Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI, SIGRIDUTZA!

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sigrid, LA MULTI ANI si din partea mea si a cavalerilor mei! Sa fi sanatoasa!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Salutare fetelor. Pana acum am tot fost pe drumuri si am de citit in urma. Eu am inceput a 2a saptamana de Scarsdale dar mai fac modificari la mancare in sensul ca predomina carnea de pui in loc de vitel/peste. Micul ejun e singurul pe care il respect cu sfintenie. Dar nu am facut abateri la dulciuri/paine/sucuri dulci. Am baut insa putina Cola fara zahar si am mancat stafide . Stafidele cum or fi in regim???
Azi am 88 kg, URA!!!!! 3 kg s-au dus(ma rog, mai mult lichid cre dar nu conteaza face bine la moral)

www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vad ca fetelor nu le place culoarea rosie, de-au dat asa bir cu fugitii din echipa asta. In orice caz tot raul spre bine, c-acum cele 2 fete noi inscrise la concurs au si echipa si culoare.

Dragele mele Mik si Indra ma bucur ca faceti parte din echipa mea si sa iesim invingatoare daca tot ne transformam si ne renastem ca pasarea Pheonix.

Cami binenteles ca n-am sa renuntz, ba mai mult sper sa te fac mandra de mine.

Tzuni imi pare rau c-am insistat sa faci parte din echipa noastra si implicit sa participi la concurs cand de fapt tu nu te simteai in stare. Sper sa fi mai in forma la urmatorul sau s-ajung la mentinere pana atunci.

Miag sanatate multa si deplasari usoare si cat mai scurte. Stiu ca nu ti-e usor sa stai departe de Roli asa ca-ti urez sa rezolvi toate afacerile intr-un timp cat mai scurt.

Mamicutzo sunt de-acord cu trecerea numelui acolo unde e cazul. Fetele cu nick diferit de numele personal poate ii dati o mana de ajutor Ancutzei(mamicadulce).

Mephala, Cornelia, Inni, Puskin, Khristin, Crystina, Claudelu', Olo, Alma si toate celelalte fete va salut si va urez mult succes la noul concurs.

Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Maama ce v-a venit sa dati asa bir cu fugitii? Sau acum adunati forte ptr concursul viitor cand ne veti lua fata la toate? Nu? Tzuni? Miag?

De acord la chestia cu Nume/Nick, desi eu v-am cam invatat care cum sunteti, numa fetele noi mai au poate ceva probleme.

Ileana (Adameasca) nu mai zici nimic? Te pregatesti intens ptr concurs?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Alma, hai scrie repede inca 5 mesaje si scapi de moderare

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

usor de zis, greu de facut.
Poza trebuie neaparat? Nu prea am cu ce s-o fac!. Si oricum, nu ma descurc de loc cu modificarile din profil, asa ca ce ziceti voi de semnaturi, introduceri de poze si alte alea. Cred ca mai dureaza ceva pana voi naviga nestingherita pe aici..
Deocamdata, ma lupt si eu de vreo 4 zile cu o viroza destul de aiurea, de care sper sa scap peste 3 zile, conform zicalei ca, tratata sau nu, tine tot o saptamana.

Mergi la inceput

Ma gandeam ce ar fi daca am renunta la "echipa maro" si i-am spune "echipa ciocolatie"? Se supara cineva? Parca suna aiurea maro si nu ma inspira deloc. Asa ma gandesc ca nu peste mult timp voi putea gusta si eu o bucatica de ciocolata fara sa ma gandesc cat sunt de mare....Ce ziceti fetelor?

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am 55 de kg,deci am slabit 0.5kg.O jumatate de kg insa nu mi se pare ca reprezinta ceva intr-o saptamina.Cam cit credeti ca ar fi ideal intr-o saptamina sau la luna?Am observat ca unele au un ritm foarte rapid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Am 55 de kg,deci am slabit 0.5kg.O jumatate de kg insa nu mi se pare ca reprezinta ceva intr-o saptamina.Cam cit credeti ca ar fi ideal intr-o saptamina sau la luna?Am observat ca unele au un ritm foarte rapid...

dulcetica

Ritmul de slabire este cat se poate de diferit pentru fiecare persoana. E drept ca dorinta-i mare, dar... 0,5 kg este perfect pentru cineva care pleaca de la o greutate mica. Daca reusesti sa slabesti 2 kg/luna, gandeste-te ca dai jos 10 kg in 5 luni! Nu-i fantastic? Totul este sa reusesti sa mentii ritmul! In cat timp ai pus kg de care vrei sa scapi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mamica dulce, raspunsul este da, sterge-ma de pe listuta concursului..nu are rost sa incurc lumea pt ca atunci cand sunt in delegatii nu am cum sa intru si deci nici macar pt ridicarea moralului echipei nu as fi buna.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput