Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Salutari si de la noi, chiar daca nu activam pe cat ar trebui, citim si invatam multe de la voi!

In mare, Matei Stefan la 1 luna (sau mai bine zis 4 saptamani) are 5 kg (a acumulat 1.8 kg - nici mie nu-mi vine sa cred ca scriu cifra asta) mesele sunt ziua la 2 h, noaptea la 3-3 1/2 h, l-am obisnuit in brate - desi imi propusesem sa nu fac asta, dar daca e mic, deh..- fratele mai mare a acceptat si schimbarea de rol cu toate implicatiile pe care nu le banuia - diminuarea timpului nostru pentru el, a atentiei - practic lectia de a imparti dragostea mamei cu fratele.

Inca o data apreciez grupul activ de fete care impartasesc din experienta lor tuturor, desi sunt mami de 2 copii, mai am multe de invatat, adus aminte... si chiar regret ca nu pot participa prompt cu sfaturi acolo unde e nevoie ... va citesc de cele mai multe ori retroactiv...iar raspunsul meu este deja dat din partea fetelor care sunt active.

Un buchet de flori pentru Lili, Aelita, Messa, Alinuk, Amaya, Anis, Salina, Adinush, Marinar, Dianamizzi, si tuturor celor care mentineti Odiseea pe prima pagina si de care am devenit dependenta.

Imi doresc sa trecem eu si puiutii mei impreuna cu voi la Stelute, chiar daca postarile noastre sunt rare.

Alinuk, iti voi trimite poze cu Matei si cu Dragos sa le adaugi in albumul/prezentarea de care pomeneai - multumim pentru efort.

Va pup,

Lacramioara &
Dragos Andrei (17 oct 2000)
Matei Stefan (31 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Moaaaama, dar ati scris, nu gluma, de ieri de cand am inchis buticul!

AMAYA, multumesc de pont, data viitoare cumpar siropel de Panadol sau Nurofen, oricum Paracetamolul asta l-a kkt urgent, nu prea sta mult cu supozitoarele in fundic.

AELITA, imi pare rau sa aud ca Sofia a vomitat atat de mult. Noua ne-a spus la medic sa nu manance laptic o ora si jumatate, pe cand s-a trezit dupa aventura erau deja doua ore, asa ca a mancat fara probleme. Din fericire copilul asta nu vomita mai deloc, rar cand nu reuseste sa ragaie, si atunci imi serveste o mica boraturica, 2-3 mililitri.

Naspa faza cu oglinda sparta in parcare, mai ales cand nu ai cui multumi pentru pocinog. Acum esti numai buna de plata, nici eu nu ma descurc fara oglinzi, mai ales ca am renuntat de multi ani la manevrele marsarier cu uitatul peste umar, am trecut la profesionisti! Aici e sotzul de vina, ca m-a invatat si cu camionul...

MONU, ma bucur ca ai reusit sa schimbi balansoarul, din portocaliu pe roz, dar fetita s-a linistit pana la urma?

OANA, 4800 grame? De ce ma faceti sa mor de invidie, poate trebuie sa ma transfer la mamici de martie-aprilie, sa fim si noi "big in Japan"!
Pai sigur ca putza are energie sa oboseasca inca trei ca tine! La mai mare!

DIANAMIZZI, ti-o fi deocheat cineva placinta, de-a aterizat nu numai pe jos, dar drept in farfuria pisicii!

MARINAR, singura reactie pe care David a facut-o la vaccin a fost un episod de urlete de vreo doua ore, incat aseara voiam sa intru sa va intreb ce sa fac cu el. Crezi ca m-am putut dezlipi de el? Nici vorba. Iar dupa ce a plans cat a plans, si i-am pus cateva comprese reci pe locul cu pricina, a adormit lemn de la 23:30 pana pe la patru, atunci s-a trezit, a mancat, si iar somn pana la noua. Sa nu-i fie de deochi, e prima noapte ca doarme asa, oare incepe sa rareasca mesele noaptea?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

La multe lunisoare tutror bebeilor sarbatoriti azi, si propun sa-i includem democratic si pe cei nascuti in zile de 29,30 si 31, ce sa facem daca lui Februarie i-au furat atatea zile, nu?

Mergi la inceput

Ultima zi la Odisee, ma apuca si pe mine nostalgia, atatea luni impreuna la bine si la rau, care ne-au legat impreuna ca intr-o mare familie! Sper ca urmatoarea faza, cea de scutece, sa ne apropie si mai mult, si sa avem parte de bebei cuminti si mancaciosi, si in primul rand sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

quote:
Originally posted by marinar

Mandria de a fi roman

Foarte haios! Am vazut deunazi si varianta pt britanici, pt cine stie engleza o postez mai jos:

Proud to be british

Being British is about driving in a German car to an Irish pub for a Belgian beer, then travelling home, grabbing an Indian curry or a Turkish Kebab on the way, to sit on Swedish furniture and watch American shows on a Japanese TV.
And the most British thing of all?
Suspicion of all things foreign!
Only in Britain can a pizza get to your house faster than an Ambulance.
Only in Britain do supermarkets make sick people walk all the Way to the
Back of the shop to get their prescriptions while healthy people can buy cigarettes at the front.
Only in Britain do people order double cheeseburgers, large fries and a DIET coke.
Only in Britain do banks leave both doors open and chain the pens to the counters.
Only in Britain do we leave cars worth thousands of pounds on the drive and lock our junk and cheap lawn mower in the garage.
Only in Britain do we use answering machines to screen calls and then
have call waiting so we won't miss a call from someone we didn't want to talk to in the first place.
Only in Britain are there disabled parking places in front of a Skating ring.

NOT TO MENTION..

3 Brits die each year testing if a 9v battery works on their tongue.
142 Brits were injured in 1999 by not removing all pins from new shirts.
58 Brits are injured each year by using sharp knives instead of screwdrivers.
31 Brits have died since 1996 by watering their Christmas tree while the fairy lights were plugged in.
19 Brits have died in the last 3 years believing that Christmas Decorations were chocolate.
British Hospitals reported 4 broken arms last year after Xmas cracker-pulling accidents.

18 Brits had serious burns in 2000 trying on a new jumper with a lit cigarette in their mouth.
A massive 543 Brits were admitted to A&E in the last two years after
trying to open bottles of beer with their teeth.
5 Brits were injured last year in accidents involving out-of-control Scalextric cars.
And finally...
In 2000 eight Brits were admitted to hospital with fractured skulls incurred whilst throwing up into the toilet.

Mergi la inceput

BELLE VUE, multa sanatate voua tuturor, o sa vezi ca va "reparati" toti deodata, cam asa se intampla de obicei! Ma bucur ca baietelul tau o iubeste pe surioara, zici ca a scos-o pe fereasta sa-i arate brandusele? Frumos din partea lui! Dar cu acadeaua trebuie sa mai astepte un pic, totusi, vezi ce generos e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by belle_vue
[.

E bine sa incercam sa fie totul cat mai curat, dar deja la 1 sapt-10 zile dupa nastere sterilizarea nu mai e necesara cu exceptia bebeilor cu probleme sau alergii etc.

Mami de Theodor Codrut (27.10.2004) si Audrey Maria (19.02.2007)

stai ca ideea asta imi place...
ia sa dezbatem noi cu sterilizarea asta, ca am innebunit fierband biberoane... acum le sterilizes la rece , dar tot nebunie curata este.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Messa, Amaya, Cristiana, multumim de compasiune si incurajari. Da, o sa ne dregem, incet-incet.

Fiu-meu chiar e genul generos si atent ("sharing and caring"), am iesit in w/e toti la plimbare si si-a pierdut in favoarea sora-sii caruciorul favorit si n-a protestat nici un pic. El de altfel merge foarte bine si mult pe jos, are nevoie de carucior numai in ultima instanta daca i-a trecut ora de somn si e obosit. Iar duminica am facuto plimbare in care ultima parte a fost un pic gresita, fiindca am ales drumul mai greu (pe plaja) in loc de al mai usor (pe drum asfaltat)... Theodor a mers ce a mers dupa care a venit la mine si a ridicat mainile rugator... L-am carat in brate pe rand pe ultima bucata, fiindca nici caruciorul nu inainta prea usor si era de muncit la el (asa ca schimbam tipul de efort din cand in cand)...

Ce facem dupa ce se termina capitolul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

santem aici, acasa!
santem bine, numai ca maraie asta mica, nu stiu de ce dorme iepureste
va pupam si daca va mutati locul pe forum - anuntati-ma si pe mine unde

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shine

stai ca ideea asta imi place...
ia sa dezbatem noi cu sterilizarea asta, ca am innebunit fierband biberoane... acum le sterilizes la rece , dar tot nebunie curata este.

Eu ma duc sa spal pompa -- fara s-o sterilizez, doar cat sa scot smantana de pe ea -- ca mamzel a dormit toata dimineata si iar sparg nuci intre tzatze, dupa care o scol s-o hranesc si plec sa-mi iau baiatul de la gradi (ea ramane acasa dormind ca e cam vant afara).

Mergi la inceput