Am reusit sa vad filmuletul care este superb Gabriela!
Ma incearca si pe mine nostalgia ca se incheie astazi odiseea noastra.Au fost 40 de saptamini extraordinare alaturi de voi.Desi am scris mai rar, v-am citit mereu cu o multitudine de sentimente.
Va multumesc tuturor pentru tot ce a fost odiseea noastra si astept cu emotie sa ne mutam la scutece indiferent de titlul sub care va aparea subiectul nostru.
Ar fi super daca unele dintre noi ne vom mai intilni vreodata la vreo odisee aici pe DC.![]()

Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
ma bucur mult ca ati simti emotia despre care vorbeati,este ceea ce simt si eu cand ma gandesc la aceste 9 luni...
tot ce pot sa spun acum este ca de multe ori imi pare de necrezut ca cerculetul acela mic pe care l-am vazut la ecografie la 5 saptamani este acum mogaldeata care ne-a facut tuturor viata mai frumoasa...asa ca degeaba cautam minuni,ele erau la un pas de noi...!
sper sa fim niste mamici intelepte si pricepute si ,cum am mai zis,sper sa ma revad cu unele din voi la o noua odisee ,candva mai peste 2 ani...

Teo e cu sampania gata fetele...
La multi ani sa ne traim!!
si un martisor
pentru toate domnisoricile de la bb margelutza!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
suntem pe baricade, asteptam trecerea la un nou capitol al vietii noastre. ce frumos a fost... dar ce frumos va fi de aici inainte!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Gata fetili..ne-am mutat cu catel,purcel..in cazul meu purcica
aici
Va asteptam pe toate
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*