pe ultima suta de metrii o groaza de fete.....si care dupa ce au nascut nu mai au dat nici un semn...oricum daca ne uitam la lista de la inceput....cate suntem in total si cate activam....!
he, he... deci n-o gandesc numai eu...
3,5 luni
haide mai, lasati fetele in pace :) uite eu de ex n-am prea activat la odisee (si inca imi pare rau, ca poate eram si eu mai "de-a casei"..), da' incerc sa-mi scot parleala acum... eu zic ca mai bine ne bucuram unele de altele, cele care ne spovedim si ne citim zilnic pe-aici, si cu asta basta... si daca isi mai aminteste cineva din fosta gasca sa scrie cate un mesaj la o suta de ani, chiar si-asa e binevenit...
...si intr-un final, ganditi practic fetelor, mai mult loc la gradinita de vara pt noi si bbii nostri
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
ruxandra_sb spune:
Am citit acum la "parintii intreaba, parintii raspund" de fetitza Dorsiliei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94218
Sper sa nu fie decat o alarma falsa.
Haideti s-o incurajam!
auras_v spune:
buna,si eu pe aici
pentru cei sarbatoriti astazi:
RARES de VERONICI
PATRICK de FLORENTINA
MIHAI de LAVINIA_P
PATRICK si ERIC curaj la vaccin si nu plingeti,nu doare tare, putin si gata.
dupa ce am terminat cu treaba prin bucatarie trebuie sa ma apuc de lectii, doar sunt in clasa intiia
pentru bb si mamicute
AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti