Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 8
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
In primul rand...

Sigrid!!!
In al doilea rand...am pus si eu o intrebare acum cateva zile la care nu am primit raspuns si anume: [b] ce presupune faptul ca m-ati pus prima in sirul echipei? ce tb sa fac? pt ca eu numai seara dupa 10.30 ajung la PC si sa stiti ca nu dispar ci...doar nu am cum sa intru pana atunci. Daca e ok...raman in capul listei dar daca tb mai mult timp acordat...nu prea pot" Dar lamuriti-ma si pe mine plsssss!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Zuzilici spune:
Carmen azi nu prea ne-ai acordat atentie. Esti ok? 
Andreea stiu ca ceaiul verde e cel mai bun antioxidant. 
Cami sa te-auda Dumnezeu.
Mik daca renunti acum si la branza sigur o sa scapi de cele 2 kg cu care te mai chinui. Cu toate ca daca m-ai intreba pe meine eu te-as pune direct la mentinere. 
Indra acum sa vad daca te tii de promisiuni. Ce ziceai c-ai sa ne incurajezi si-ai sa slabesti??? ![]()
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Mik
Cami, Zuzi, Indra : curaj !
uite, eu mi-am schimbat semnatura :
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
![]()
Mik.
Are mama mea o vorba: Curaj gaina ca te tai. Cam asa si noi. Eu curaj am dar cand ma gandesc cate-o sa tai din meniu, vai mama mea.
Zuzilici
sigrid26 spune:
Fetelor multumesc din suflet pt urari , mi ati facut ziua frumoasa .La munte a plouat jumate din timp, m am imbolnavit , am gatul in pioneze , abia mai inghit, am fost sa mi cumpar blugi si nu am intrat in nici o pereche de la firma de unde imi doream...., dar am venit acasa am gasit urarile voastre si m am inveselit si declar ca
.
Multumesc mult, chiar m ati inveselit !!!
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
sigrid26 spune:
Mia sanatate!Vad ca suferim amandoua ,sa mi zici ce ti a dat la doctor !
Mamica de printesa
de 5 anisori
violeta70 spune:
Buna seara tuturor!
a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum. Dar acum sunt hotarata. Vreau si eu sa ma inscriu in grupul vostru (binenteles daca e posibil) si sa particip la acest concurs. Azi dimineata aveam 84 kg, la o inaltime de 1,65. Am inteles ca noile venite trebuie sa raspunda la niste intrebari, asa ca ma conformez:
1. nu tin o dieta anume si nici nu am de gand. Eu am fost si sunt o persoana supraponderala de multi ani (din liceu). Am tinut o multime de diete de slabire prin care slabeam rapid, dar la fel de rapid le puneam la loc. In perioada adolescentei am tinut cele mai multe diete si mi-am dat peste cap metabolismul (care si asa este lenes)
2. Miscare nu fac, am un loc de munca de birou (9-10 ore pe zi la calculator), dar merg de doua ori pe saptamana la o sala de fitness. Ma ajuta foarte mult.
3. cum am spus mai sus am urmat o multime de diete: cea mai eficienta a fost o dieta asemanatoare cu cea daneza (care este la moda acum),pot spune chiar identica, prin care am slabit 7 kg in 13 zile, dieta care am tinut-o in 1997. Binenteles ca dupa regim am continuat sa tin o dieta, altfel m-as fi ingrasat la loc; alta dieta este regimul disociat pe care l-am tinut de f. multe ori si cu care slabeam ~ 3,5 kg/saptamana; regimul Dr. Atkins, si multe altele.
4. a manca sanatos inseamna sa stii sa combini alimentele astfel incat sa asiguri organismului si proteine si glucide si lipide.
5. incerc in cursul saptamanii sa nu ma abat (dulciurile sunt inamicul meu nr. 1 )
. De obicei ma abat sambata si duminica. De cantarit insa ma cantaresc luni dimineata.
6. cred ca dietele sticte care imi dau o stare de disconfort, pentru ca stau tot timpul cu ochii pe cantar sa vad cat am dat jos si daca ma incadrez in cerintele dietei. Spun asta pt. ca am tinut f. multe diete stricte.
7. Nu pot sa ma pronunt, pt. ca ar trebui sa fiu nutritionist. Dar cred ca dietele cu care se slabeste mult intr-un timp scurt sunt daunatoare, mai ales pentro persoana predispusa la ingrasat (cum sunt eu ), pt. ca acele kg. date rapid jos vor fi puse la loc la fel de rapid daca nu chiar mai rapid.
Cred ca am scris prea mult si nu vreau sa va plictisesc.
As vrea si eu niste detalii despre concursul ce incepe in 1 martie.
Va trimit salutari
si multi pupici
.
Astept vesti de la voi.
Sabina spune:
am intrat si eu sa-i spun lui Sigrid La multi ani cu fericire si sa tefaci repede bine!!
baga multa supa de pui si ceai cu lamaie, te hidratezi si mai si slabesti!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zuzilici spune:
Sigridutza sanatate multa.
Asa am inceput si eu si-acum tusesc mai rau ca o toba sparta. Ma bucur ca nu a luat si Isabella gripa asta sau virus sau ce-o fi el ca-i tare pacatos.
Insanatosire grabnica!
Violeta bine-ai venit si daca pana joi cand incepe concursul nu ti se mai alatura 3 fete ca sa faceti o echipa si nici nu renunta vreo alta fata ca sa-i iei tu locul, atunci ai sa faci parte din echipa care are targhetul cel mai mic. Probabil c-ai sa intrebi care sunt regulile concursului. Pe scurt startul se da de martisor cu poza cu tot si apoi vom da raportul (fara poza) in fiecare joi. Pe 5 aprilie va fi ultimul raport care se va da tot cu poza. Cand zic poza ma refer la poza cantarului care sa indice greutatea raportata. Daca mai ai intrebari sper sa te lamurim pana joi cand incepe concursul. Bafta! 
Fetelor slabutza miscarea azi. Ati avut cumva long weekend?
Zuzilici
nastad spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Buna seara!
Fetelor, eu m-am aprovizionat cu ceai verde ca am vazut ca toata lumea bea, dar acum ma intreb: la ce e bun? Si inca ceva, nu e vreo problema daca il beau seara (insomnii ceva?)?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Cu ceaiul verde se eliminia toxinele, nu se bea dupa ora 17
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
nastad spune:
Buna dimineatza!
plec la serviciu.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)