Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 7
Delidana spune:
Sigrid, LA MULTI ANI!
Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!

Dulcetica, 0.5 kg pe saptamina mi se pare foarte bine. In general am observat ca de la 60 kg in jos se slabeste mai greu. Nici eu nu am reusit decit foarte rar sa slabesc 1 kg/saptamina. Important e ca slabesti. 
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by alma_nquote:
Originally posted by
Am 55 de kg,deci am slabit 0.5kg.O jumatate de kg insa nu mi se pare ca reprezinta ceva intr-o saptamina.Cam cit credeti ca ar fi ideal intr-o saptamina sau la luna?Am observat ca unele au un ritm foarte rapid...
Ritmul de slabire este cat se poate de diferit pentru fiecare persoana. E drept ca dorinta-i mare, dar... 0,5 kg este perfect pentru cineva care pleaca de la o greutate mica. Daca reusesti sa slabesti 2 kg/luna, gandeste-te ca dai jos 10 kg in 5 luni! Nu-i fantastic? Totul este sa reusesti sa mentii ritmul! In cat timp ai pus kg de care vrei sa scapi?
Eu m-am ingrasat cind am fost insarcinata,dar din pacate am deja 3 ani de cind s-a intimplat fericitul eveniment.Problema e ca nu m-am concentrat foarte tare asupra lor,adica am ramas cu 56 de kg si cu multa nesimtire.De ce spun ca 0.5 kg nu inseamna mare lucru ?Pot foarte bine la un sfirsit de saptamina sa maninc de toate si se duce brusc marea realizare.Daca m-as abtine si as fi consecventa,probabil ca as fi fotomodel.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Daca m-as abtine si as fi consecventa,probabil ca as fi fotomodel.
dulcetica
Ia sa vedem si nou un fotomodel care se plange ca are 55 kg.
Se poate sa te cunoastem mai bine?
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
an-k spune:
La multi ani Sigrid!!!

Eu ma pregatesc sufleteste pt concurs, as vrea sa incep cu dreptul, ceva mai usoara. Am citit pe forum de ceaiul oolong, dar aici nu l-am gasit in supermarket trebuie sa ajung la plafar.
Echipa maron- Deea, ce faci? cum merge dieta.
toate fetele.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
zisaCami spune:
Bun venit Indrei si lui Mik ... stiti ca "cei din urma vor fi cei dintai" ... se pare ca asta trebuie sa fie formatia castigatoare!
V-am spus ca mie-mi place numai primul loc! ![]()
Zuzilici vei fi mandra de tine, cand vei vedea rezultatele! Stii bine ca se poate, doar ca inceputul e al naibii de greu! 
Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Cami
roxana1974 spune:

1. La multi ani Sigrid!!!

2. Raport: stagnare totala (Jeez, mi-era sa nu fi pus de la atata rahat!) ![]()
3. Mik, ca ma intrebasi de rahat, vaiii, cu ce nu era...si cu morcov era, si-am luat mai, fara sa fiu atenta, gretzos nu alta! Ala bun era cu: rodii, nuca, fistic, alune, trandafiri, portocala, cocos, menta, si nu mai stiu, dar era cu de toate!!!!! 
Iar plec in delegatie, revin Miercuri seara!
Va 
Roxa
PS Pun si poze, dar numai Miercuri sau Joi! 
Mik spune:
Cami, Zuzi, Indra : curaj !
uite, eu mi-am schimbat semnatura :
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
deea111 spune:
Buna seara! Am ajuns si eu de pe drumuri si am si net ca ieri nu prea am avut!
Sigrid! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
In week-end am cam calcat pe alaturi da sper ca de azi sa nu mai scap pe pasune!
Eu sunt de acord cu echipa ciocolatie.
Apropo, eu sunt Oana.
Mamica dulce, de cateva zile ma bantuie gandul ca te cunosc de undeva si-am meditat si-am meditat si cred ca stiu de unde!Acum sper sa nu te superi pe mine, dar te intreb,esti cumva din Roman
?
andre_ea spune:
Buna seara!
Fetelor, eu m-am aprovizionat cu ceai verde ca am vazut ca toata lumea bea, dar acum ma intreb: la ce e bun? Si inca ceva, nu e vreo problema daca il beau seara (insomnii ceva?)?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
adrianafedorca spune:
si eu sunt de acord cu ciocolatele...![]()
va
pe toate , am fugit la tae bo
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png