Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mai merg pe naiba la plimbare, ca a inceput ploaia

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor am emotii! In 1/2 h o sa facem vaccinul!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)prima luna,luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia bataitza!!! ti am zis ca seamana cu tine si la barbitza si la guritza, uite o sa caut poza aia in care sunteti bucatica rupta...dar mai incolo cand am timp... cu lapticul... cu tine...nu as fi crezut ca e asa nasol daca nu as fi patit o atunci...nici nu vreau sa ma gandesc ca ma ia sipe mine ...

azi iesim si noi, ca n am mai fost de cateva zile afara...ma termina insa cu gustarile astea ale lui ca nu mai inteleg nimic...de cuminte ce a fost ieri... of, nicicum nu i bine...

dandusa vazut poze. mai ce creste crinutza...e din ce in ce mai matura...la fata, la privire... sa ti traiasca! si ffff frumoasa. mi se pare mie sau i au cam disparut semnele de pa fata? si la noi s au mai estompat dar tot se vad bine...las' ca se fac ei mari...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pupici, pupici si iarasi pupici..
Intru pe fuga, ne pregatim sa iesim afara si sa mergem si la doamna doctor.. sper sa fie totul bine...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei de 26 (imi pare rau ca nu am timp sa-i tzuc pe fiecare in parte)
La Multi Ani si pentru sotul lui Dianocica... si DA! DA! DA! vrem tort...
Am fugit sa ma fac frumoasa ptr plimbare....
Inca o data multumiri tuturor pentru ca va ganditi si la puiul meu cel scump.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ank999

Fetelor am emotii! In 1/2 h o sa facem vaccinul!

tinem pumnii, mai ales ca suntem colege de intepaturi azi, noi mai avem insa vreo ora - doua pana la minunatul eveniment.... offf, ma uit la motan ce frumos doarme el in leganut, cu lapticul uscat pe mustati... sper sa ne laudam si diseara cu aceeasi imagine, da' asa am un morcov infipt bine stiti voi unde, de mi se diversifica toate cele pe dinauntru.. :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Rares de Veronici
Amalia de Nana
Irina de Deny 75
Mihai de Lavinia_P
Patrick de FlorentinaG
Sa fiti fericiti, sanatosi si cumintei!

Mergi la inceput

a_deju sa aveti intepatura usoara si fara nici o reactie adversa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ank999

a_deju sa aveti intepatura usoara si fara nici o reactie adversa!

sa fie, sa fie !!!!
se pare ca e ziua "ericosilor" azi, ca acuma am vazut ca ne potrivim la nume :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Rares Stefan de Veronici
Rares de Zina
Amalia de Nana72
Irina de Deny75
Mihai Laurentiu de Lavinia_P
Patrick de FlotentinaG

DIA nu iti recomand sa schimbi laptele ,poate nu il accepta si mai rau ametesti copilul.
Eu am facut greseala asta ,(stiti ca v-am spus ca am fost la dr.saptamana trecuta si nu a luat deloc in greutate in 8 zile)si hotarata sa-i schimb laptele ca poate nu-i place ,l-am schimbat si nu am facut bine pentru ca nu i-a placut, ii dadeam si ea il vomita ,nu pe tot ,dar cu milumil nu facea treaba asta.A doua zi am trecut iarasi la milumil si il bea cu placere ,asta nu inseamna ca mananca si mult dar nu il mai vomita .Acum ii dau vitamine ,sa vedem ce rezultat avem ca daca nu e stralucit renunt la ele.

Cu diversificarea ,deabia astept sa faca 4 luni ca incepem ,poate ii place mai mult .

Cu pozele stau prost pentru ca eu nu ma pricep si sotul meu nu prea are timp ,a facut el ceva dar nu a fost bine ,mai incercam.

Aaaa.. cu CM il am de 6 zile si a fost en-gros ,nu mai spun ca lohiile m-au tinut 7 saptamani si dupa aceea la 26 de zile CM,de aici incolo asa va fi ,ce bine era cand eram gravida.

------------------------------------------------------

GINA printesei ANA-BEATRICE (13 dec 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Acum ma duc sa caut un site de unde pot cumpara balansoar Primii Pasi. In vizita de care vorbeam, am testat unul acasa la prieteni.....vis a fost, David a inceput sa planga cand l-am luat de acolo sa plecam acasa. Si mi se pare bun si pentru prima perioada de diversificare, cand inca nu poate sta in scaunul de masa, dar nu pot sa-i dau nici culcat cu lingurita.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Are la Carrefour cu 200 RON,noi avem de cand s-a nascut Rares dar acum s-a plictisit de el si cum il pun in el urla !!!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput